Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 06. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 06. maj

Ovan rasterećen, Biku stiže novac, Blizanci imaju jake motive, Raka očekuje izazov, Lav organizovan, Devici fali fokus, Vaga mora da se strpi, Škorpije ležerne, neminovan uspeh za Strelca, Jarcu nedostaje konstruktivnost, Vodolija samoktitična, a Ribe moraju da se uhvate u koštac s problemima. Ovo je horoskop za 06.maj

OVAN

Posao: Odavno već očekujete ovakvu priliku. Trenutna finansijska situacija vas navodi da se promenite i povinujete datom trendu kroz izuzetno dobre aspekte koje ćete da iskoristite za svoj poslovni rast.
Ljubav: Morate da budete otvoreni sa osobom koja je pored vas. Imate odlične vibracije Venere, koje vam mogu doneti novu ljubavnu priču.
Zdravlje: Osećate se rasterećeno.

BIK

Posao: Očekujete finansijski priliv iz nekoliko izvora. Dovoljno ste radili pa možete da očekujete solidnu finansijsku situaciju kroz koju dobijate i bonus, koji vam je zagarantovan. Možda se pomalo otvorite prema novim šansama.
Ljubav: Vaš emotivni život je u fazi statusa kvo. Imate dovoljno dobre poslovne prilike da se nećete baviti i emotivnim životom, bar ovaj put.
Zdravlje: Pomalo ste loše raspoloženi.

BLIZANCI

Posao: Ne želite da se bavite ozbiljnim temama kao nekada. Trenutno imate prioritete koje ne želite da zaobiđete u svom životu. Imate jak motiv da uspete bez većeg guranja među prve redove.
Ljubav: Imate monogo dobar odnos sa partnerom na koga često mislite. Ovde se uočava čak uviđajnost partnera, koji vam pruža mnogo više nego što ste navikli.
Zdravlje: Mogućnost povišene temperature.

RAK

Posao: Kada su u pitanju novi projekti ne morate da se snebivate i čekate novi momenat. Imate odličnu priliku da zaradite nešto bržim putem novac koji vam se dostavlja trenutno. Pokušajte da budete u dobrom fokusu.
Ljubav: Možete očekivati nove izazove na polju emocija i pokušati da se pomirite sa trenutnim partnerom, koji vam mnogo znači.
Zdravlje: Imate odličan metabolizam.

LAV

Posao: Ukoliko ste na rukovodećoj poziciji nema razloga za brigu, kada su u pitanju investicije za koje vi potpisujete da ćete ih preuzeti i raditi na njima. Saradnici vas vole i cene. Imate odličnu organizaciju.
Ljubav: Partner vam je isuviše ljubomoran za vaš ukus. Morate da pokušate da se strpite do solidno dobrih aspekata, koji vam obećavaju nešto bolji tretman.
Zdravlje: Smanjite zalogaje.

DEVICA

Posao: Dovoljno dobar period možete da očekujete ukoliko budete hteli da polažete neki ispit. Odlična energija kada su studenti u pitanju. Morate da se skoncentrišete na bitne stvari i segmente u svom životu. Pokušajte da se fokusirate na trenutni problem.
Ljubav: Nemate nameru da propustite priliku koja vam se nudi. Upoznaćete izuzetnu osobu na koju možete da računate, kada su vaše emocije u pitanju.
Zdravlje: Solidno,

VAGA

Posao: Ukoliko očekujete poveću novčanu sumu morate da se strpite, jer je izvesnije da ćete mnogo toga kroz rate dobijati. Ne paničite jer ćete svakako biti isplaćeni u celini. Možda budete imali pomoć prijatelja.
Ljubav: Vaša seksualnost vas podstiče na razne ludosti. Osećate da ste isuviše jaki i da ne treba d ase povlačite iz igre koja vam se nudi.
Zdravlje: Digestivni trakt vam je pomalo loše postavljen.

ŠKORPIJA

Posao: Niste lenji koliko se kod vas uviđa doza ležernosti. Pokušajt ena vreme da se trgnete i kažete šta imate da dostavite kroz zadatke koji vam se plasiraju. Morate biti u toku, jer se kod vas oseća doza lenjosti.
Ljubav: Neko od ranije može da vam se pojavi. Morate da se strpite i očekujete mnogo bolju situaciju kroz vreme. Pokušajte da se otvorite na polju emocija dovoljno, kako bi što bolje prošli na karti ljubavi.
Zdravlje: Osetljivi su vam reproduktivni organi.

STRELAC

Posao: Volite da radite i da se angažujete. Morate da se privučete boljim od sebe kako bi uspeli da se domognete boljeg statusa za neko vreme. Imate dobar motiv i stav, pa je uspeh neminovan ovaj put.
Ljubav: Nemate nameru da razvlačite vezu koja nema svrhe kada su zajednički izlasci u pitanju. Morate da sovestite ovaj odnos i sliku onoga šta trenutno želite.
Zdravlje: Budite dovoljno fizički aktivni.

JARAC

Posao: Pomalo ste loše raspoloženi kada su pojedini poslovni segmenti u pitanju. Morate da prevaziđete stav nemarne osobe i da počnete da razmišljate dosta konstruktivnije ovaj put.
Ljubav: Niste na zavidnom nivou kada su u pitanju emocije. Vreme provodite isključivo sami. Morate da shvatite da mnogo toga zavisi isključivo od vas.
Zdravlje: Cirkulacija vam je slabija.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko očekujete veću novčanu sumu preko vaših mogućnosti, možete da budete u problemu. Budite skloni samokritici kako ne biste sebe doveli u zabludu koja vam ne znači ništa u ovom trenutku do jedne prepreke više kada su vaši snovi u pitanju.
Ljubav: Ukoliko ste sami možete da imate odličnu priliku da upoznate mnogo zanimljivu osobu rođenu u znaku Jarca. Osećate da gubite tlo pod nogama.
Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta.

RIBE

Posao: Morate da se više družite sa uspešnim ljudima, kako bi privukli novac u svoj dzep. Imaćete dosta izazovne aspekte na polju vašeg posla, pa se savetuje da se što pre uhvatite u koštac sa svojim problemima.
Ljubav: Vaše emocije su na zavidnom nivou. Ne morate na ovom segmentu noišta da menjate ovaj put. Rak vas shvata ozbiljno.
Zdravlje: Endokrini sistem vam je loše postavljen.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.