Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 09. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 09. maj

Lav prašta greške, Ovan tajnovit, Ribe zaljubljene, Bik ima nove izazove, Blizanci imaju negativne misli, Devica loše raspoložena, Jarac ima slabu cirkulaciju, Vodolija ima dobre šanse, Rak nema novca, Vaga se povlači iz igre, Strelac ima problematičan stav, Škorpija ima odličan stav. Ovo je horoskop za 09.maj.

OVAN

Posao: Možda niste spremni mnogo toga trenutno da iznesete u javnost, koliko ste odgovorni za trenutni tok poslovnih aktivnosti od kojih niste odustali uprkos odličnoj ideji, kada su promene u pitanju. Volite da budete tajanstveni i da razmislite o tome šta je to još potrebno da uradite, kako bi se pripremili na vreme za ono što vam predstoji.
Ljubav: Loše raspoloženje partnera baca vas u očaj kada ne možete da se izborite za svoja prava koja vam uskraćuje nećija drskost. Bićete otvoreni za saradnju, ali za neko vreme.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Vaša odgovornost za ono što vam predstoji kao izazov radnog dana, jeste vaše angažovanje na koje ste računali da će vam doneti mnogo bolji finansijski tretman. Morate da se povinujete trenutnoj situaciji i da se pripremite za nove izazove.
Ljubav: Ne morate da se uvlačite u loš ambijent, koji vam se predstavlja ovaj put jako loše na sceni koju igrate. Partner je pomalo loše raspoložen.
Zdravlje: Štitna žlezda može da vam predstavlja problem.

BLIZANCI

Posao: Mada je situacija pomalo lošija po vas danas, budite spremni i odgovorni na razrešenje trenutne nedoumice koju imate. Morate da se povinujete datoj situaciji bez pogovora. Na neke detalje posebno, obratite pažnju. Ne morate da se družite sa osobama koje ne zaslužuju vašu pažnju.
Ljubav: Vaša unutrašnja borba između poslovne i emotivne strane će isplivati na površinu. Morate da se zadržite na konkretnim stvarima ovaj put kako bi uspeli da kanalisete negativne misli.
Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Uprkos situaciji u kojoj ste se našli, morate da budete spremni na nove prostore u biznisu. Nije sve u radu koji ste sprovodili ranije koliko ste primorani da menjate stav koji vam se postavlja imperativno. Budite spremni na nove izazove.
Ljubav: Ukoliko ste sami očekujte prijatno raspoloženje. Ne morate da se povinujete nekome koga tek upoznajete, koliko ćete biti skloni samokritici.
Zdravlje:: Stomačni virus je moguć.

LAV

Posao: Oprostićete saradnicima sitne greške, koje su napravile problem u toku rada. Morate da budete svesni da pojedina greška u radu može da vam iskomplikuje dalji tok rada od koga zavisi dalji tok vaših poslovnih aktivnosti. Vaši saradnici ne odustaju od trenutne šanse koju uviđaju kroz dalji rad.
Ljubav: Provodite miran dan. Nema oscilacoija u vašem ponašanju ni na bolje ni gore. Želite da dovedete u red svoje misli. Partner je zauzet svojim temama.
Zdravlje: Nemate većih tegoba.

DEVICA

Posao: Pomalo ste loše raspoloženi i ne želite da se opustite dok traje proces rada i vaše zalaganje za nešto što vam ne donosi veći profit. Morate da budete dosledni svojim povremenim naporima za nešto više kroz proces rada, koji ne možete da sprovedete sve dok ne budete naučili da određene aktivnosti ne uradite do kraja.
Ljubav: Partner gori od ljubomore ovaj put. Morate da se suzdržite od negativnih komentara bez iziuzetka. Niste navikli na loše raspoloženje koje vam se uporno postavlja kao zadatak.
Zdravlje:: Problem sa pritiskom.

VAGA

Posao: Pomalo ste se aktivirali na polju finansija, jer uviđate da ćete da zaradite dovoljno kroz transakcije, koje vam se nameću imperativno. Morate da budete dosledni svojim aktivnostima na koje računate već neko vreme, kao vašu dobitnu kombinaciju.
Ljubav: Morate da se suzdržite od trenutno loših vibracija od strane partnera, koji vas ne ostavlja na miru. Želite da se povučete iz igre koja vam se namestila.
Zdravlje:: Imate problem sa abdomenom.

ŠKORPIJA

Posao: Imate odličan stav i popločan put do poslovnog cilja, kojim stremite već neko vreme. Ne morate da se ustručavate da tražite pomoć od osoba pored vas i da dopustite asistenciju, koja vam nosi mnogo više šanse za uspehom nego inače.
Ljubav: Partner je nervozan danas. Dobija jako loše vibracije od strane drugih ljudi. Moraćete da se povinujete stavu jačeg od sebe i nećete posustati u nameri da se povučete u datoj situaciji.
Zdravlje:: Imate problem sa disajnim organima.

STRELAC

Posao: Odlična početna pozicija, koju sprtovodite već neko vreme donosi vam mnogo više poslovnih aranžmana, nego inače. Bićete odlično nagrađeni za fokus, koji imate trenutno. Morate da se povinujete trenutnoj situaciji, koja obećava vašu pobedu za neko vreme.
Ljubav: Moraćete brzo da odlučite o svom emotivnom statusu za kratko vreme. Niko nije toliko imun na vaše trenutno sažaljenje na partnera. Okolina ne odobrava taj stav ovaj put.
Zdravlje: Povišen šećer u krvi.

JARAC

Posao: Saturn vam pravi poveći problem, kada su u pitanju konkretne odluke na koje niste računali da mogu da vam naprave problem sa saradnicima, jer vam se stavovi ne podudaraju ovaj put. Bićete raspoloženi za otvorenu ponudu, kada završite započeto.
Ljubav: Možda i ne pomišljate da je jedna Devica zaljubljena u vas, ali ne zadugo. Morate da se okrenete za nešto boljim šansama za konkretne stvari u svom ljubavnom životu.
Zdravlje:: Cirkulacija vam je slaba.

VODOLIJA

Posao: Niste se nadali rivalskom stavu kod kolega, ali ovaj put to ne možete da izbegnete. Morate da se povinujete datoj situaciji, koja vas trenutno navodi da se okrenete boljim idejama na koje ne možete trenutno da računate. Savetuje se da budete strpljiviji.
Ljubav: Povremene flertove od osoba u vašem okruženju ne računate. Morate da se odlučite za konkretne stvari, kada su vaše emocije u pitanju.
Zdravlje:: Imate jak motiv da se dovedete u red.

RIBE

Posao: Polje inostranstva vas navodi da se povinujete datoj situaciji kroz koju učite kako da budete bolji u odlukama, koje donosite u okviru svog posla. Nećete se dvoumiti ukoliko budete morali da se odlučite na dalji put u svojoj karijeri, makar otišli daleko.
Ljubav: Skloni ste tajnama na koje je i vaš partner računao. Možda se budete morali povinovati datoj situaciji na malo neprijatan način.
Zdravlje: Upala sinusa.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.