Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 12. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 12. februar

Jarac i Ovan u ljubavi, Škorpija i Vodolija zaljubljene, Bik lider, Blizanci na ceni, Rak naivan, Lav prosečan, Devica u rutini, Vaga obmanuta, Strelac u rivalstvu, Ribe umorne od pogrešnih odluka.  Ovo je horoskop za danas, 11. februar.

OVAN

Posao: Ono što vi trenutno imate je odraz vašeg trenutnog stanja. Na momente se osećate kao da ste isuviše dobri, ali za nekoga drugog. Niste bili svesni svojih kvaliteta u trenutku kada ste potpisali ugovor o radu. Potražite svoje mesto na nekom drugom uglu, jer ste isuviše potrošeni sa idejama na aktivnostima koje obavljate.
Ljubav: Jarac je idealna prilika koju imate pred sobom. Bićete zadovoljni nečijim stavom na polju emocja jer će vas na nekom nivou dovoljno ispuniti. Niste imuni na nečije čarobne reči.
Zdravlje: Osećate se sjajno.

BIK

Posao: Imate solidno poslovno okruženje koje vam imponuje. U sredini u kojoj vi radite možete očekivati unapređenje jer ste bili izuzetni u svom radu do sada. Nagrada je očigledna i bez obzira na celu situaciju koju ste prošli slede ovacije koje ste tražili utabanom stazom bez izuzetka. Saradnici će ići vašim stopama jer ste im na neki način uzor.
Ljubav: Podložni ste promeni na emotivnom planu. Osoba sa kojom ste trenutno u vezi nije bila tu kada vam je bila najpotrebnija. Sledi racionalna odluka.
Zdravlje: Opuštajte se povremeno.

BLIZANCI

Posao: Saradnici vas na neki način dovoljno cene u stavu koji protežirate već neko vreme. Budite otvoreni u svojim idejama kako bi i ostalim članovima pomogli u onome što radite. Bitan vam je simbiozni rad koji možete postići samo u grupi.
Ljubav: Radite trenutno jedan manji test jer imate pratnera koji vam nije otvoreno priznao neke činjenice. Imate stav jednog detektiva. Slobodni su u drugačijoj priči jer ih trenutno ne interesuje u većoj meri emotivni status.
Zdravlje: Problematika sa kostima može biti dugoročna.

RAK

Posao: Mogućnost eksperimentisanja na radnom mestu može da vam napravi jednu neprijatnost koje za sada niste svesni u toj meri. Neko bi mogao namerno da vas uvuče u ovu priču kako bi na neki način postigli nešto više novca ali ste isuviše otvoreno prišli. Ne otvarajte se previše nekome ko ne zavređuje vašu pažnju.
Ljubav: Nešto može da se iskomplikuje u priči. Partner je samoživ i ne dopušta da mu priđete. Biće na distanci dovoljno dugo kako bi kontrolisao vaše emocije.
Zdravlje: Ne nervirajte se previše kako ne biste imali problem sa pritiskom.

LAV

Posao: Strpite se još malo kako biste pokazali svoje ideje. Trenutno nije momenat za tako nešto. Kasnije ćete imati više elana za nove stvari i solidnu zaradu. Džep vam je još uvek na nivou proseka ali tranzitni period zahteva upravo takav tretman.
Ljubav: Susret sa osobom koja će vam mnogo značiti je najbolji moment da se sredite i izađete u večernju šetnju po gradu. Ako i ništa ne bude bar ćete se napuniti pozitivnom energijom.
Zdravlje: Ne dopustite sebi da se zapustite, posetite stomatologa.

DEVICA

Posao: Rutinu koju sprovodite niste nameravali beskonačno da protežirate. Bićete dovoljno fokusirani na bitne stvari u svom poslovnom planu kako ne bi iskočili iz trenutne pozicije na lošije partije. Priroda vam nalaže dodatnu odgovornost bez izuzetka. Trenutno ste na solidnom nivou.
Ljubav: Ideja da promenite nešto u svom ljubavnom životu se odavno javila, ali ste možda baš danas u stilu promene koja svakako može dobro da se odrazi na vaš emotivni život.
Zdravlje: Sve je u redu.

VAGA

Posao: Izuzetno ste nadareni za pisanje. Ne propustite priliku da se u toj branši ne oprobate kako biste dobili odličan plasman. Imate naglašenog Merkura pa se potrudite da ga i osvestite na ovaj predlog koji vam se nudi. Možda vas sve ovo ponese za nešto više jer posvesno želite veliki aplauz za svoje delo. Snovi mogu da vam se ostvare.
Ljubav: Bićete emotivno uzdrmani jer ste u suštini pokupili informacije koje su vezane za vaš odnos sa partnerom. Ne dopustite nikome da vas povredi. Bićete na strani neprijatelja, jer ne uviđate u suštini da ste dovoljno podložni manipulaciji. Budite iskreni prema sebi.
Zdravlje: Bubrezi su vam slaba tačka. Pijte više tečnosti.

ŠKORPIJA

Posao: Stav koji trenutno imate je više parazitske prirode. Doduše, uvodite dovoljno ljudi u posao i prilagođavate ih na nov način rada. Želite im sve najbolje jer ćete i vi na taj način uspeti da dostignete viši stepen u svom poslu. Nesebično se dajte jer će vam se to i vratiti kroz jedan feedback.
Ljubav: Strastvena priroda vas odaje u prisustvu jedne fatalne osobe. Eros vas je pogodio. Ne smete da odustanete od svoje ideje koju ste spremni da iznesete, ali samo da nije straha koji može da vas povuče koji stepenik nazad.
Zdravlje: Prilično ste u redu što se zdravlja tiče.

STRELAC

Posao: Uvek ste u suštini na poslu koji ima svrhu. Nećete se lišavati dodatnih mogućnosti da zaradite novac. U tom smislu dodatni posao nećete odbiti sa velikim razlogom. Niste izbirljivi, ali znate da cenite sebe bez rezerve. Nadređeni će se pobrinuti da se dodatno i nagradite za ono što ste i uradili do sada.
Ljubav: Imate rivala i partner ga ne taji. Bićete pomalo ljubomorni jer ste uvideli da su se neke stvari dovoljno zahuktale u celoj priči. Možda je partner neko ko ume dobro da izmanipuliše celu stvar u svoju korist.
Zdravlje: Pazite na krvni pritisak može biti povremenih oscilacija.

JARAC

Posao: Strogi ste prema sebi i osobama u vašem okruženju. Tražite maksimalnu brzinu u rešavanju zadataka. Neko će se možda pobuniti protiv stava koji trenutno protežirate jer je naučio na sasvim drugi nivo komunikacije u izvršavanju svojih poslovnih obaveza.
Ljubav: Otvoreno izražavate svoje emocije prema partneru i niste se stisli u samoj ulozi. Bezrezervno ste se upustili u emotivnom smislu sa osobom koju izuzetno cenite.
Zdravlje: Ponekad ste malo više umorni.

VODOLIJA

Posao: Raspoloženi ste kosmopolitski. Interesuje vas posao u turizmu. Uvideli ste širinu svog duha i u tom smislu se povlačite činjenicom da ste neko ko ume da se izbori dovoljno dobro na polju finansija bez pogovora. Pokušajte da osmislite plan na kojem ćete raditi dovoljno dugo, ali koji će vam doneti satisfakciju.
Ljubav: Ako ste slobodni, nova ljubavna romansa na pomolu. Aspekti se pozitivno otvaraju na ovom segmentu pa samim tim imate i dovoljno dobar razlog da se malo više bavite ovom temom.
Zdravlje: Problem sa reproduktivnim organima može biti vaša glavna briga.

RIBE

Posao: Dostojni ste zadatka koji ćete raditi. Nema razloga za strah i paniku. Niste jedini prošli kroz ovo što vam se plasira. Pokušajte da porazgovarate sa iskusnim kolegama u vezi nove obaveze jer će vam biti dragoceno vreme koje budete proveli sa njima.
Ljubav: Pokušajte da se pomirite sa partnerom. Zakopajte ratne sekire bar za trenutak, jer ste se dovoljno umorili od pogrešnih odluka koje su vodile otvorenom sukobu.
Zdravlje: Glavobolja.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.