Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 07. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 07. april

Ovan raspoložen, Bik ima svojih pet minuta, Blizanci se osamljuju, Raka privlači Jarac, tajna ljubav za Lavove, nova prilika za Devicu, Vagi finansijski dobitak, Škorpiji propada dogovor sa Ribom, Strelcu karmička ljubav, a Vodolija dezorijentisana. Ovo je horoskop za 07. april.

OVAN

Posao: Ukoliko pokušavate da rešite pitanje privatnog posla imate odličan period da mnogo toga završite. Danas bar papirološki pokušavate da dovedete u red određena pitanja i da se sa pojedinim kolegama kosultujete oko daljeg toka poslovne situacije. Finansijski ne treba loše da stojite. Nadajte se i nekom poklonu ovaj put.

Ljubav: Možete da budete u odličnom raspoloženju, kada su emocije u pitanju. Ne morate da se žalite na prošle događaje, koliko vam se pruža nova šansa kada je osoba iz vašeg okruženja u pitanju.

Zdravlje: Raspoloženi ste.

BIK

Posao: Možete pokazati svoj karakter pomalo na oštar način danas. U toku narednog perioda, drugi vas doživljavaju pomalo neprijatno otvoreno, kada su povremena dešavanja na polju finansija u pitanju. Morate biti otvoreni za saradnju jer vam je takav opis radnog mesta.

Ljubav: Ukoliko imate nerazjašnjen problem kada su emotivni odnosi u pitanju, danas bi trebalo dosta toga da rešite bez većih problema. Imate svojih pet minuta, pa ih i iskoristite.

Zdravlje: Imate problem sa grlom.

BLIZANCI

Posao: Volite da se osamljujete. U tome vidite svoj mir i ne želite da otvarate svoje srce kada su u pitanju saradnici sa kojima provodite radno vreme. Ostaćete pomalo rezervisani u celoj priči jer smatrate da vam je ovo odličan odbrambeni stav kada su u pitanju sitni prekori od strane vašeg šefa.

Ljubav: Imali ste na neki način pomalo loš emotivni život, koji treba ovih dana da se popravi. Ukoliko ste sami, evo prilike koje nagoveštavaju trenutne planete kroz vaše polje ljubavi.

Zdravlje: Povremene glavobolje.

RAK

Posao: Pomalo ste razočarani onim što trenutno imate da pružite kao osnovni izvor prihoda. Uviđate da vam trebaju novine i promene, koje su neminovne, kada su vaše poslovne šanse u pitanju. Ne morate da dramite sve do onog trenutka kada se povede polemika oko promena koje su imperativne ovaj put.

Ljubav: Privlači vas osoba rođena u znaku Jarca. Niste preterano zadovoljni onim što imate, ali niste imuni na nečije udvaranje. Pokušavate da se dovedete u balans.

Zdravlje: Posetite lekara, jer vam treba detaljan sistematski pregled.

LAV

Posao: Ukoliko vam se otvara nova poslovna mogućnost preko jedne ženske osobe budite pomalo oštrijeg stava. Ova osoba je rođena u znaku Škorpije i može da vam donese pomalo otežanja, kada je komunikacija u pitanju i finansijska situacija u pitanju.

Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Niste se već odavno ovako dobro osećali, kada su sitna zavođenja u pitanju. Imate odličnu komunikaciju koja vam nosi dobar plasman kada je ljubav u pianju.

Zdravlje: Povedite računa o srčanim zaliscima.

DEVICA

Posao: Kada je novčana situacija u pitanju pojaviće vam se nova poslovna prilika na koju niste računali. Ukoliko se niste dovoljno spremili za nove izazove ne očekujete nešto preterano više ovaj put. Za sve treba pravi mopmenat kada je novi početak u pitanju. Nećete izgubiti ukoliko kažete ne novim izazovima.

Ljubav: Partner je pomalo ljubomoran i vi uviđate gde ova priča vodi. Pravac u kome vas vodi druga strana može vam se učiniti da je za vas pogrešna u svakom slučaju.

Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

VAGA

Posao: Ne morate da budete kosmopolitski raspoloženi, kada je posao u pitanju. Nastavljate u starom dobrom ritmu i ne morate da se povinujte novim trendovima u svakom slučaju. Možete biti na povećem finansijskom dobitku ukoliko se budete držali, dobre stare prakse.

Ljubav: Imate rivala u ljubavnoj drami. Pokušavate da se ispričate i dovedete u red, kada je u pitanju vaš partner, ali imate jaku intuiciju da tu još nekoga ima.

Zdravlje: Nemate osećaj sigurnosti.

ŠKORPIJA

Posao: Imali ste odličan plan što se polja inostranstva tiče, ali kao da vam se sve to ruši iz jedne priče koja vam ne donosi baš najbolje vesti. Ukoliko možete da se vratite na stari posao to bi bila premija za vas. Ukoliko ste planirali saraddnju sa jednom Ribom zaboravite na dogovor.

Ljubav: Imate stav da vam više leži platonska ljubavna veza, pa ste više u mislima sa jednom osobom nego što bi to realno bilo moguće i sprovesti taj vaš plan emotivne prirode.

Zdravlje: Povedite računa o reproduktivnim organima.

STRELAC

Posao: Pokazujete se u najboljem svetlu, ali vas neki ljudi povremeno izbegavaju danas. Umete da budete dovoljno uporni i istrajni na putu ka svom uspehu. Finansije mogu da vam se rapidno poprave, kroz transakcije koje možete da očekujete u narednom periodu.

Ljubav: Karmička ljubavna priča na pomolu. Uticaj Plutona je malo jači nego obično ovaj put. Ukoliko ste se zaljubili u jednog Bika možete da se nadate odličnom provodu.

Zdravlje: Nivo hemoglobina,  vam je u problemu.

JARAC

Posao: Imate odličan stav, kada su u pitanju poslovne šanse. Niste sami u poslu kojim se bavite, ali isto tako niste u prilici da birate svoje obaveze. Imate ideje ali ih još uvek samo razmatrate, jer vladar vašeg polja posla nalaže upravo takav tretman.

Ljubav: Osoba pored vas ne voli flert, jer je pomalo staromodnog kova. Umete da se privučete i da bude po vašem, ali ovaj put ste naišli na osobu koja vam daje potpuno suprotnu vibraciju od one, koju ste očekivali. Budite spokojni kada su emocije u pitanju, jer ste pomalo sumnjičavi ovaj put.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba.

VODOLIJA

Posao: Pokušavate da se domognete boljih partija, ali u tome ne uspevate do kraja, jer ste pomalo loše obavešteni ovaj put. Imate toliko informacija koje vam u suštini i ne trebaju koliko ste pomalo skeptični u vezi cele ove stvari.

Ljubav: Volite otvorene ljubavne veze i ne odustajete od svog stava ovaj put. Pokušavate da dominirate povremeno, ali u tome ne uspevate. Bićete u odličnom raspoloženju.

Zdravlje: Pomalo ste dezorijentisani.

RIBE

Posao: Posao koji vam se nudi ne traži od vas fizičku spremnost. Budite u formi u svakom slučaju jer vam se nudi još jedan posao. Osećate da će vam se desiti multiplikacija u svakom slučaju bez izuzetka. Ne morate da dramite ukoliko ne bude sve bilo pod kontrolom koju sami u suštini želite.

Ljubav: Volite da dominirate i da se dajete. Venera vas ulepšava i vi osećate veliki elan. Niste sami i to vam je najbolja solucija u ovom trenutku.

Zdravlje: Kolena su vam slaba tačka.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.