Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 12. oktobar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 12. oktobar

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Nije vam baš najbolji dan za posao, pa nemojte sada da planirate neke važne preokrete i promene. Potrudite se da se obezbedite da ne dođe do novih problema na ovom polju.

LJUBAV: Iako vam je bilo teško da sasvim otvoreno pokažete partneru kako se osećate, sada ćete uspeti da mu kažete istinu. Možete da očekujete da će on biti malo iznenađen.

ZDRAVLJE: Moguće je da su vam bubrezi osetljivi. Pred vama je faza koja nije preterano povoljna za polje zdravlja pa bi bilo dobro da se obratite vašem lekaru.

BIK

POSAO: Nećete imati previše sreće danas, pa vam se bilo kakav vid rizika neće isplatiti. Nemojte da se igrate sa svojom poslovnom sudbinom i krenite utabanim putevima.

LJUBAV: Moguće je da ni sami niste sigurni šta stvarno treba da radite po pitanju ljubavi. Razum kaže jedno, a srce nešto drugo... za sada nije povoljan dan za donošenje odluka.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta. Potrudite se da pripazite na svoje zdravlje i da povedete više računa o vašim navikama. Pred vama je faza u kojoj su mogući brojni problemi.

BLIZANCI

POSAO: Ne očekuju vas preterano velike obaveze danas. Imaćete šansu da se malo odmorite od posla. Posvetite se sebi, porodici i stvarima koje vas ispunjavaju na privatnom planu.

LJUBAV: Očekuje vas veoma zanimljivo poznanstvo sa osobom sa kojom biste mogli da imate prilično ozbiljnu vezu. Sve će se odvijati spontano. Uživaćete u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite pritisak. Možete da očekujete da ćete imati oscilacije na ovom polju. Ukoliko ste već imali probleme, preporuka je da se javite vašem lekaru.

RAK

POSAO: Ako se bavite privatnim poslom, doneli ste neku važnu odluku i niko vas ne možete ubediti u suprotno. Možete da očekujete da će se od današnjeg dana sve polako menjati.

LJUBAV: Malo ste postali hladni u odnosu sa bračnim partnerom ali to može da se promeni ako oboje budete želeli da se trudite. Pitanje je da li je to ono što želite ili maštate o drugoj osobi?

ZDRAVLJE: Povećajte unos tečnosti. Potrebno je da unosite više vode kako bi vaš metabolizam mogao bolje da funkcioniše. Voda je veoma važna za stanje vašeg organizma.

LAV

POSAO: Imate manje probleme u komunikaciji sa poslovnim okruženjem, ali postoji šansa da sve rešite. Važno je da se postavite na pravi način, da budete smireni i odmereni.

LJUBAV: Ukoliko vam se dopada neka osoba koja živi u vašem bliskom okruženju može vam delovati prilično komplikovano da uđete u vezu sa njom. Ne osećate se dobro zbog toga.

ZDRAVLJE: Povedite računa o grlu koje bi moglo da vam bude osetljivo tokom današnjeg dana. Pred vama je period u kojem ste podložni prehladi, virusima, gripu pa povedite računa.

DEVICA

POSAO: Na poslu nema većih promena. Očekuje vas prilično miran dan. Možda ćete imati neke manje troškove ali to je sve. Ne biste trebali da očekujete drastične preokrete.

LJUBAV: Pred vama je dobar dan kada je u pitanju ljubav, ne očekuju vas bilo kakve veće promene na ovom planu. Možete da se nadate pozitivnoj energiji i mirnoj situaciji.

ZDRAVLJE: Povedite računa o ishrani. Koja bi kod vas sada mogla da bude na neki način problematična tačka. Jako je važno da pokažete da ste spremni da pazite na zdravlje.

VAGA

POSAO: Moguće je da ste danas pod velikim pritiskom kada je u pitanju posao i da vam je teško da se skoncentrišete. Lako ćete praviti nove greške koje vas mogu skupo koštati.

LJUBAV: Očekuju vas manji nesporazumi u kontaktu sa voljenom osobom. Moguće je da ni jedno od vas ne želi da popusti. Pred vama je težak dan, dosta razmišljate o prekidu veze.

ZDRAVLJE: Moguća je glavobolja i problemi sa umorom. Pod velikim ste stresom i ne osećate se dobro zbog toga. Možete da očekujete težak dan. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

ŠKORPIJA

POSAO: Moguće je da ste zabrinuti za svoju poslovnu budućnost i da niste sasvim sigurni šta vas očekuje na ovom polju. Mnogo neizvesnosti je oko vas, kao i neke nove odluke.

LJUBAV: Očekuje vas period u kom ćete moći više da se posvetite voljenoj osobi. Konačno ćete imati vremena da uživate zajedno. Spremni ste da joj pokažete iskrena osećanja.

ZDRAVLJE: Moguće je da vas muči nesanica. Pred vama je faza u kojoj ćete biti pod većim stresom. Pokušajte da radite na unutrašnjoj smirenosti, vežbajte, meditirajte, molite se.

STRELAC

POSAO: Moguće je da se neke stvari neće odvijati onom brzinom kojom vi želite ali je važno da imate strpljenja. Nemojte ništa da forsirate i da požurujete pustite da sve ide svojim tokom.

LJUBAV: Na neki način ste se zatvorili u sebe i zbog toga još nemate nova poznanstva. Menjajte svoj pristup u kontaktu sa suprotnim polom ako želite da dođe do većih promena.

ZDRAVLJE: Bez problema na polju zdravlja. Možete da očekujete generalno dobar dan tokom kojeg će vas pratiti sreća na ovom polju. Jaki ste i stabilni, imate dovoljno energije za sve.

JARAC

POSAO: Moguće je da nećete dobiti baš sve ono što ste očekivali tokom današnjeg dana ali ima vremena da ostvarite svoje ciljeve. Pokažite da ste spremni da čekate svojih 5 minuta.

LJUBAV: Nije vam lako da pokažete svoja osećanja u kontaktu sa voljenom osobom ali važno je da se potrudite da joj stavite do znanja da prema njoj niste hladni čak i kada izgleda da je tako.

ZDRAVLJE: Kičma vam je osetljiva. Mogući su vaši hronični problemi vezani za ukočenost pa povedite računa o tome. Nemojte da se naprežete i da podižete težak teret, čuvajte se padova, lomova.

VODOLIJA

POSAO: Prilično ste zabrinuti za svoje polje finansija ali rešenje će vam doći brže nego što očekujete. Sve će biti uredu. Važno je da nastavite da verujete u pozitivan ishod.

LJUBAV: Pred vama je zanimljiv dan kada je u pitanju mogućnost za flert i nova poznanstva. Možete da očekujete brojna dešavanja. Pred vama je jako povoljan period za ljubav.

ZDRAVLJE: Izbegavajte unos alkohola kao i ostalih štetnih materija. Nemojte da pijete lekove na svoju ruku i unos toksina smanjite na minimum. Povedite više računa o zdravlju.

RIBE

POSAO: Nije povoljan dan za nove poslove ali ni za važne transakcije ili bilo kakve promene na ovom polju. Najbolje bi bilo da tokom današnjeg dana ne donosite nove odluke.

LJUBAV: Voljena osoba deluje zatvoreno u komunikaciji sa vama, a to vam sve više i više smeta. Tražite od nje da se menja. Potrebno vam je da od nje dobijete više ljubavi i razumevanja.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa bubrezima. Prikazani ste kao da vam je urogenitalni trakt u ovom periodu veoma osetljiva tačka i da su moguće razne komplikacije na tom polju.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.