Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 07. jun - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 07. jun

Ovan uživa u ljubavi sa Bikom i Vodolijom, Blizanci se prilagođavaju, Raku potreban odmor, Lav nije sam, Devica pod stresom, Vaga ima pomoć, Škorpija voli izazove, Strelac bez problema, isušenja pred Jarčevima, a Ribama se otvaraju finansije. Ovo je horoskop za 07. jun.

OVAN

Posao: Ukoliko ste u sferi privatnog biznisa ne morate da se spremate na nove izazove. Očekujte solidne novčane transakcije od onih akcija koje ste već imali. Budite dovoljno fokusirani na ono što trenutno radite.
Ljubav: Ukoliko ste sami imate odlične šanse da se emotivno ispunite kada je u pitanju partner rođen u znaku Bika i Vodolije.
Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka

BIK

Posao: Bićete u prilici da krunišete svoj rad, kada su u pitanju isplate koje očekujete. Ne zaboravite i na pomoć prijatelju koji vam je bio na usluzi već neko vreme. Pokušajte da se opustite u trenutnu komunikaciju o novim projektima.
Ljubav: Partner vas pomalo iznenađuje svojim izjavama. Ne želite ponekad da slušate ono što vam priča, jer smatrate da vredite mnogo više od opaski i kritika, koje vam se upućuju.
Zdravlje: Cirkulacija vam je loša.

BLIZANCI

Posao: Pokušaćete da se popravite ali sitnijim koracima kada ste vi u pitanju i vaš poslovni karakter, koji govori u prilog detaljisanju. Prilagodite se savremenijim trendovima koje imate trenutno.
Ljubav: Partnere koje birate mogu biti izuzetni. Nećete ostati sami ukoliko se odlučite na kraći put, koji ne zahteva mnogo vremena.
Zdravlje: Problem sa bolovima u nogama.

RAK

Posao: Možete se osloniti na klijente iz inostranstva ukoliko ste skoncentrisani na inostranu trgovinu. Iznenađenja su prisutna u većem nivou pa se dobro spremmite za novi početak.
Ljubav: Ne morate da se sekirate ukoliko nemate nikoga pored sebe, nebo će vam već nekoga poslati. Nadajte se odličnim vibracijama od strane Venere.
Zdravlje: Odmarajte se.

LAV

Posao: Niste sami i imate dovoljno saradnika, koji idu u paketu samog programa u kome ste trenutno. Neće biti problema da se zaposlite, koliko je otežanje, upravo tamo gde ste više fokusirani.
Ljubav: Nećete biti imuni na nečije laskanje sa strane. Imaćete udvarače ali, isto tako i dosta ljubomornih scena od strane trenutnog partnera.
Zdravlje: Problem sa stomakom.

DEVICA

Posao: Još uvek vam timski rad zadaje muke i stres na polju posla. Budite dodatno skoncentrisani i ne dozvolite sebi da gubite vreme na aktivnosti, koje vam ne donose nikakav profit.
Ljubav: Ponašate se malo loše prema partneru do koga vam je stalo. Budite pomalo raspoloženiji prema svojoj polovini koja ne moža da vam ništa loše uradi. Budite tolerantniji.
Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

VAGA

Posao: Redukcija poslova je mnogo poželjnija nego vaša dodatno angažovanje. Pomoć šefova vam je dovoljna, kada su u pitanju saveti koje možete dobiti na polju finansija.
Ljubav: Partner ne može da vas izbaci iz glave. Neko je ovde pod većim pritiskom. Pokušajte da stišate strasti kod sebe ovaj put.
Zdravlje: Budite spremni na nove izazove.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko radite sa klijentima za nekoga situacija je monogo povoljnija. Niko vam neće tražiti više angažovanja ukoliko vi to sami niste spremni da pružite trenutno. Volite nove izazove i na tome ostajete dosledni.
Ljubav: Očekujete solidan provod na koji će vas pozvati neko od vaših prijatelja. Oni koji su u braku imaju dosta materijalno nastrojenog partnera.
Zdravlje: Osećate veći pritisak.

STRELAC

Posao: Kada je privatni posao u pitanju, vaš preduzetnički duh vam ne pruža veliku podršku. Ne budite skloni riziku ni na koji način, jer se neće isplatiti. Morate biti na visini zadatka koji trenutno imate.
Ljubav: Osoba koja vam dolazi u susret ovih dana je neko ko na vas intenzivno misli. Možda naslućujete energiju ove osobe.
Zdravlje: Nemate velikih problema danas.

JARAC

Posao: Ne očajavajte u trenutnoj besparici, jer je ona u suštini, kratkog daha. Izdržite trenutni tranzitni period koji vam se postavlja kao jedna lekcija više. Ne očajavajte zbog povremenih trzavica oko kašnjenja naplate.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi imaćete dovoljno iskušenja. Budite mudri i ne dopuštajte sebi previše.
Zdravlje: Preferirajte rad na sebi.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko trgujete na polju inostranstva imate solidnu situaciju, koju možete da očekujete kada su u pitanju kontakti sa strancima. Budite dovoljno obavešteni za ono što se zalažete trenutno.
Ljubav: Ne otežavajte sebi put ukoliko se budete u prvi mah postideli svojih osećanja, to je u suštini znak da ste se zaljubili u pravu osobu.
Zdravlje: Pazite se stresa.

RIBE

Posao: Podstičete sebe na bolje partije i tu je vaš nejveći uspeh, kada su novčane situacije u pitanju. Budite spremni na solidna finansijska dešavanja jer vi zaslužujete najbolje.
Ljubav: Nemate nameru da menjate svoje navike, kada su u pitanju rutinske stvari na koje ste pomalo alergični. Po prirodi ste isuviše suptilni.
Zdravlje: Povremena glavobolja.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.