Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 11. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 11. april

Lav ne odgovara za postupke, Ovan dobro raspoložen, Ribe gube entuzijazam, Bik promenljivog raspoloženja, Blizanci boluju od sinusa, Devica ima stomačne probleme, Jarac ima problem sa pritiskom, Vodolija će se zaposliti, Rak osvaja nečije srce, Vaga se distancira, Strelac finasijske nedoumice, Škorpija ima dve ljubavi. Ovo je horoskop za 11. april.

OVAN

Posao: Očekujte divan dan. Imaćete izuzetno povoljne vesti, naročito oni koji su rođeni u trećoj dekadi znaka. Povišice ili bonuse u svakom slučaju možete da očekujete bez većih problema. Računajte na nečiju kolegijalnost.

Ljubav: Ukoliko ste u braku, možete da odahnete, jer se očekuje idila u kojoj možete sa razlogom da uživate.

Zdravlje: Popravlja vam se raspoloženje.

BIK

Posao: Pokretanje privatnog posla je nešto što vas oduvek privlačilo. Niste baš u mogućnosti trenutno da birate čime ćete se baviti, ali upornost će vam se isplatiti. Ne želite da propuštate priliku, koja vam se nudi ovaj put.

Ljubav: Bićete pomalo kolebljivog raspoloženja, kada su ljubavne veze u pitanju. Možda uvidite da vam je partner pomalo pritajen i ne želi otvorenu komunijaciju.

Zdravlje: Osetljiv vam je stomak.

BLIZANCI

Posao: Vaša energija može da pokrene lavinu na random mestu. Kolege su pomalo nepopustljive pred vašim ciljevima, ali lepa reč i gvozdena vrata otvara. Ovaj put ste na pametnom potezu, koji vam donosi značajno poznanstvo na polju posla.

Ljubav: Imate povremeno loš stav kada je partnerstvo u pitanju. Imali ste šansu da izgladite odnose, međutim kao da ste bili okupirani poslom, koji vam je odvlačio fokus.

Zdravlje: Sinusi su vam slaba tačka.

RAK

Posao: Nemate mnogo razloga da paničite, koliko možete još toga da uradite kada su vaše obaveze u pitanju. Ne morate da dramite, jer hvatate poslednji voz koji vas vodi do rešavanja situacije u kojoj ste trenutno.

Ljubav: Partner je pomalo škrt na emocijama, ali vi ste naučili da se sami izborite za svoja prava. Pokušaćete da osvojite nečije srce.

Zdravlje: Psihosomatski problem.

LAV

Posao: U suštini ste neko ko zna šta radi kada je menadžment u pitanju kao i rukovodeće mesto. Nemate nameru da se povinujete pomalo lošoj situaciji i smatrate da je taj trend prolaznog karaktera u suštini.

Ljubav: Ne odgovarate za svoje postupke. Za sve postoji razlog pa i za vašu nemarnost što se emotivnog dela tiče. Isuviše ste realni u odnosima i ne želite da se raspravljate.

Zdravlje: Planirajte detaljan pregled abdomena.

DEVICA

Posao: Na vašem mestu bi mnogi otišli sa radnog mesta na kome ste trenutno. Vi ste neko ko je odličan, kada su detalji u pitanju i ne može se reći da će vam nešto promaći. Volite analitiku i nije čudno što ste na takvom poslu angažovani.

Ljubav: Budite realni i priznajte sebi zašto ste sa tom osobom u vezi, koja je pored vas. Ukoliko se osećate da ste figurativni, 100 kilometara udaljeni, postoji razlog zašto je to, baš tako.

Zdravlje: Stomačni problem su učestali kod vas.

VAGA

Posao: Imate pomalo blag stav kada su obaveze u pitanju. Ne možete da se uhvatite u koštac sa problemima koji se gomilaju. Potražite pomoć iskusnog saradnika ovaj put.

Ljubav: Ukoliko uvidite da ne možete da izbegnete loše raspoloženje partnera ne preterujte sa raspravama. Pokušajte da se na neki način distancirate ili jednostavno zaboravite šta je sve bilo.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Poslovni pritisak koji trenutno imate ne doprinosi vam nekoj satisfakciji, kako u novcu tako i u aktivnostima koje sprovodite. Pokušajte da određeni deo energije kanališete na određeni način. Izduvni ventil može da vam bude fizička aktivnost.

Ljubav: Bićete u prilici da birate između dve simpatije, kada je u pitanju vaš emotivni život. Ne morate da se predajete već kod prvog neuspelog pokušaja, jer ćete svakako imati još po neku šansu kada je ljubav u pitanju.

Zdravlje: Imate povišenu temperaturu.

STRELAC

Posao: Isuviše ste lakoverni ovaj put. Možete da budete u nedoumici kada su finansije u pitanju, jer ste neko ko nije računao na štednju kao bitnu kategoriju. U suštini, skloni ste nestabilnim novčanim prilivima.

Ljubav: Imate još po neku šansu da osvojite partnera koji je po malo tvrdoglav. Ukoliko se ipak radi o jednom Biku, smatrajte ovaj zadatak težom kategorijom.

Zdravlje: Povremeno, imate vrtoglavicu.

JARAC

Posao: Polje karijere vam nalaže da se trenutno okrenete onim partijama, kroz koje sigurmo dobijate. Ne morate da dramite ukoliko nije sve u redu trenutno, jer možete da se nadate sigurno dobrim tranzitima za nekoliko dana, kada su vaše finansije u pitanju.

Ljubav: Pojačane emocije prema jednom Lavu su samo mrtve reči. Trebaće vam mnogo više energije da ovu osobu osvojite i da se prilagodite nečijim očekivanjima, koja nisu mala.

Zdravlje: Povremeno kontrolišite, pritisak.

VODOLIJA

Posao: Vaše zanimanje je pomalo deficitarno, pa možete imati solidnu šansu da se zaposlite ukoliko ste na čekanju ili tražite konkretno neki posao. Ne očajavajte zbog trenutnih tranzita, koji vam nude samo nadu.

Ljubav: Bićete povremeno u ljubavnom iskušenju. Partner može nešto da posumnja pa vam se savetuje da budete u oprezu ovaj put.

Zdravlje: Ukoliko imate upalu zglobova ne očajavajte, proći će.

RIBE

Posao: Vaša preduzetnička strana ovaj put nije po volji vaših šefova. Imate odličnu poslovnu ponudu, ali ideja za tako nešto je još u povoju. Pomalo gubite entuzijazam bez većeg razloga.

Ljubav: Pokušajte da se pomirite sa osobom od ranije. Razlog svađe je trenutno nebitan. Imaćete šta da ponudite svom partneru.

Zdravlje: Savetuje se pojačana fizička aktivnost.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.