Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 08. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 08. maj

Ovan ne odustaje od svojih namera, Biku slede nove poslovne mogućnosti,  Blizancima loše finansije, Rak neorganizovan, Lav ima dobar dan, Devica napeta, Vagi slede iznenađenja, Škorpiji prija društvo, Strelac mora da se slobodi stega, Jarac treba da se opusti, Vodoliji treba više takta na poslu, a Ribama je potreban odmor. Ovo je horoskop za 08.maj.

OVAN

Posao: Imate mogućnost da dobijete ugovor na koji možete da računate da će uroditi plodom ovaj put. Malo ste se umorili od poslova koji vam ne donose veći profit. Ukoliko se budete fokusirali na bitne segmente imaćete utrostručen finansijski priliv.
Ljubav: Kada su u pitanju partnerovo raspoloženje i vaše namere ovaj put mogu da se poklope. Nećete odustati od namere da se opustite.
Zdravlje: Problem sa pritiskom.

BIK

Posao: Postoji nada za nešto više ovaj put, kada su u pitanju poslovi vezani za polje inostranstva. Možda se budete opredelili na život na moru i rad na brodu. Prija vam mornarski život i nećete odustati sve dok ne budete imali solidnu zaradu.
Ljubav: Vaše emocije su na mestu, ali partner je pomalo loše raspoložen. Imali ste i lošijih situacija. Morate da se povinujete datoj situaciji.
Zdravlje: Morate da smanjite obroke.

BLIZANCI

Posao: Vaš poslovni segment vam je pomalo dosadio trenutno i nemate nameru da menjate bez većeg angažovanja i ostalih kolega. Morate da se dovijete bolje poslovne prilike a ona vam se pruža trenutno. Bićete pomalo loše postavljeni kod finansija trenutno, jer se traže investiranje u vašem planu.
Ljubav: Imate čime da se pohvalite i nećete odustati od trenutne ideje na koju mislite. Želite da iznenadite partnera sa kojim ste odavno u vezi.
Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta.

RAK

Posao: Preduzetnički duh, koji ne može ni danas da vas zaobiđe pravi vam loše vibracije u poslovnom portfoliju, koji morate da držite pod sopstvenim krilom. Ne morate da polažete računa za nečije propuste, koji vam se dešavaju trenutno, jer niste dovoljno organizovani.
Ljubav: Pomalo vas iritira odlaganje obaveza od kojih ne možete da pobegnete i da se opustite pored partnera koji vas čeka raširenih ruku.
Zdravlje: Stomak vam je slab.

LAV

Posao: Vaša kraljevska pozicija vam je nešto na šta možete da računate već neko vreme. Ne morate da se otvarate pred svojim pretpostavljenima, koji su na vas računali kao na počasnog člana. Birate odličnu poslovnu priliku i nećete da odustanete od započetog poslovnog plana.
Ljubav: Imali ste dovoljno dobar razlog da se povinujete datoj situaciji na koju niste računali da je plodna i da vam donosi dosta dobre vibracije od osobe na koju mislite ovaj put.
Zdravlje: Srce vam je slabo.

DEVICA

Posao: Ukoliko planirate da sarađujete sa jednom Škorpijom nećete morati da izostajete za svojim konkurentima. Pored sebe imate odličnu priliku da se upustite u poslovnu ponudu od starne poslovnih partnera iz inostranstva.
Ljubav: Ne možete da se oslonite na partnera, koji vam je isuviše mentalno dalek. Bićete u drugom planu i nećete se dvoumiti da se čak i osamite.
Zdravlje: Napeti ste.

VAGA

Posao: Raznolika paleta poslova vam se pruža već neko vreme. Niste imuni na nečije poslovne ponude, koliko ste u stanju da birate čime ćete se baviti. Ne morate da se dogovarate oko aranžmana na koje ste računali da ćete raditi u dogledno vreme, ali ne sami.
Ljubav: Imate čime da se pohvalite. Večernji izlazak vam je zagarantovan. Očekujte neočekivano ovaj put.
Zdravlje: Bešika vam je slaba.

ŠKORPIJA

Posao: Posao koji nosi i pravne prilike na koje niste računali vam predstavlja problem. Možda budete morali da plaćate takse po skupljoj tarife ili porez, koji niste do sada izmirili. Budite obazrivi prema novcu koji trenutno posedujete.
Ljubav: Imate potrebu da se oslonite na partnera i da se opustite danas. Možda niste svesni koliko vam prija nečije društvo pa ćete pokušati da se solidno opustite.
Zdravlje: Reproduktivni organi su vam u lošoj funkciji.

STRELAC

Posao: Ukoliko neko bude hteo da vam pokloni vaučer za edukaciju, smatrajte to jednim praktičnim poklonom, koji vam donosi solidne šanse da proširite svoje znanje. Moraćete da se oslobodite stega, koje trenutno imate i udahnete život punim plućima.
Ljubav: Vaš stav prema partneru je pomalo loše postavljen u narednom periodu. Ukoliko ste planirali izlet ovaj put ćete odustati od te ideje.
Zdravlje: Migrena.

JARAC

Posao: Poslovna situacija vam nije loše kotirana na listi, koju imate koliko se očekuje mnogo bolja finansijska situacija u većem pozitivnom obimu. Moraćete da se poslovno dodatno edukujete na određenim segmentima jer smatrate da morate da obnovite znanje. Mnogo toga se promenilo.
Ljubav: Niste raspoloženi za druženje sa partnerom, jer uviđate da ste pod većim pritiskom. Morate da se opuštate.
Zdravlje: Vrtoglavica.

VODOLIJA

Posao: Ne morate previše da se dajete jer imate svoj tempo koji vam donosi solidnu poslovnu satisfakciju, ali u tudžem džepu. Pokušajte dovoljno novca da izvučete u svoju korist. Možete biti u zabludi kada je jedna Devica u pitanju. Treba vam više takta.
Ljubav: Ponavljate staru grešku i računate da ćete rešiti situaciju u kojoj se trenutno nalazite, morate da se priklonite onome ko vam doprinosi odličnu podršku.
Zdravlje: Stopala su vam slaba regija.

RIBE

Posao: Pomalo ste dezorijentisani i ne morate da se danas bavite svojim obavezama. Pokušajte da se odmorite i da napunite baterije. Morate da budete pomalo u drugom planu jer morate da pustite malo upornije kolege da završe započeti posao.
Ljubav: Ukoliko imate partnera pored sebe morate da se otvorite u priči na koju niste računali kada je neverstvo u pitanju kome ste ušli u trag.
Zdravlje: Glavobolja.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.