Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 08. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 08. april

Ovna služi zdravlje, Bik umoran, Blizanac neraspoložen, Rak usamljen, Lavu i Devici vreme tek dolazi, Vaga nervozna, Škorpija na oprezu, Strelac vuče konce, Jarac rigidan, Vodolija se zabavlja, a Ribe očekuju neprijatne vesti. Ovo horoskop za 08. april.

OVAN

Posao: Imate osećaj da vam ne ide i da vas ljudi gledaju pomalo inferiorno u odnosu na sebe. To bi u suštini mogao da bude samo vaš lični stav, koji percipirate pomalo na loš način. Od vas se ne traži da budete u odličnom raspoloženju, već da svoje zadatke kvalitetnije uradite.

Ljubav: Imate dovoljno dobru komunikaciju sa partnerom da vam ne pada teško da sve učinite za osobu pored sebe. Imali ste dovoljno vremena da se upoznate pa se nećete protiviti i manjoj žrtvi, koju podnosite kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Imate odlične aspekte na polju zdravlja.

BIK

Posao: Kada su vaše finansije u pitanju ne morate da očajavate, koliko se od vas traži da se ponekad samo malo više povinujete u radu, koji vam predstavlja veći izazov ovaj put. Saradnici su vam odlična podrška, pa se pomalo oslonite i na njih.

Ljubav: Ukoliko ste u braku ne ulazite u raspravu danas. Imate odličnu priliku da izgladite odnose, ali samo uz kompromise koje bi napravili.

Zdravlje: Osećate zamor.

BLIZANCI

Posao: Pomalo ste lošije raspoloženja, jer osećate veliki poslovni pritisak od koga ne možete tek tako da pobegnete. Bićete u mogućnosti da birate, ali za neko vreme. Ovaj put se od vas traži veća prisutnost nego obično. Budite u pripravnosti, jer možete da dobijete nova zaduženja.

Ljubav: Ukoliko ste sami ne treba da očajavate. Dan možete da provedete u krugu porodice i da se samim tim odlično osećate. Posetite rođake, koje odavno niste videli.

Zdravlje: Ukoliko ste hronični bolesnik, budite oprezniji.

RAK

Posao: Vaša intuicija je danas na zavidnom nivou. Niko vam ne osporava uspeh i još vas u suštini podržavaju da nastavite sa svojim radom. Ponekad se osećate iscrpljeno, ali navikavate se na tempo. Ovo naročito važi za mlađe osobe po random stažu.

Ljubav: Ukoliko ste usamljeni bilo bi dobro da planirate dobar provod. U suštini ste neko ko je zadovoljan sa sobom, ali imate osećaj velike praznine u srcu.

Zdravlje: Psiha vam pomalo, pravi problem.

LAV

Posao: Kada su u pitanju svakodnevne aktivnosti ne morate da se osećate prigušeno. Ono što vam se sugeriše jesu kratke pauze od kojih ponekad imte veće koristi i naravno bolju koncentraciju. Vaše vreme tek dolazi.

Ljubav: Nemate nameru da budete sa osobom, koja vas ne podržava u svakom pogledu. Vaša priroda može biti pomalo zahtevna, ali ste i u neku ruku dosta pravedni. Umete da se dajete u većoj meri.

Zdravlje: Srčani mišić je vaša slaba tačka.

DEVICA

Posao: Niste imuni na nečije prozivke, kada je vaš lični posao u pitanju. Imate šta da pokažete, ali kao da publiku za svoj aranžman nemate, još uvek. Pokušavate da se izborite za svoja prava, ali vam trenutno ne ide. Biće boljih dana.

Ljubav: Ukoliko ste ponekad raspoloženi za izlazak sa partnerom, slobodno se upustite u avanturu, koja vam donosi obilje energije kao i mnogo bolje raspoloženje.

Zdravlje: Nemate većih problema danas.

VAGA

Posao: Volite da ste u centru pažnje, ali isto tako da se povučete, kada osetite da ne pripadate datom ambijentu u kome ste trenutno. Radite ono što vam leži na srcu, više nego što bi bilo poželjno da vam se nameste razni šefovi, koji ne znaju šta hoće.

Ljubav: Pokazujete simpatije, ali ovaj put to može da bude pogrešna osoba. Pazite na svoj izbor bez obzira na emocije koje imate.

Zdravlje: Nervoza vam pravi veći problem.

ŠKORPIJA

Posao: Kada su u pitanju ortakluk kao i zajednički aranžmani koje morate da uradite do određenog roka, morate biti u dodatnom oprezu. Imate dovoljno papirologije, koju morate da pregledate i da dostavite na vreme.

Ljubav: Na pomolu je jedna strastvena veza sa osobom rođenoj u znaku Bika. Fatalna ljubavna veza, koju nećete zaboraviti vam pruža nezaboravne trenutke.

Zdravlje: Volite da se bavite fitnesom.

STRELAC

Posao: Kada su u pitanju poslovi vezani za polje inostranstva vi ste trenutno na potezu. Imaćete odličnu finansijsku situaciju, koja vam doprinosi dodatnoj satisfakciji u svakom slučaju. Ne morate da štedite na dodatnim investicijama, koje vam u suštini trebaju.

Ljubav: Kada su ljubavne veze u pitanju ne morate da se trenutno danas odlučite za određenu osobu, koliko se od vas traži da se dobro zabavite.

Zdravlje: Pripazite se kalorične hrane.

JARAC

Posao: Imate rigidan stav kada su konkretne stvari na poslu u pitanju. Možda se od vas traži da budete pomalo fleksibilniji, koliko ćete morati da se sa ostalim kolegama dovedete u balans, što se konkretno obaveza tiče.

Ljubav: Niste zaljubljive prirode, danas. Od vas se traži da povremeno budete oprezni i da ne dajete isuviše obećanja, drugoj strani.

Zdravlje: Pazite na kosti i cirkulaciju.

VODOLIJA

Posao: Kada su u pitanju poslovne šanse vezane za IT sektor, možete se pokazati u najboljem svetlu. Niko vam ne osporava talenat, koji možete da pokažete kroz rad u narednom periodu. Imate dovoljno talenta koji ćete uspeti da pokažete, bez izuzetka.

Ljubav: Pokazujete emocije, ali ovaj put pogrešnoj osobi. Pokušajte da se samo zabavite. Neko, vredan vaše pažnje, će vam tek doći. Očekujte prijatan susret kroz neko vreme.

Zdravlje: Kostobolja.

RIBE

Posao: Vaš privatni biznis, može pomalo da bude u zastoju. Očekujte neprijatne vesti. Shvatite ih kao upozorenje i mogućnost da promenite fokus, kada su dosadašnje aktivnosti u pitanju. Potrebne su vam poveći novčani prilivi za dodatne investicije.

Ljubav: Kada su emocije u pitanju, možete imati malo račarenje u svog trenutnog partnera, jer stvari ne izgledaju onako, kako vam se čine ovaj put. Biće boljih dana.

Zdravlje: Zubobolja.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.