Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 06. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 06. april

Ovan nemaran, Bik pun samopouzdanja, Blizanci dobro sarađuju sa Škorpijom, Rak ostavlja odličan utisak, Lav srećan u ljubavi, Devica vredna, Vaga teško napreduje, Strelac usporen, Jarac rigidan, Vodolija dekoncentrisana, a Ribe u spletkama. Ovo horoskop za 06. april.

OVAN

Posao: Nemarni ste, kada su sitnice u pitanju. Možete imati povremeno problem, papirološke prirode. neko bi mogao da vam pomogne, ali vi ne želite da imate asistenta. Smatrate da sve možete sami da rešite bez većih problema. Situacija u kojoj ste trenutno je ipak prolaznog karaktera. Ne morate da se isuviše angažujete.

Ljubav: Neko nov vam se pojavljuje na polju ljubavi. Ne morate da se isuviše opterećujete ovom temom, jer nešto tek treba da vam se desi u pravom smislu. Za sada još uvek tapkate u mestu.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Otvoreno polje inostranstva je nešto što vam podiže samopouzdanje. Pokušavate da se domognete jače pozicije i naravno u tome uspevate bez problema. Ne morate isuviše da se angažujete na nekim segmentima koji su isuviše komplikovani.

Ljubav: Partner od ranije se pojavljuje i pravi pomalo loš imidž. Ne morate da se dvoumite oko trenutne situacije jer jasno ne želite da prolazite kroz sličnu situaciju drugi put.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI

Posao: Otvorene simpatije prema osobi koja vam mnogo više znači na polju finansija nego inače. Moraćete da se dogovarate sa jednom Škorpijom kada su u pitanju novi poslovni aranžmani. Imaćete mnogo sreće i bez većeg napora ovaj put.

Ljubav: Volite strastvene partnere i ne možete da zaboravite situaciju, koju ste imali pre neki dan. Na vas je jedna osoba ostavila jak utisak što se emocija tiče. Bićete pomalo suzdržani, ali ne i previše.

Zdravlje: Imate problem sa disajnim organima.

RAK

Posao: Pokušavate da ostavite odličan utisak na svoje saradnike ma koliko vam to teško bilo. Imate i novu poslovnu šansu, koju ovaj put nećete propustiti. Podstiče vas novi cilj a to je nešto sasvim novo u vašem ličnom poslovnom portfoliju. Ne morate mnogo sredstava da ulažete, jer je sve pod kontrolom.

Ljubav: Vaša priroda ne dopušta povremene izlive besa, kada su u pitanju ljubomorne scene od strane vašeg partnera. Nemate nameru da se ustručavate kada su ljubavne priče u pitanju.

Zdravlje: Stomak vam je osetljiv.

LAV

Posao: Ne morate da se pravdate za sopstveni neuspeh, jer za sve postoji razlog. Pokušavate da izgladite odnos sa kolegama kada su poslovne šanse u pitanju, a naravno i podela kolača koji ste timski zaradili. Ne morate ovaj put da tražite veće obrazloženje, kada su sitne greške u pitanju.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u osobu plave kose i još ukoliko je lav  vi ste na dobitku. Sreća na polju emocija vas prati već neko vreme, pa ne morate da se ustručavate, kada je u pitanju vaša pažnja trenutno prema osobi koja vas voli.

Zdravlje: Pucate od zdravlja.

DEVICA

Posao: Možda od sebe očekujete mnogo više ovaj put. Ne želite da se žalite kada su poslovni segmenti u pitanju bilo da radite u sopstvenoj režiji ili za nekoga. Nije vam lako ali vi umete da izgurate mnogo toga sostvenim trudom i sitnim koracima. To retko kome uspe kao vama.

Ljubav: Pokušavate da budete ljubazni prema osobi koja vam je draga ali isto tako neko ko vas je toliko puta odbijao kada su emocije u pitanju. U suđtini ste dovoljno optimistični.

Zdravlje: Digestivni trakt vam je posebno naglašen.

VAGA

Posao: Niste razumeli suštinu svog posla i ne možete da napredujete u većoj meri kroz svoj dugogodišnji rad. Pokušavate da uvedete nove metode, ali to vam ne ide od ruke ovaj put. Niste sami i drugi u vašem kolektivu imaju sličan stav, kada su konkretno promene u pitanju na koje već odavno računate.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Bika, možete biti srećne ruke i na neki način dovoljno dobro postavljeni kroz  polje ljubavi. Niste loši kada je ovaj segment u pitanju.

Zdravlje: Problem sa bubrezima.

ŠKORPIJA

Posao: Vaš stav povdom finansijske situacije, koju imate je povremeno razorne prirode na vaš finansijski status. Ukoliko imate poslovnog  savetnika pored sebe budite otvoreni za komunikaciju, jer ste pomalo lošije postavljeni, kada su bitne odluke u pitanju. Pokušajte svoju situaciju da sagledate sa druge strane, malo pozitivnije u svakom slučaju.

Ljubav: Pokušavate da partneru oprostite neke sitne prevare i laži, ali u tome ne uspevate. Vaša priroda je malo drugačija, jer ste skloni povremenim izlivima ljubomore, a neretko želite i da se osvetite.

Zdravlje: Ukoliko imate probadanje u predelu srca posetite lekara.

STRELAC

Posao: Pomalo ste spori kada su izvršenja obaveza u pitanju. Šefovi su striktni po tom pitanju i traže da se rok ispoštuje bez izuzetka. Moraćete malo više da se potrudite nego inače kada su stari poslovni aranžmani u pitanju. Ne dozvolite da vam dan propadne zbog sopstvenog ega. Pokušajte da sagledate situaciju iz pozitivnog ugla.

Ljubav: Ukoliko ste u braku možete da očekujete sitne razmirice i netrpeljivost međusobnu, kada su u pitanju povremene reči na koje niste računali. Može biti pomalo u drugom planu, kada su emocije u pitanju.

Zdravlje: Imate groznicu.

JARAC

Posao: Pomalo ste rigidni kada su nove stvari u pitanju. Više ste pod uticajem klasičnog sistema koji vam u suštini donosi poveći novac. Imajte na umu da samo istrajni ljudi uspevaju, kada su lični interesi u pitanju. Ne morate da se uvek konsultujete sa istim osobama koliko se od vas traži da ostanete dosledni sebi.

Ljubav: Osoba koja je pored vas daje mnogo više emocija nego što to sami tražite. Ne morate da budete rigidni u svom stavu kada su u pitanju sitnice koje vam mnogo znače u ljubavnom segmentu.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba strana.

VODOLIJA

Posao: Budite uvereni da je vaša priča ovaj put dosta solidna što se ličnog angažovanja tiče. Bićete spokojni  kada su vaši stavovi u pitanju, jer smatrate da imate zeleno svetlo kada je ispunjenje želja na ovom segmentu u pitanju.  U suštini ste neko ko je dovoljno otporan na lošu situaciju.

Ljubav: Pomalo ste se zaljubili u osobu za koju možete da kažete da je povremeno nestalna. To bi mogla da bude jedna Škorpija koja ima dovoljno motiva da vam pruži više emocija.

Zdravlje: Ponekad ste dekoncentrisani.

RIBE

Posao: Ne želite da se poveravate osobi, koja je na vašem poslu neko za koga važi priča da je pomalo površna i da voli ponekad da bude zanovetalo, kada su informacije u pitanju. Suočavate se sa dosta čudnim pričama, situacija na polju posla nije čista do neke mere.

Ljubav: Ukoliko budete upoznali jednu zanimljivu osobu, budite uvereni da ništa nije slučajno. S obzirom na to da ste pomalo u svom svetu ovde postoji i određena doza iluzije, kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Imate višak tečnosti u organizmu.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.