Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 05. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 05. maj

Ovan i Lav u tajnoj ljubavi, Bik energičan, loši aspekti za Blizance, Raku i Devici potrebno opuštanje, Vaga flertuje, Škorpiju čeka strastvena ljubav, Strelac nervozan, Jarac zanemaruje ljubav, Vodolija želi da promeni posao, a Ribe pokušavaju da poprave finansije. Ovo je horoskop za 05.maj

OVAN

Posao: Imate novu šansu kada je u pitanju vaš poslovni plan. Nemate nameru da se povinujete udarima sudbine jer smatrate da ste zaslužili mnog bolji tretman od onoga koji vam pružaju vaši saradnici.
Ljubav: Jedan Lav je odličan izbor za vas kada je u pitanju tajna ljubavna veza. Morate da se otvoreno dogovorite oko statusa koji ćete imati.
Zdravlje: Povremeno lupanje srca.

BIK

Posao: Ne želite da se osećate loše kada je u pitanju vaša zarada koja je na nivou i prosečne plate. Morate da se suzdržite od nepotrebnog trošenja novca jer su neke stvari izmakle kontroli.
Ljubav: Simpatija na koju često mislite je neko ko vam znači. Imate odličnu energiju od strane osobe koja je možda u ovom trenutku potpuni stranac.
Zdravlje: Alergijske reakcije na koži.

BLIZANCI

Posao: Pokušavate da budete dovoljno komunikativni, ali mislite da ne uspevate u tome do kraja. Imate možda saradnike koji ne podržavaju svaku vašu ideju. Oprostite im jer ne uviđaju trendove sa kojima mogu biti suočeni.
Ljubav: Kada je polje emocija u pitanju ne morate da se upuštate u veće rasprave sa partnerom. Imate pomalo loše trenutne aspekte koje ne možete trenutno da premostite.
Zdravlje: Zapuštate svoje zdravstveno stanje.

RAK

Posao: Preduzetnički duh vas nije napustio i osećate poveći elan na poslovnom planu. Možda vam slede sitne korekcije, ukoliko se budete upuštali u konkretne poduhvate na kojima već neko vreme radite.
Ljubav: Ukoliko ste slobodni, morate da budete otvoreniji, kada su emocije u pitanju. Simpatija vam može prići u svakom trenutku, ali vi ne želite da se bavite poljem ljubavi.
Zdravlje: Opuštajte se.

LAV

Posao: Kada su u pitanju pozajmice ne računajte da ćete ih skoro dobiti. Pokušajte da budete u žiži interesovanja kada su u novi projekti u razradi. Saradnici su vam odličan oslonac, pa se ne plašite za konkretan ishod cele situacije.
Ljubav: Partner vas može razočarati. Bićete skloni naglim odlukama i ne želite sebi da priznate da povremeno donosite loše odluke kako za sebe tako i za drugu polovinu.
Zdravlje: Srčana aritmija.

DEVICA

Posao: Volite da se bavite sitnijim poslovnim radnjama. Ne želite da idete u širinu jer smatrate da ne bi bilo dobro da se propusti mnogo toga u aktivnostima na koje polažete mnogo računa.
Ljubav: Volite da dominirate u emotivnim vezama i nemate nameru da vas vodi druga strana. Smatrate da ste svesni situacije u kojoj se nalazite i ne morate da se dvoumite oko zajedničkog izlaska ukoliko ga planirate.
Zdravlje: Opuštajte se.

VAGA

Posao: Kada su u pitanju poslovne promene, to možete da realizujete kroz neko vreme. Za sada budite zadovoljni onim što trenutno imate. Pokušajte da se preorijentišete na nešto lakše, jer smatrate da život nije samo puki rad.
Ljubav: Skloni ste flertu i ne morate da se dvoumite kada je u pitanju poziv za izlazak osobe koja vam se već odavno sviđa. Bićete oduševljeni nečijim emotivnim nastupom.
Zdravlje: Čuvajte se raspiratornih infekcija.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša špekulativna priroda vam nosi mnogo toga kroz polje posla. Možete biti pomalo loše raspoloženi ukoliko uvidite da ne ide sve tako brzo kao što ste zamišljali. Pokušajte da se strpljivo rešite trenutnih problema na koje ste u suštini i računali.
Ljubav: Na pomolu strastvena ljubavna veza na koju niste računali. Odavno zaboravljeni partner je neko ko vam se ponovo pojavljuje i pravi odlične vibracije na ovom segmentu.
Zdravlje: Lupanje srca.

STRELAC

Posao: Pokušavate da se domognete bolje poslovne šanse, ali u tome ne uspevate već neko vreme. Jupiter vaš vladar je trenutno u nepovoljnom položaju, za nešto više, moraćete da se strpite i marljivo radite.
Ljubav: Kada su emocije u pitanju, morate da shvatite da je partnerdaleko zbog finansisjke situacije. Budite strpljiviji.
Zdravlje: Nervoza.

JARAC

Posao: Irititira vas ponašanje kolega, koji su u svom svetu. Postavljate stvari naviši nivo ali u tome ne uspevate do kraja jer nemate na koga da se oslonite trenutno u ovoj poslovnoj priči u kojoj se nalazite.|
Ljubav: Ne želite da se bavite ljubavnom slikom već neko vreme. Pokušavate da se odmorite od prethodne veze jer smatrate da zaslužujete mnogo više.
Zdravlje: Glavobolja.

VODOLIJA

Posao: Volite da povremeno promenite posao koji radite. Morate da se suzdržite od rasipanja vremena na segmentima koji vam nisu ni do kolena, isuviše ste stručni po nekim standardima ali neko ne želi to da vam prizna.
Ljubav: Partner vam je pomalo ljubomoran i ne želi da vas posluša. Budite dovoljno otvoreni i presecite kada morate, jer ne vredi da razvlačite nešto od čega nemate veće koristi.
Zdravlje: Imate alergijske reakcije.

RIBE

Posao: Pokušavate da se domognete bolje finansijske situacije, ali u tome uspevate dosta polovično. Možete imati povremena iznenađenja koja vam donose razrešenje situacije bar na kratko.
Ljubav: Vaša ljubavna strana je trenutno zadovoljavajuća. Partner je na vašoj strani i možete da očekujete veću podršku ovaj put.
Zdravlje: Solidno.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.