Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 11. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 11. maj

Ovna očekuje radikalna promena, Bik i Lav u ljubavi, Blizance očekuje novac, odličan dan za Raka, Devicu i Škorpiju očekuje sjajna priča, Vaga radi na karijeri, Strelca čekaju novi poslovi, Jarac traži nove šanse, Vodoliji sjajan dan za posao, a Ribe su u lošem raspoloženju. Ovo je horoskop za 11. maj

OVAN

Posao: Volite da provodite vreme u kući. Ne želite da se dezavuišete nepotrebnim stvarima, koje vam prave velike probleme. Možda ste spremni na radikalnu promenu na koju ćete da sačekate neko vreme. Niste se dovoljno edukovali za nešto više.
Ljubav: Koliko ćete biti voljeni to zavisi isključivo od vas. Povremeno se otvorite na polju emocija, kako bi partner uvideo da je kod vas sve u redu.
Zdravlje: Nemate veće probleme.

BIK

Posao: Mislite da bi bilo dobro da se bavite hranom. Genetski ste povukli sa majčine strane neke osobine, koje vam daju vetar u leđa kada su nove ideje u pitanju. Pokušavate da se domognete mnogo dobre partije na koju niste računali ovaj put.
Ljubav: Volite jednog Lava i još ne želite da se otkrijete, kada su vaše emocije u pitanju, koliko ste prihvatili stav pasivne osobe. Ne morate da se dezavuišete emocijama, danas.
Zdravlje: Problem sa grlom.

BLIZANCI

Posao: Očekujte poveći novac danas. Do duše možete ga jako brzo potrošiti i na tu soluciju morate da računate kao na prolaznu kategoriju. Ne odbacujte nove poslovne šanse, kako bi proširuili svoj poslovni portfolio.
Ljubav: Ne morate da se bavite temama koje vas ne dotiču danas. Ne žalite se na ono što trenutno imate i zadovoljni ste trenutnim statusom
Zdravlje: Moguće da ćete imati kašalj.

RAK

Posao: Očekujte odličan dan. Možete biti skloni preduzetništvu i ne možete se požaliti na neke segmente u svom ambijentu u kome živite. pomoć od ženske osobe možete da očekujete u svakom slučaju a možda baš od majke, koja na vas isuviše misli.
Ljubav: Vaša emotivna slika je ovaj put zadovoljavajuća. Nemate ni jedan razlog da pomislite na nešto negativno. Solidna emotivna dešavanja očekujte danas.
Zdravlje: Osećate se odlično.

LAV

Posao: Ne morate da paničite, kada su povremeni napadi panike u pitanju. Imate pojačanu želju da iskočite iz sopstvene kože. Moraćete brzo da donesete odluku. Možete da sanjate jasan san i da ga predočite kao rešenje koje možete imati.
Ljubav: Ukoliko ste sami ovaj put očekujte dovoljno dobre aspekte, koji nagoveštavaju spajanje sa osobom od ranije. Možete imati slučajan susret.
Zdravlje: Srčana aritmija.

DEVICA

Posao: Volite da se družite. Ne morate da dopustite da vas nepotrebni ljudi razvlače bez većeg razloga. Jednostavno ste skloni danas da gubite malo više vremena u dokolici. Dan koji je pred vama obećava mnogo dobar provod.
Ljubav: Ukoliko se budete zaljubili u jednu Škorpiju, očekujte odličnu priču. Ova veza može da potraje dovoljno dugo da se završi i brakom.
Zdravlje: Problem sa varenjem.

VAGA

Posao: Vaše polje karijere je nešto što je u vašoj žiži interesovanja. Morate da se pripremite za nešto sasvim novo u svom radu, koji obećava ovaj put. Ne verujte jednom Jarcu za nove predloge, koje vam preporučuje kao odlično rešenje.
Ljubav: Koliko budete pružali ljubav, toliko očekujte za neko vreme mnogo bolji emotivni status. Pomoć od prijatelja u svakom slučaju, očekujte.
Zdravlje: Bešika vam je lošiji segment.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko treba da položite ispit, koji vam je predstavljao problem, budite spremni da se odreknete druženja i da pokušate da se dovoljno skoncentrišete na trenutni rad, koji vam je zaduženje koje ćete ispoštovati danas.
Ljubav: Uživate u strastvenoj ljubavnoj vezi sa jednom Devicom. Pokušaćete da kontrolišete partnera pored sebe i uspevate u tome, jer ste po prirodi pomalo fanatični.
Zdravlje: Abdomen vam je problematičan.

STRELAC

Posao: Kada su u pitanju vaši klijenti i solidna naplata njihovih zaduženja, budite u fokusu i ne propuštajte priliku, koja vam se nudi da naplatite svoja zalaganja. Morate da se pripremite za nove poslovne aktivnosti, koje su vam dostavljene bez veće najave.
Ljubav: Pomalo vas jedna Škorpija intrigira. Bićete prijatno iznenađeni nečijom pažnjom. Ne ustručavajte se da pokažete javno šta osećate.
Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Volite pozornicu, scenu. Ne propuštate priliku da dovedete u red svoj novčanik i trenutne poslovne šanse, koje su vam postavljene imperativno kao zadatak dana. Morate da se dobro informišete šta se to od vas očekuje u narednom periodu, kada  su u pitanju nova zaduženja.
Ljubav: Ukoliko nemate partnera možete očekivati solidna dešavanja na polju emocija. Ne morate da se upuštate u veze od ranije.
Zdravlje: Moguće da ćete imati problem sa psihom.

VODOLIJA

Posao: Srce vam je u poslu, kojim se bavite. Nećete uvek biti u ovako dobrom ambijentu, koji vam se danas pruža, koliko bi bilo dobro da iskoristite ovu trenutnu priliku. Oni koji traže posao danas mogu biti srećne ruke.
Ljubav: Jedan Lav je loš po vaše emocije. Budite diskretniji i ne popuštajte partneru. U svakom slučaju očekujte dan pun iznenađenja.
Zdravlje: Stopala su vam slaba tačka.

RIBE

Posao: Volite da sprovedete svoj hobi. Ne morate da dopuštate veće dezavuisanje od strane kolega već budite napredniji od njih, kada su nove poslovmne mogućnosti u pitanju. Vaša kreativnost je na nivou ovaj put.
Ljubav: Pomalo ste loše raspoloženi, kada su partnerske šeme u pitanju. Imate osećaj da ste drugi i da nemate nikoga pored sebe. Partner je loš prema vama.
Zdravlje: Čuvajte se većih zalogaja.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.