Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 17. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 17. februar

Lava guši ego, Ribe strastvene, Vaga puni baterije, Škorpija blizu rešenja, Vodolija spremna za promenu, Ovan u akciji, Strelac otvoren, Blizanci kolebljivi, Jarac u padu, Devica dosledna, Bik polako gazi, Jarac i Rak u ozbiljnoj priči. Ovo je horoskop za danas, 17. februar.

OVAN

Posao: Poslovna strana vam nije loša. Imali ste ideje i konkretno ste sada u akciji koja vam donosi profit. Budite na nivou zadatka i sve će biti u savršenom redu. Savet dana po runi koja je primarna na vašem polja finansija je da se na vreme pripremite na eventualne gubitke koji su više jedna vrsta ulaganja. Fehu sam po sebi donosi blagostanje.
Ljubav: Osoba sa kojom ste bili često u sukobu može da doprinese nešto konkretno vama lično. Nećete biti imuni na nečije udvaranje.
Zdravlje: Imate solidne aspekte, možete da odahnete.

BIK

Posao: Vaša materijalna priroda vam ne dopušta da budete gubitnik. Spremni ste da zasučete rukave i date sve od sebe kako biste poboljšali stanje svog računa. Priliva će biti, ali kada se dovoljno dobro uvežbate kroz praksu i budete dosledni svom zadatku. Saturn vam ne dozvoljava brzo rešenje problema.
Ljubav: Ako ste kojim slučajem sami, nemate puno izbora osim da eventualno pristanete da se družite sa osobom koja vam se odavno udvara.
Zdravlje: Bez većih promena.

BLIZANCI

Posao: Možete biti pod većim uticajem Meseca pa se savetuje da se držite starog pravila i da ne menjate svoje mišljenje. Možete biti izuzetno kolebljivi. Dobra strana vaše ličnosti jeste da ste spremni mnogo toga da dajete svojoj porodici. Posvetite vremena malo i sebi.
Ljubav: Bićete spokojni pored stalnog partnera i nećete se nešto preterano odvajati od svoje polovine. Savetuje se da sačuvate svoju individualnost.
Zdravlje: Opuštajte se.

RAK

Posao: Vaša kardinalnost dolazi do izražaja. Volite da naređujete i nećete biti toliko pasivni. Savetuje se da ponekad spustite ton u konverzaciji sa ljudima kako bi što brže došli do dogovora u situacijama kroz koje ćete da prođete. U suštini se nećete baš štedeti.
Ljubav: Jarac je ozbiljna priča. Ono što ste zamislili može da vam se i ostvari, jer ste uspeli da prevaziđete svoje komplekse i vreme je da se vi sami pitate za svoj status trenutno.
Zdravlje: Možete biti uznemireni.

LAV

Posao: Ego koji trenutno dominira nikome ne donosi nešto dobro. Ne umete sa ljudima. Savetuje se da se povučete kada je to potrebno, jer ćete biti iziritirani ponašanjem jedne osobe u vašem okruženju. Možda nećete umeti da spustite ton i to je vaša najveća mana. Neki dogovori mogu da padnu u vodu.
Ljubav: Osoba plave kose je vaša fatalna ljubav. Niste skupili dovoljno hrabrosti da joj i priđete, ali ste već dovoljno iskusni u situaciji koja vam se nameće. Ne treba da se povlačite i vi to dobro znate.
Zdravlje: Pazite na aritmiju koja može biti učestala.

DEVICA

Posao: Bićete dovoljno angažovani i nećete gledati na sat. Obaveze su se nagomilale, ali vi se nećete predati. Bićete dosledni svom zadatku i nećete uspeti da dođete u situaciju da se dvoumite oko poslovne aktivnosti. Savet vam je da se pomalo odvojite iz grupe i pokušate da meditirate kako bi umirili svoje misli.
Ljubav: Neko u porodici može da ostane u drugom stanju. Nije na odmet da se više uključite u celu priču jer se može desiti da ste vi potencijalni krivac za ovu situaciju.
Zdravlje: Opuštajte se.

VAGA

Posao: Venera vaš vladar vam ne dopušta da se upuštate u velike poslovne aktivnosti. Niste se dovoljno angažovali na vreme pa se ne savetuje preterano rasipanje energije na današnji dan. Runa koja vas opominje da ostanete dosledni sebi.
Ljubav: Otputujte na kratko kako biste uspeli da napunite baterije. Ne dopustite sebi da propustite priliku koja vam se ukazala. Možete upoznati zanimljivu osobu u simpatičnom ambijentu koji vam pruža nešto više komfora.
Zdravlje: Bićete odličnog zdravlja.

ŠKORPIJA

Posao: Konačno ćete ugledati rešenje problema koji vas muči. Niste imali priliku do sada da se nadate izlazu iz situacije koja vam se postavlja kao zadatak. Trend se menja kao i vi u skladu sa situacijom koja vam se nameće. Uvidećete i nove poslovne šanse kroz koje možete sicati novac.
Ljubav: Imate jako izraženu seksualnost. Partner i vi ste povezani na intiutivnom nivou. Suvišne reči se neće pričati, pa se uviđaju i dovoljnno dobri aspekti u vašu korist.
Zdravlje: Imate osećaj da ste srećniji nego ranije.

STRELAC

Posao: Runa koja je dominantna u polju finansija poručuje da su dobre energije za vas lično. Ono što ste ranije započeli kao ozbiljan zadatak se naravno nastavlja u jačem intenzitetu. Novac koji vam duguju možete povratiti na solidan način. Nećete imati problem pri toj transakciji.
Ljubav: Vaša otvorena duša vam nalaže da se ponekad fokusirate, ipak, na više osoba u okruženju. Niste neko ko će da sedi u ćošku i posmatra sve iz jednog ugla.
Zdravlje: Hronični bolesnici su malo lošije volje.

JARAC

Posao: Karijera počinje da vam zadaje veliki problem. Niste se nadali ovako lošim aspektima na vašem polju finansija. Posao koji obavljate je ispod vašeg nivoa. Ne dopuštate da vam se pridruže kolege koje su spremne da vam pomognu. Ponos može da vam pričini lošu karmu.
Ljubav: Možete se nadati novom prijateljstvu kao i novim emocijama. Ako ste sami pozvaće vas osoba iz okruženja gde često izlazite. Očekujte prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Imate probleme sa kolenima.

VODOLIJA

Posao: Možete očekivati partnerstvo u poslu kojim se bavite. Novca će biti, ali morate da sačekate na isplatu. Nova ideja je u povoju i vi ste se već dovoljno dobro snašli. Startna pozicija vam je odlična, a ni vi niste neko ko će pokušati da se dvoumi oko eventualnih kočnica koje možete imati u sprovođenju akcija.
Ljubav: Emocije koje trenutno dobijate nisu za veću pažnju. Možete biti kolebljivi što se emotivnog dela tiče. Spremni ste za promenu u svakom slučaju.
Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

RIBE

Posao: Otvoreno polje inostranstva nosi nove izazove. Partneri preko bare žele vašu saradnju. Nećete se u prvi mah usuditi na nešto više, ali svakako da slede prijatna iznenađenja. Pokušaćete da dobijete ono što ste svojom zaslugom uradili.
Ljubav: Dovoljno ste odlučni i strastveni da vam neće faliti entuzijazma da ispoljite prema osobi koju obožavate. Nećete biti kolebljivi, ali partner može tražiti izgovor.
Zdravlje: Osećate umor.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.