Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 08. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 08. mart

Ovan se oseća odlično, bogat ljubavni život Bikova, Blizancima treba podrška partnera, Rakovi ambiciozni, nesanica zamara Lava, Device žude da se menjaju, kreativnost krasi Vage, Škorpije traže krivca u Lavu, Strelčevima ide s novcem, odlična energija za Jarčeve, Vodolije u konfliktu, Ribe optimistične. Ovo je dnevni horoskop za 08. mart.

OVAN

Posao: Imate motiv da zaradite nove povlastice. Bićete dovoljno u fokusu koji obećava veliki uspeh. Pomak koji vi pravite je odličan i nemate razloga da budete skeptični. Ponekad se sugeriše na povremeno prilagođavanje tamo gde niste dovoljno fleksibilni.

Ljubav: Imate šansu da upoznate osobu koja vam mnogo obećava, ali nije spremna da vam to ispuni. Imate jaku intuiciju i nećete biti iznenađeni nečijim postupcima.

Zdravlje: Imate dovoljno razloga da se osećate odlično.

BIK

Posao: Osobe u vašem okruženju su ključne za vaš uspeh pa, na neki način, i za neuspeh. Koliko ste otvoreni za saradnju, toliko ćete biti podržani u onome što trenutno radite. Ponekad ste malo više pod vatrom koja može da smeta kolegama, pa ćete povremeno morati da povlačite ručnu bez izuzetka. Potrebno je da balansirate energiju u svom okruženju.

Ljubav: Vaš ljubavni život može da ima bogat sadržaj. Sve zavisi od partnerovog raspoloženja i njegove podsticajne energije na mnoge stvari na koje niste računali da mogu da vam se dese.

Zdravlje: Zdravstvena slika vam nije loša.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko imate bar malo preduzetničkog duha, možete biti na dobitku. Pokušajte da se bavite trgovanjem hartijama od vrednosti. Podstičite svoj talenat na kokretnom primeru koji vam pruža mnogo više koristi od klasičnih poslova.

Ljubav: Sve će vam biti lakše, ukoliko budete imali podršku partnera. Popričajte sa voljenom osobom i objasnite joj šta za vas predstavlja njegno prisustvo.

Zdravlje: Hronični bolesnici bi morali da idu redovno na kontrole.

RAK

Posao: Dovoljno ste ambiciozni da ste spremni da prihvatite veću poziciju. Vaši saradnici to uviđaju i pomalo vas kritički posmatraju. Pokušavaju čak i da vas kopiraju ali neće moći u tome da uspeju koliko vi u suštini možete i da dogurate.

Ljubav: Partner vas podržava i sugeriše da promenite neke odluke kako bi ubrzali korake do cilja. Nemate razloga za paniku. Imate dosta povoljne vibracije na emotivnom polju.

Zdravlje: Problemi sa digestivnim traktom.

LAV

Posao: Ne dopuštajete da vas zamaraju nepotrebne stvari u životu kao što je sređivanje starih fioka. Budite pažljivi sa starim dokumentima, ponekad ste možda olakog shvatanja da neke stvari nećete moći da završite na vreme, pa ste spremni mnogo toga da uradite za kratko vreme, što je u suštini nepotrebno.

Ljubav: Još uvek imate solidan stav prema vašem partneru. Nemate nameru da se menjate u emotivnom smislu pa ste ovaj put odlučili da preuzmete inicijativu u vezi izlaska koji ste nameravali da sprovedete.

Zdravlje: Nesanica.

DEVICA

Posao: Delujete odlučno i odgovorno u nameri koju imate. Sumiranje utisaka je nešto što se smatra nepotrebnim stvarima u vašem životu trenutno. Ne dopustite da se tako nešto dešava kako bi energiju koju imate usmerili na kvalitetnije stvari u svom životu. Tada ćete biti u svakom slučaju od koristi kako za sebe, tako i za druge.

Ljubav: Imate potrebu da se menjate. Partner je više iznenađen nekim vašim činjenicama, nego što se i očekivalo. Bili ste na neki način podstaknuti nečijom idejom koja vam se dopala.

Zdravlje: Imate loš izbor hrane.

VAGA

Posao: Vaša kreativnost dolazi do velikog izražaja. Imate stav pobednika i niste u suštini na velikom gubitku sa namerama koje trenutno imate. Bićete izuzetno ambiciozni, kada su nove šanse u pitanju, pa se potrudite da ih podstičete svojom vizuelizacijom.

Ljubav: Ukoliko ste slobodni, ne propustite priliku za jedan konkretan parti koji su vam najavili. Pojavite se u grupi prijatnih ljudi pa nećete morati puno da se trudite što se vašeg emotivnog života tiče.

Zdravlje: Bubrezi su vam slaba tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Podstičite svoj pozitivan stav pa ćete daleko da dogurate. U suprotnom nećete moći da iskoristite u potpunosti svoj talenat, koji vam se nameće kao imperativ vašeg ličnog uspeha. Budite prisutni na većem broju sastanaka i pokušajte da izvučete pouku kako brže doći do novca.

Ljubav: Imate stav da vam je jedan Lav krivac za vaše neuspehe na ljubavnom planu. Pomalo ste sumnjičavi u vezi novih stvari, koje mogu da vam se dese. Bićete podstaknuti idejom da više sumirate utiske nego što ćete biti u srcu dešavanja.

Zdravlje: Ne unosite dovoljno vitamina.

STRELAC

Posao: Imate odlične aspekte, što se tiče polja finansija. Ono što bi bilo dobro da uradite je nešto veoma značajno na putu vašeg uspeha. Dovoljno dobrim tempom se razvijate, da uviđate dovoljno dobre ideje koje možete da implementirate bez većih izgovora.

Ljubav: Partner vas se uželeo i nema nameru da vas zaobilazi. Budite otvorenog srca, kako bi uspeli da se prilagodite isuviše dobroj energiji koja vas okružuje.

Zdravlje: Pijte dovoljno tečnosti.

JARAC

Posao: Umete da iskoristite odličnu energiju kojom ćete u suštini biti podstaknuti da nove ideje implementirate u pravom smeru. Nećete biti loše raspoloženi ako budete otvoreno tražili pomoć od kolega sa kojima odlično sarađujete.

Ljubav: Isuviše ste na strani finansija nego emocija. Bićete dovoljno informisani što se posla tiče, ali sa druge strane ne razumete još uvek partnerove namere. Pokušajte da otvoreno popričate o vašem zajedničkom cilju.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba tačka odavno već.

VODOLIJA

Posao: Vaša preterana odgovornost dovodi do konflikta među kolegama. Pokušajte da primenjujete kompromisan stav u motivaciji sa okruženjem kako bi na vreme preuzeli odgovornost. Okruženje pihvata vaš stav po pitanju promena koje bi u suštini sproveli.

Ljubav: Očekujete pozitivna dešavanja na polju emocija. Partner vam isuviše ugađa.  Bićete na dobrom putu da se odlično zabavite.

Zdravlje: Imate odličan stav prema velnesu.

RIBE

Posao: Budite zahvalni na poziciji koju ste stekli. Niste svesni još uvek koliko vas okruženje hvali jer ste uspeli mnogo toga da im doprinesete u finansijskom smislu. Nećete se dugo zadržavati na poziciji koju trenutno imate već ćete pokušati da se razvijete za konkretno nešto više u svom poslu. U suštini statičnosti neće biti.

Ljubav: Optimističkim stavom, privlačite dovoljno pozitivne vibracije. Ukoliko ste sami, možete da odahnete jer su vam šanse za novu vezu isuviše pozitivne.

Zdravlje: Pokušavate da se rešite nepotrebnih kilograma.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.