Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 15. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 15. maj

Ovnu sledi dobar dan za posao, Biku dan za opuštanje, Blizanci spremni na nove izazove, Rak uživa, Lav kreativan, Devici prijatno iznenađenje, Vaga ima sreće, Škorpiji problemi sa partnerom, Strelcu sledi prijatno iznenađenje, Jarac ne deli sa drugima, a Vodolija i Ribe započinju zajednički dogovor. Ovo je horoskop za 15. maj

OVAN

Posao: Vaše želje su zakon za kolege sa kojima trenutno delite prostor u kome radite. Okruženi ste izuzetnim ljudima, koji umeju da rade svoj posao. Bićete zahvalni na trenutnom položaju, koji ste stekli za kratko vreme.
Ljubav: Ukoliko ste propustili priliku da budete sa osobom na koju često mislite ne dozvolite da vam i ovaj put propadne prilika za zabavu na koju ste pozvani.
Zdravlje: Ne pokušavajte trenutno nešto da menjate.

BIK

Posao: Imali ste vremena da dovršite svoje obaveze, a danas ćete se opustiti uz dobar ambijent, koji ste planirali već duže vreme. Pokušaćete u dogledno vreme mnogo toga da rešite sa većom lakoćom.
Ljubav: Važnost veze u kojoj ste trenutno ne daje veće raspoloženje, kada su u pitanju intimni odnosi. Možda ste zaljubljeni u neku drugu osobu.
Zdravlje: Solidno.

BLIZANCI

Posao: Isuviše pažnje posvećujete jednoj temi. Budite široko orijentisani i nećete ostati sukraćeni za novčanu transakciju u vašu korist. Poslovni partneri će vam se pridružiti za neko vreme.
Ljubav: Vaša ulazna karta je vaš osmeh. Imate odličnu intuiciju kada su partnerski odnosi u pitanju. Bićete spremni na nove izazove.
Zdravlje: Puni ste elana.

RAK

Posao: Danas osećate da možete mnogo toga da promenite što niste mogli do sada. Bićete koncentrisani na konkretne tačke vašeg dnevnog reda. Ne želite ni danas da gubite vreme na nepotrebne radnje.
Ljubav: Volite da zadovoljite svoja čula. Provodite dan u prirodi i volite danas da se osamite. Uživate u stvarima koje volite.

LAV

Posao: U suštini volite da radite ono što vam je najdraže i u tome ćete imati najviše uspeha. Isuviše ste kreativni da bi odustali od započete ideje. Volite konkretne stvari.
Ljubav: Imali ste dovoljno dobar stav kada ste započeli priču sa osobom na koju često mislite. Međutim ta osoba je već zauzeta i ne želi intimnija dešavanja od onih, koje trenutno daje.
Zdravlje: Trenutno lupanje srca.

DEVICA

Posao: Vaša praktična strana je trenutno na lošem položaju i ne možete sedeti na dve stolice, koliko možete da se koncentrišete na konkretna dešavanja na jednom segmentu.
Ljubav: Ukoliko ste u braku, možda vam danas sledi prijatno iznenađenje. Bićete u prilici da otputujete sa voljenom osobom.
Zdravlje: Digestivni problem.

VAGA

Posao: Imali ste danas sreće i ne popuštate šansu da se pokažete na najbolji način. Morate da ostanete dosledni svojim obavezama i da se povinujete datoj situaciji, jer izlaza trenutno nema u većoj meri.
Ljubav: Imate na koga da se oslonite i to je vaša snaga. Partner će doći po nekom principu, kada se vi dovoljno rasteretite briga.
Zdravlje: Grlo vam je problematična tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Ne očajavajte za propuštenim stvarima već se koncentrišite na nove poslovne šanse. Napravite danas bar dobar rezime svojih obaveza. Donosite odlične ideje ali vam aktivnost trenutno loše stoji.
Ljubav: Iritira vas partnerovo ponašanje. Pokušaćete da se dovoljno dobro udaljite iz trenutne svađe kako ne biste imali neprijatno iskustvo. Ponašaćete se dosta zatvoreno.
Zdravlje: Pokušavate da se dovedete u balans.

STRELAC

Posao: Kada je poslovna šansa u pitanju preko polja inostranstva možete da imate solidno dobar putokaz za svoje ideje, koje ćete sprovesti na najboli način u toku narednog perioda.
Ljubav: Intrigira vas jedna Devica. Možda još niste svesni da ste naišli na svoju sudbinu, koju ste dugo očekivali. Sledi vam dosta prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Isuviše ste opsednuti svojim zdravljem.

JARAC

Posao: Ne želite da delite ideje sa drugima, jer imate osećaj da ste se dovoljno dobro pokazali u poslovnom svetu da ne morate da se ustručavate i samostalno da se pokažete na polju na kom ste ekspert.
Ljubav: Volite dominantne partnere. Jedan Lav je odličan izbor koji nećete propustiti ovaj put. Morate da budete dovoljno šarmantni, kako bi osvojili srce vaše simpatije.
Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba strana.

VODOLIJA

Posao: Promenljiva poslovna situacija vas baca u očaj i ne možete da se oduprete utisku da su se neke stvari promenile i da je potrebno i vaše lično štimanje. Povinujte se datim okolnostima.
Ljubav: Jedna Riba može na vas da utiče dosta intrigantno. Bićete popustljivi, kada je zajednički dogovor u pitanju. Morate da se trenutno dobro ispričate.
Zdravlje: Volite velnes.

RIBE

Posao: Morate da se više angažujete oko trenutnog zaduženja, kako bi ostavili odličan utisak na svoje kolege koji su u rangu sa vama. Budite dovoljno koncentrisani i ne pokušavajte da odustanete od trenutne ideje.
Ljubav: Vaš partner zaslužuje pažnju, ovaj put. Morate da se pripremite na trenutnu problematičnu situaciju jer imate osobe koje vam se mešaju u ljubavnu vezu.
Zdravlje: Limfa vam je kritična.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.