Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 07. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 07. maj

Ovan raspoložen, Bik gubi novac, Blizanci se oslanjaju na Lava, Rak i Vodolija odlično sarađuju, Devica dobro zarađuje, Vaga rastrzana, Škorpiju očekuje prijatno iznenađenje, Strelac stabilan, Jarac napreduje na poslu, a Ribe se okreću konkretnim stvarima. Ovo je horoskop za 07. maj.

OVAN

Posao: Možda ne uviđate trenutnu situaciju koja nije u vašu korist. Morate da se promrdate u vezi novih poslovnih aktivnosti, koje vam predstavljaju odličnu satisfakciju u finansijskom smislu. Bićete u odličnom raspoloženju bez većeg zadržavanja na starim segmentima.
Ljubav: Morate da razumete drugu stranu, jer povremeno se možete uhvatiti u koštac sa trenutnim partnerom koji vam donosi mnogo bolje emotivno dešavanje za neko vreme.
Zdravlje: Imate povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Povremene novčane oscilacije su ovaj put u većem gubitku. Poželeli ste više da investirate i da se družite sa uspešnim klijentima. Morate da budete svesni situacije u kojoj se trenutno nalazite, jer možete mnogo toga da postignete za kraće vreme.
Ljubav: Povremene emotivne promene su ovaj put na vašoj dobitnoj kombinaciji. Bićete malo u drugom fazonu kada su emocije u pitanju.
Zdravlje: Problem sa štitnom žlezdom.

BLIZANCI

Posao: Ne otkrivajte svoje poslovne poteze bez većeg razloga, jer neko može da ih preuzme od vaših saradnika. Imate dovoljno dobre aspekte za nešto više, ali samo ukoliko vi to želite. Niste sami u poslovnoj priči, koja vam se pruža u narednom periodu.
Ljubav: Jedan Lav je neko ko vam imponuje i možete da se oslonite kroz neko vreme na ovu osobu. Imali ste dovoljno dobar razlog da se povučete iz ove priče bar neko vreme.
Zdravlje: Problem sa disjnim organima.

RAK

Posao: Ukoliko budete sarađivali sa jednom Vodolijom neće izostati dugotrajna poslovna prilika. Morate da shvatitze da sami nećete moći da uspete, koliko se očekuje da se prilagođavate datoj situaciji, koja vam se pruža. Bićete čak i inovativni.
Ljubav: Imate motiv da se dobro zabavite i počnete da donosite odluke oko zajedničkog života, koji vam se nudi sa osobom, koja je sa vama već duže vreme u vezi.
Zdravlje: Isuviše ste osetljivi na nečiju kritiku.

LAV

Posao: Imate dosta povoljan period kada su u pitanju nove poslovne prilike jer ste neko ko ume dobro da pliva u svetu biznisa. Vaš preduzetnički duh se uočava već na prvi pogled. Morate da budete svesni svojih potencijala.
Ljubav: Pokušali ste sve od sebe da date kada je simpatija u pitanju na koju često mislite. Možda ste povremeno bili u zabludi na koju niste računali u većoj meri.
Zdravlje: Čuvajte srčani mišić.

DEVICA

Posao: Saradnja sa drugom Devicom donosi malo više novca i vaš stav se menja povodom toga. Morate da budete otvoreniji za saradnju, koja vam nosi pozitivne vibracije kada je u pitanju poveći novčanik. Možete da računate na poveći račun koji ćete platiti kada su usluge u pitanju koje ste koristili.
Ljubav: Imate odličnu priliku da se zabavite sa osobom, koja vam mnogo znači kada su u pitanju zajednički život, koji ne morate još da planirate ali ste povremeno nestrpljivi.
Zdravlje: Pazite kakvu hranu jedete.

VAGA

Posao: Imate na koga da računate, jer saradnicima je stalo da uspete pa makar bili u podređenoj poziciji koja vam donosi pomalo nemir. Rastrzani ste između nekoliko opcija, ali uspevate da održite fokus što je najbitnije.
Ljubav: Imate odličan emotivni potez, danas. Ne morate da dopuštate da vas neko dezavuiše bez većeg razloga. Možda vam do ove osobe nije stalo u većoj meri.
Zdravlje: Izbegavajte negativne ljude.

ŠKORPIJA

Posao: Imate odlične poteze u toku dana, ali ne propuštate priliku da se dugoročno kotirate na povremenim segmentima za koje smatrate da će vam za neko vreme doneti satisfakciju. kamate koje očekujete su ovaj put zadovoljavajuće. Zarada vam se povećava.
Ljubav: Možda se uviđa prilika, koju ne možete da izbegnete. Neke stvari vam se dešavaju sudbinski. Očekujte prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Solidno.

STRELAC

Posao: Volite čvst stav, koji ne možete da iznesete u većoj meri, jer imate dozu depresije u svom biznisu, koji pomalo stagnira. Saturn vam donosi otežanja, ali i razrešenje situacije u kojoj se nalazite. Morate da se povremeno trgnete iz stanja mašte na koju ne možete da računate da je produktivna u većoj meri.
Ljubav: Imate dovoljno motiva da se pokrenete na polju emocija, kada su novi momenti u pitanju. Morate da shvatite da je život kratak kao i da su nova poznanstva na pomolu.
Zdravlje: Povišen holesterol može da vam predstavlja veći problem.

JARAC

Posao: Karijera vam ide uzlaznom putanjom i ne morate da se bavite svojim poljem posla u većoj meri jer nemate nameru da vas pojedini ljudi u poslovnom okruženju dezavuišu kada su pojedine prie oko zajedničkog projekta u pitanju.
Ljubav: Niste isuviše emotivni, ali se uviđa doza egocentrizma kod partnera. Ne želite da se emotivno vežete za partnera koji vam ne imponuje.
Zdravlje: Pijte dovoljno vitamina ovaj put.

VODOLIJA

Posao: Vaša energija ume da pokreće i da vas posatavi na mnogo bolje mesto nego što ste očekivali. Bićete podstaknuti nečijim idejama, koje ne morate da shvatite bukvalno, ali mogu biti dobar okidač, kada su  zajednički projekti u pitanju.
Ljubav: Morate da razumete drugu stranu, kada su u pitanju emocije, koje niste pružali u većoj meri. Partner se oseća isuviše loše ovaj put.
Zdravlje: Pokušajte da se više bavite fizičkom aktivnošću.

RIBE

Posao: Ukoliko planirate da se otvorite prema polju inostranstva morate da imate u vidu pojedine jezičke barijere koje vam se protežiraju od strane planete Merkur. Retrogradnost ove planete vas navodi na promene na koje niste računali da su bitne.
Ljubav: Okrećete se konkretnim stvarima i ne želite da vas neko vrti oko malog prsta. Možete biti oduševljeni poslovnom stranom, ali ne i emotivnom ovaj put.
Zdravlje: Patite od nesanice.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.