Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 05. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 05. mart

Ovnovi ne propuštaju prilike, Bik je opet u pravu, Blizanci flertuju, Rak u statusu kvo, Lavovi i Device otvorenije za saradnju, Vage treba da prošetaju, Škorpije dobro raspolažu novcem,  Saturn mrsi konce Strelčevima, Jarčevi odlučni da uspeju, stresne situacije su iza Vodolija, a Ribe privlači inostranstvo. Ovo je horoskop za danas 5. mart.

OVAN

Posao: Priliku koja vam se nudi ne smete tek tako da propustite. Budite u toku i uzmite ono što vam pripada. Saradnici su uz vas, tako da podršku ne morate da tražite. Imaćete jednu, otvorenu saradnju.

Ljubav: Ne dopuštate sebi da se zapuštate u emotivnom smislu pa ćete biti spremni na akciju. Osoba koju ste zapazili neće imati izbora osim da vam se prepusti.

Zdravlje: Pazite se naglih pokreta i  oštrih predmeta.

BIK

Posao: Bili ste u pravu što se tiče osoba u vašem okruženju. Neki nisu zavređivali vašu pažnju. Pokušajte da se oslonite na proverene saradnike. Imaćete uspeha bez izuzetka pa se potrudite da postignete cilj.

Ljubav: Imali ste posebnu čast da upoznate osobu na koju trenutno intenzivno mislite. Ne dopustite da vas vreme pregazi i  da propustite šansu da se konkretno i  upoznate.

Zdravlje: Nesanica.

BLIZANCI

Posao: Ono što vam odgovara kao radna obaveza je vezana za komunikaciju sa klijentima. Takvi poslovi vam donose više novca pa ih u tom duhu i  birajte ukoliko ste neko ko traži posao.

Ljubav:Skolni ste flertu pa i  ovaj put takav tretman neće izostati. Osoba rođena u nekom od vatrenih znakova je odličan izbor.

Zdravlje: Čuvajte se nazeba.

RAK

Posao: Polje privatnog posla vas motiviše, da se fokusirte na ovaj segment. Ne dopustite da vam šansa za uvećanje finansija propadne zbog neproverenih informacija. Budite iskreni prema sebi i  naravno pokušajte da se dokažete na polju posla.

Ljubav:Još ste u statusu kvo. Ne želite još da menjate svoje stare navike. Partner pored vas ne zaslužuje vaše emocije pa se potrudite na vreme da presečete i  donesete pravu odluku.

Zdravlje: Senzitivne prirode ste, pa poradite na tome da očvrsnete.

Posao: Posao koji trenutno obavljate, nije ništaspecijalno u šta ste se i  sami uverili. Ono što vi ne prihvatate kao činjenicu, ne mora da znači da ste doslovno stajali iza te tvrdnje. Bićete otvoreniji za saradnju, u svakom slučaju.

Ljubav: Vaša vatrena priroda ne dopušta da sedite u ćošku kao posmatrač. Niste ni slutili da vam neko može prići i  pokušati da vas osvoji. Pustite da se situacija razvija u vašu korist.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

DEVICA

Posao: Niste se pripremili za razgovor koji morate da obavite sa svojim šefom. Budite otvoreni u saradnji koja vam se nudi. Recite svoja očekivanja, pa se pobrinite da ispunite obećanja, sa druge strane. Možete biti zaposleni samo ako ste čvrsto stali iza toga što vi konkretno hoćete.

Ljubav: Nećete uvideti koliko možete da volite, ukoliko se ne otvorite na segmentu emocija. Ne dozvolite da se ništa ne desi ukoliko ste sami. Oni zauzeti su pomalo okupirani svojim temama.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

VAGA

Posao: Vaša priroda je komplikovana kad treba da za sučete rukave. Ne dozvolite takvu vrstu tretmana zbog sopstvene lenjosti. Ako se budete tako ponašali sutra će i  vaši saradnici. Polje privatnog posla vam je otvoreno i  nemate razlog da odbacite to što vam se nudi.

Ljubav: Vi ste konkretni i  ne želite da ulazite u vezu koja vam, konkretno ništa ne donosi. Pokušavate da se vežete trajnije ali momenat za to još uvek nije.

Zdravlje: Prošetajte i  napunite se pozitivnom energijom.

ŠKORPIJA

Posao: Umete sa novcem i  ljudima. Možete sve kada hoćete. Nećete oklevati, do duše, koliko nećete imati sa druge strane, informacije koje bi vam dale zeleno svetlo za ono što možete da uradite za neki kraći period, koji bi vam doneo solidne prihode.

Ljubav: Polako se stišavaju strasti koje ste osećali u većoj količini. Bio vam je potreban partner temperamentnije prirode. Stuacija se menja i  možete doživeti suptilniju ljubavnu priču.

Zdravlje: Transformacija energije vam, za sada, dobro ide.

STRELAC

Posao: Imali ste šansu ali je ne dozvoljava Saturn koji pomalo ograničava celu sliku što se finansija tiče. Budite strpljivi i  marljivo radite, jer naplata stiže bez obzira na to što je tempo malo sporiji. Vaša trigonska priroda bi više volela opušteniju situaciju.

Ljubav: Imate veliko srce, ali još uvek nije otvorena i  druga strana koja bi na neki način suptilno pristala da se spojite. Budite strpljivi, sačekajte svojih pet minuta.

Zdravlje: Imate, povremeno, jake otkucaje srca.

JARAC

Posao: Naučili ste da u životu, ništa ne ide tako lako. Asketski stav, koji imate kao retko koji znak Zodijaka vam daje snagu da istrajete u svojim stavovima. Niko nije toliko spreman da čeka na konkretne stvari, koliko vi sami. i  ovaj put ste odlučili da, naravno, uspete.

Ljubav: Niste sigurni u ono šta osećate, ali ste spremni za jedan duži razgovor koji će vam, u suštini, prijati. Pustite da vreme uradi nešto za vas. Nekome ste izuzetno dragi ali još daleki.

VODOLIJA

Posao: Stresne situacije koje ste imali polako prolaze. Imate trenutno izuzetan stav za ono što ćete trenutno i  uzeti kao dobar oslonac. Znate tačno šta hoćete i  neće moć i  tek tako, neko da vas pokoleba bez većeg osnova. U suštini ste spremni na veću saradnju, kako bi doneli nove projekte u realizaciju.

Ljubav: Oni koji su u vezi mogu da očekuju povreme nenalete ljubomore. Osoba pored vas nije spremna na kompromis. Ne možete da nađete zajednički jezik ovih dana. Pokušajte da izbegavate sukobe.

Zdravlje: Cirkulacija vam je u suštini najveći problem.

RIBE

Posao: Polje inostranstva je dovoljno otvoreno za nove izazove. Budite spremni na nove stvari u životu. Nećete morati da se upuštate u nešto neprovereno, kao u ono što vam se već predstavlja kao dobro parče. Uhvatite dobar zalet.

Ljubav: Imali ste buran period, ako ste u vezi. Ono što vas očekuje danas su malo stišavanje u emotivnom smislu. Partner je pomalo spustio loptu.

Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.