Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 10. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 10. mart

Ovan izaziva ljubomoru, Biku sledi izazovan dan, Blizanci otvoreni, nervoza uhvatila Rakove, Lavovi testiraju partnere, posao muči Device, Vage imaju sreće, Škorpije brzo rešavaju probleme, Strelčeve čeka ljubav, a Jarčeve novac, Vodolija ima veliku šansu za uspeh dok je Ribama zaista potreban odmor. Ovo je horoskop za danas 10. mart

OVAN

Posao: Rasprave na radnom mestu ne možete tek tako da zaobiđete. Budite pomalo otvoreni i priznajte da ste u svom stavu neprikosnoveni. Možete da izazovete nečiju ljubomoru, pa se potrudite da ponekad držite jezik za zubima. Imate svoje mišljenje što je najbitnije.

Ljubav: Imate isuviše sreće na ovom segmentu jer imate partnera koji vam želi sve najbolje. Nije na odmet reći da ćete biti prijatno iznenađeni onim što vam sledi.

Zdravlje: Čuvajte se gripa.

BIK

Posao: Pitanja od ranije su aktuelna i danas. Ne morate da se nervirate zbog iznenađenja koje možete očekivati. Osoba rođena u znaku Jarca vam je velika podrška i ne morate da se individualno prilagođavate nastaloj situaciji na polju posla.

Ljubav: Vaš partner je pomalo lenj i ne želi nešto više osim poljupca. Ne očajavajte na njegovoj skromnosti. Budite pomalo fleksibilni.

Zdravlje: Naglašeno vam je polje zdravlja, možete imati dosta izazovan dan.

BLIZANCI

Posao: Možete biti proglašeni radnikom dana. Vaše kompetencije retko ko ima. Budite spremni na nove izaazove i ne pokušavajte da se pravdate ako se desi da nemate baš pravi argument za propuštene akcije. Ne budite rigidni u svom stavu.

Ljubav: Imate dobar stav pa vas mnogi pozivaju u svoje društvo. Otvoreni ste, pa možete da očekujete i nešto više na polju emocija ovaj put.

Zdravlje: Prehlada.

RAK

Posao: Imali ste šanse koje ste propustili, ali ovaj put se to neće desiti. Pravac u kom ste krenuli vas vodi do pobede. Nemate šansu da izgubite. Lekcije ste odavno naučili pa se greške neće ponavljati. Bićete orni za rad, pa se očekuje da imate dovoljno dobar stav kojim pomažete kolegama da dođu do svog cilja.

Ljubav: Ako ste kojim slučajem slobodni, možete biti upleteni u sopstvenu merežu želja, jer ste spremni da se bavite temom braka, ali bez većeg osnova. Budite dovoljno strpljivi.

Zdravlje: Isuviše se nervirate.

LAV

Posao: Po prirodi ste neko ko ne voli da gubi i propušta šanse koje im se nameštaju. Možete da imate malo lošije aspekte po pitanju finansijske slike koja ne mora biti zadovoljavajuća zahvaljujući osobi koja je rođena u znaku Škorpije.

Ljubav: Sreća koju očekujete u većem intenzitetu može da Vam izmakne zbog neproverenih glasina. Partner je na nekoj vrsti testa pa se samim tim oseća veća tenzija nego inače.

Zdravlje: Pluća su vam osetljiva.

DEVICA

Posao: Imate malo lošiju poslovnu sliku i to vas dovodi do očaja. Niste imali nameru da prolazite kroz ovako loše aspekte koji vam se plasiraju. Budite na neki način podložni promenama jer samo na taj način možete da sačuvate svoj mentalni stav.

Ljubav: Imate neku osobu u svojim mislima, ali konkretizacija je drugi par cipela. Budite dovoljno blizu te osobe, kako bi se nešto realno moglo desiti.

Zdravlje: Možete imati problem sa grlom.

VAGA

Posao: Pasivan stav koji vam se plasira na malo loš način nije izgovor za propuštene akcije. Bićete pošteđeni polemike oko vašeg rada konkretno i neće vam se uzeti za zlo ako ne budete ispunili dovoljnu kvotu poena po dogovoru. Imate dosta sreće ovaj put.

Ljubav: Partner vam je izutetan i ne mora dosta toga da vam dokazuje, koliko mora da vam se prilagođava. Nemate sitna podbadanja, pa se i situacija malo bolje kotira u celoj priči.

Zdravlje: Pazite na ishranu.

ŠKORPIJA

Posao: Barijere koje ćete imati nisu dugoročne. Bićete iznenađeni brzinom odvijanja situacije u kojoj se trenutno nalazite. Budite uvereni da se neke stvari ne rešavaju preko noći već sitnim koracima. Tapkaćete u mestu i tu ćete pronaći rutinu kojom ćete postići nešto više od očekivanog.

Ljubav: Partner nije iskren do te mere i nemate nameru da nastavljate nešto više od onoga što trenutno imate da ponudite. Ovo se i očekivalo od vašeg trenutnog stava.

Zdravlje: Problem sa kardiovaskularnim sistemom.

STRELAC

Posao: Problematika koju ste imali vam nije donela neko veće otrežnjenje, koliko priliku da još uvek treba da pređete određeni put do svog uspeha. Imate nastavak borbe i niste spremni na razne ustupke koliko ste na neki način isuviše raspoloženi da se neke stvari konačno dese.

Ljubav: Imate dobre izglede da se zaljubite i ne pokušavajte da se sakrivate zbog velikih obaveza. Partner vam je odličnog raspoloženja pa pokušajt da se opustite u prijatnom društvu.

Zdravlje: Nesanica vam je veći problem.

JARAC

Posao: Odličan poslovni potez koji ćete učiniti može da doprinese povećanom finansijskom prilivu. Imate stav jednog bogataša. Niste se nadali većem prilivu pa ste pomalo u šoku. Pokušaćete da se pomirite sa činjenicom da nisu potrebne još investicije koje ste mislili da uradite.

Ljubav: Na polju emocija imate konkretan stav kada je u pitanju partner od ranije. Niste spremni na kompromis još uvek.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba strana.

VODOLIJA

Posao: Imate veliku šansu za uspehom koji vam sledi. Dovoljno ste imali izazovan period, kada je u pitanju finansijski momenat. Ne dopustite sebi da se nešto izmakne kontroli, jer Uran može mnogo toga kontra da uradi. Budite dovoljno obazrivi kada je u pitanju nova špekulacija.

Ljubav: Na ovom segmentu se neće mnogo toga promeniti. Imali ste šansu pa ako ste je propustili tu vam ne može niko pomoći. Morate da sačekate malo bolje aspekte.

Zdravlje: Nervoza.

RIBE

Posao: Isuviše se rasplinjujete oko nečega što vam ne donosi nešto više kada su finansije u pitanju. Pokušajte da uradite pasivnije kako bi kasnije mogli da se okrenete konkretnim stvarima. Za sada su vam inače odluke u povoju.

Ljubav: Još uvek niste zaboravili nekoga od ranije. Potrebno je vreme da se neke stvari skockaju u vašoj glavi kako bi uspeli da se dokažete u punom smislu na karti ljubavi.

Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.