Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 16. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 16. april

Ovan ima udvarače, Bik u centru pažnje, Blizanci u flertu s Lavom, Raku novo poznanstvo, Device upoznaju Vagu, Škorpija ljubomoriše, Strelac ima podršku, Jarac u neprijatnoj situaciji, Vodoliji podmeću nogu, a Ribe moraju da se menjaju. Ovo je horoskop za 16.april

OVAN

Posao: Ukoliko uvidite nove poslovne šanse nećete se dvoumiti da ih dobro pogledate i uhvatite zalet za nešto bolje u svom poslovnom portfoliju. Ne morate da se hvatate za svaku reč svojih saradnika, koji su pomalo zgranuti kada su u pitanju vaše odluke.
Ljubav: Niste imuni na nečije udvaranje. Imate šta da ponudite bez izuzetka. Ne morate da se stidljivo pokazujete u svakom slučaju, jer vam stoji odličan emotivni zalet ovaj put.
Zdravlje:  Ne morate da se dvoumite oko sistematskog pregleda.

BIK

Posao: Nekome ste mnogo više u fokusu nego što ste mislili. Biće odličan poslovni aranžman ukoliko se uključite u raspravu, koja vam ovaj put donosi mnogo bolji poslovni plasman. Ne morate da se dvoumite oko trenutnog plasmana
Ljubav: Bićete zadovoljni datom situacijom, kada su emocije u pitanju, jer imate osećaj zadvoljstva na koji ste računali pored partnera, koji vas pozitivno motiviše.
Zdravlje:  Grlo vam je slaba tačka.

BLIZANCI

Posao: Imate i vi šta da kažete kada je poslovna prilika u pitanju. Niste imuni  na konkurenciju, koja vam ne dozvoljava,veći plasman na tržištu. Bićete na boljoj poziciji kroz neko vreme. Ukoliko se ne prilagodite, čekaćete sledeći krug za nešto više.
Ljubav: Imate solidne šanse da se upustite u flert sa jednim Lavom. Ukoliko ste slobodni iskoristite ovo vreme za nešto više.
Zdravlje:  Vaš srčani mišić danas može lošije da reaguje.

RAK

Posao: Uviđate da ste se pomalo loše izražavali prema svojim pretpostavljenima. Biće dovoljno razloga da se oslobodite trenutnih, stega koje osećate. Ne morate da se brinete oko ishoda, koji vam ne znači u ovom trenutku, jer su vaše finansije solidne.
Ljubav: Kada su emocije u pitanju, ne morate da se dvoumite oko izbora partnera ukoliko ste sami. Imate odličnu priliku da se upoznate sa osobom na koju često mislite.
Zdravlje:  Solidno ovaj put.

LAV

Posao: Kada su u pitanju vaše želje ne morate da se ustručavate da ih kažete na glas. Budite iskreni prema sebi i priznajte, po neku grešku koju ste pravili. Niste sami u sosu koji se zakuvao, koliko ste možda pomalo neiskreni prema sebi.
Ljubav: Vaš partner vas podržava i u to ne morate da sumnjate. Nema razloga za brige ili ljubomorne scene ovaj put.
Zdravlje:  Pomlo ste depresivni.

DEVICA

Posao: Kada su poslovne prilike u pitanju ne morate da se nađete uvređeni ili pomalo loše raspoloženi, koliko morate da se prilagođavate datoj situaciji. Niste baš fleksibilni ni požrtvovani ovaj put.
Ljubav: Na neki čudan način imate utisak da ste odlično prošli na polju ljubavi. Izbor koji ste napravili je odličan i u neku ruku se držite pravila, iza kojih stojite.
Zdravlje:  U predelu vrata možete imati bolove.

VAGA

Posao: Popularnost koju imate vam ne ostavlja veći utisak koliko se grčite, trenutno u sopstvenim problemima. Ne morate da se dvoumite oko trenutne situacije, jer ste i onako povremeno izopšteni iz kruga saradnje sa partnerima.
Ljubav: U neku ruku ste u pravu i ne morate da se dvoumite, kada je izbor partnera u pitanju. Ukoliko ste slobodni imate izuzetnu priliku da se upoznate sa jednom Devicom.
Zdravlje:  Bubrezi su vam slaba tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Niste sami u trenutnoj poslovnoj prilici. Deo kolača bi morali da podelite bez izgovora. Na nekim segmentima ste u pravu, ali ipak kolegijalnost je na prvom mestu. Ipak verujete svojim poslovnim saradnicima.
Ljubav: Vaše emocije su na mestu ovaj put. Partner vas podržava i vi ne morate da sumnjate i ljubomorišete jer za tim nema potrebe.
Zdravlje:  Imate povremeni psihički pritisak

STRELAC

Posao: Vaše želje se mogu ispuniti i ne računajte tom prilikom na nečiju pomoć koliko na savet koji vam pruža kolega koji je u neku ruku vaš podanik. Imate na koga da se oslonite bez izuzetka. Niste sami i to vam je najbitnije.
Ljubav: Požrtvovanost partnera je na prvom mestu. Niste svesni da je uz vas osoba, koja vam mnogo više znači nego što mislite.
Zdravlje:  Povišen holesterol.

JARC

Posao: Ne morate da se dvoumite oko poteza na koji ste spremni da utrošite mnogo više ovaj put nego inače. Niste svesni trenutne problematike, kada su vaše želje u pitanju, jer možda ulazite nekome u već postojeći posao i pravite, jako neprijatnu situaci.
Ljubav: Kada su emocije u pitanju, ne morate da se ustručavate od trenutne želje da priđete osobi, koja vam znači mnogo više nego što mislite.
Zdravlje:  Izbacite ugljene hidrate iz jelovnika.

VODOLIJA

Posao: Neko vam uporno podmeće nogu i vi to svesno primećujete i ne želite da reagujete baš na pravi način, jer mislite da sve možete rešiti bez problema. Ukoliko je jedna Vaga spremna da vam pomogne ne odbijajte nečij nakolnost.
Ljubav: Imali ste i lošijih tretmana od trenutnog, koji vam ne donosi nešto posebno mnogo emocija. Spremni ste i na radikalne promene ovaj put.
Zdravlje:  Cirkulacija.

RIBE

Posao: Polje privatnog posla je posebna kategorija, koja vam ne doprinosi nečemu bitnom. Mislite da ćete imati mnogo bolje rezultate kroz ovaj aranžman, koji vam se postavlja kao imperative ali to je samo vaše mišljenje. Morate da se menjate.
Ljubav: Ponekad vam se čini da niste dovoljno voljeni i da ne doprinosite vašoj vezi. Partner ne razmišlja tako i ne želi da pravi loš utisak.
Zdravlje:  Oprez hroničnim bolesnicima.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.