Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 08. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 08. februar

Ovan deprimiran, Bik postavlja ciljeve, Blizanci u finansijskoj konfuziji, Rak i Jarac u ljubavi, Lav kratak sa budžetom, neočekivan dobitak za Devicu, neprijatno iznenađenje za Vagu, talas nevolja za Škorpiju, Strelac romantičan sa merom, Jarac brzoplet, nezadovoljstvo u Vodolijinoj vezi, Ribe u svetu mašte. Ovo je horoskop za danas, 08. februar.

OVAN

Posao: Malo ste se deprimirali na osnovu onoga što ste do sada postigli.  Uviđate da ste mogli mnogo bolji plasman da dobijete. Uviđate da ste sami u poslovnoj priči pa se nazire i pomoć asistenta na nekom nivou. Bićete upućeni na bolje partije i nemate puno brige oko toga.
Ljubav: Osoba na koju mislite je još uvek daleko od vas. Nemate nameru da popuštate u vezi ove situacije jer ste neko ko je isuviše ponosan za tako nešto.
Zdravlje: Solidno ovaj put.

BIK

Posao: Uspešan poslovni odnos sa novim poslovnim partnerom. Postavljate nove ciljeve kao i uslove u novom pravcu. Ovo svakako void uspehu i možete očekivati mnogo više bez izzetka. Ako ste ženskog pola možete da očekujete izuzetno vredan poklon kao i povećanje plate uz određeni bonus.
Ljubav: Nemojte da dozvolite da se nešto loše desi vašem partneru, možete usput izgubiti dragu osobu svojom krivicom.
Zdravlje: Bavite se joga vežbama.

BLIZANCI

Posao: Energija kroz polje novca je dovoljno otvorena da se očekuje solidan novčani odliv. Niste dovoljno radili na promeni strategije pa se prethodna situacija u toj meri dešava na jedan nepovoljan način. Potreban vam je finansijski savetnik. Niste osoba koja će zasigurno samo sedeti i očekivati uzalud promenu na bolje.
Ljubav: Partner vam je na neki način kolebljiv. Nemate na koga da se oslonite u svakom slučaju pa se očekuje čistija situacija. Ono što ne valja već neko vreme može naći dovoljno zamenljiv stav.
Zdravlje: Hroničnim bolesnicima se savetuje posebno oprez.

RAK

Posao: Ortakluk koji se pokazao kao solidna poslovna prilika je ovaj put na jednom testu. Niste bili sigurni za poslovne aranžmane koje ste delili jer ste uvideli solidan manjak. Tražite odgovornost po tom pitanju bez izgovora. Bićete pažljiviji po tom pitanju drugi put kako se greške ne bi ponavljale. Uvodite novoi kontrolni plan.
Ljubav: Možete imati ispunjenje na romantičnom planu. Dovoljno dobar razlog da se pomirite sa partnerom. Slobodni imaju jasnu priliku po pitanju emocija koje gaje prema određenoj osobi. Jarac je odlična prilika na vašem polju ljubavi.
Zdravlje: Nesanica.

LAV

Posao: Vaša sujeta ne dozvoljava da neko drugi upravlja budžetom koji ste u priličnoj meri sagradili uz saradnike. Pomalo ste u strahu po tom pitanju i možete biti pogrešno protumačeni od strane vaših timskih igrača. Otvorite se za nove stvari kako bi uspeli da postignete viši status. Preporučuje se rad na sebi.
Ljubav: Imaćete romantično ispunjenje jer ste se dovoljno otvorili u tom pravcu. Konkretne stvari se dešavaju i vi ste na to na neki način očekivali.
Zdravlje: Čuvajte srce.

DEVICA

Posao: Dobitak na osnovu nasledstva. Na ovo niste računali. Vi ste jedini naslednik koji je imao prava na imovinu koju dobijate na specifičan na jedan iznenadan način. Dobijate i na polju srećki i lutrije tako da se preporučuje da se i na ovaj način privlači novac pored ovako solidno dobrih aspekata na nebu.
Ljubav: Planirate odlazak na odmor sa voljenom osobom. Birajte toplije krajeve koji vam nose manje štete po pitanju malo lošijih aspekata na polju inostranstva koje možete da izbegnete.
Zdravlje: Problematika oko digestivnog trakta.

VAGA

Posao: Otkazujete odlazak u inostranstvo zbog neraščišćenih računa koji se gomilaju i nemate po tom pitanju još uvek izlaza. Bićete neprijatno iznenađeni kroz neko vreme jer ste na izmaku snage i ne možete da stignete novac koji je brži od vas. Dajte prioritet svojim odlukama na vreme.
Ljubav: Imate galantan stav prema osobama suprotnog pola. Bićete dovoljno zapaženi da ćete poželeti da promenite svoj imidž u jako poželjnu osobu.
Zdravlje: Problem može biti sve što je vezano za duple organe. Obratite pažnju na bubrege.

ŠKORPIJA

Posao: Ako očekujete neke dobre vesti, uzalud se nadate. Imate dovoljno pesimizma na polju vaših finansija da ste se na neki način ogradili od nepotrebnih pitanja bez izuzetka. Niste neko ko je uporan u pogrešnom pravcu, umete da se sačuvate
Ljubav: Privlače vas domišljati partneri bez izuzetka. Ako očekujete poziv telefonom ne odgovarajte na pitanja nepoznate osobe. Preferirajte razgovor u dvoje.
Zdravlje: Problematika sa reproduktivnim organima, posebno vam je slaba bešika.

STRELAC

Posao: Budite posebno pažljivi prilikom trgovanja. Papirologija vam je jako loše postavljena pa se savetuje da se čak i ne potpisujete nadokumenta od velike važnosti dok imate povećanu retrogradnost Merkura. Izbegavajte dodatne izlive besa zbog stvari koje vam ne znače mnogo u životu.
Ljubav: Romantični ste sa merom. Imate dozu straha šta bi bilo kada bi učinili prvi korak prema osobi koja vam se dopada. Imate povećanu blokadu.
Zdravlje: Pazite se sezonskog gripa.

JARAC

Posao: Čini vam se da vam, na trenutak, misli odlutaju da možete da pogrešite na nekoj poslovnoj akciji. Na neki način ni brzopletost vam ne donosi baš neku satisfakciju na polju finansija. Potreban vam je finansijski savetnik pa ga potražite što pre nego što bude kasno.
Ljubav: Imali ste propuštenu šansu da priđete nekoj osobi, ali ste uvideli da još nije kraj. Osoba sa Suncem u Ribama vas dovoljno intigira svojom pojavom.
Zdravlje: Cirkulacija vam je loša, povedite dodatno računa.

VODOLIJA

Posao: Imaćete uvećanje porodice. Neko u bližoj familiji može da vam donese lepe vesti. Finansijski ne stojite loše za sada. Imate dobro mišljenje od stranes vog šefa, pa se oseća i lakša poslovna situacija na radnom mestu na neki način. Bićete dovojno dobri na ovom segmentu da se očekuju pozitivna dešavanja.
Ljubav: Ako ste u braku možete imati nezadovoljnog partnera. Niste vi u pitanju koliko druga strana koja mora mnogo toga da promeni u svom stavu na polju emocija. Partnerse oseća usamljeno.
Zdravlje: Imate povišen krvni pritisak, pazite šta jedete.

RIBE

Posao: Kako god da se postavite imate istu situaciju, ni bolju ni goru po vas. Još ste u nekim sličnim poslovima koji vas na neki način zamaraju. Imate osećaj da se ništa ne dešava specijalno. Inicirate promene ali nešto je uzalud do te granice da vam se savetuje da se na neki način ogradite od bespotrebne akcije koju protežirate.
Ljubav: Maštate o nekoj osobi koja je dosta daleko od vas. Pristajete na tu poziciju jer vam takav tempo inicira vaša Venera koja je dovoljno jaka da se na ovakav način proživljava ljubavna veza bez fizičkog kontakta.
Zdravlje: Pazite se oštrijih predmeta.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.