Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 17. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 17. mart

Ovan temperamentan, Bik ima odlične ideje, zarada za Blizance, poseban dan za Rakove, Lavi oprezni sa investicijama, Device čeka opuštanje, Vaga ima podršku kolega, Škorpijama vreme za meditaciju, investicije čekaju Strelaca, Jarac talentovan za biznis, krivica muči Vodolije, a Ribama potrebno strpljenje. Ovo je horoskop za 17. mart.

OVAN

Posao: Vaša temperamentna priroda vas upozorava da se povremeno utišate u svojim namerama bar zbog kolega koji su u vašem slučaju pomalo ljubomorni. Ne dozvolite im da vas dezavuišu u nekim momentima tek toliko da bi vam napakostili. Budite kolegijalni u svakom slučaju.

Ljubav: Emocije od strane jednog Raka ne dopiru do vas. Ne budite cinični toliko na ovom segmentu već se potrudite da se upustite u solidan razgovor koji vam može doneti dobre šanse za jednu vezu.

Zdravlje: Grlo vam je slaba tačka.

BIK

Posao: Imaćete odlične ideje kako da steknete veći finansijski priliv. Nećete do duše oskudevati u tome što treba da vam se pruži na izuzetan način, koliko ćete morati samo da sačekate. Vaša nestrpljiva priropda to ponekad ne može da vam oprosti i smatrate da zaslužujete više.

Ljubav: Ne morate do te mere da titrate svom partneru koliko se savetuje da se povučete toliko da bi uvideli kako vam partner diše i šta smera.

Zdravlje: Bez većih tegoba.

BLIZANCI

Posao: Novac stičete preko mase ljudi, a to je odlična priča za one koji rade kao trgovci jer se u suštini vidi poveća zarada i to u ženskim domenima kao što su nakit, šminka, odeća… Nećete biti uskraćeni za ono što možete da dobijete za vrlo kratko vreme.

Ljubav: Solidna ljubavna slika se očekuje pa se ne morate brinuti još neko vreme i očekivati nešto loše po pitanju emocija koje vas obuzimaju kada je u pitanju jedan Rak. Budite otvoreni u priči sa osobom koju volite.

Zdravlje: Stres zbog poslovne situacije.

RAK

Posao: Ovo je u suštini poseban dan za vas. Imaćete priliku da radite ono što niko do sada nije. Imate ideje koje su vam dosta uspešne pa će se desiti da vas kolege pomalo kopiraju. Nećete se dvoumiti oko konkretnijih dešavanja na polju posla zbog poveće lične zarade.

Ljubav: Jedna Vodolija vam je prilično teška i nemate nameru da se sa ovom energijom borite još neko vreme. Vi se povlačite pa se ne vidi veća borba.

Zdravlje: Imate solidne aspekte na polju zdravlja.

LAV

Posao: Još uvek se ne savetuje da se konkretno desi nešto bitno na polju investicija, a naročito ako se radi sa poslovnim aranžmanima preko polja inostranstva. Bićete isuviše prisutni na mestima gde se ne očekuje veća produktivnost. Bićete podstaknuti nečijim stavom kao i idejama koje vam bude predočio.

Ljubav: Imate solidne aspekte da upoznate nekoga ko vam je već odavno u fokusu. Ovo je dan konkretizacije. Nećete se puno dvoumiti.

Zdravlje: Pomalo ste hipohondrični.

DEVICA

Posao: Volite da se družite pa se ponekad opustite u prijatnom društvu. Niste neko ko je sposoban, trenutno da iznese celu ideju bez izuzetka ali se savetuje da se prihvatite promenljivog karaktera posla koji će vam se protežirati.

Ljubav: Možete biti avanturističkog karaktera pa se pričuvajte izliva emocija trenutnog partnera. Ne dopustite sebi jednu lažnu obmanu na polju emocija.

Zdravlje: Odmarajte se.

VAGA

Posao: Volite slobodu i nemate nameru da se spuštate na nivo početnika. U svakom slučaju imate podršku po stažu starijih kolega. Niste sami u priči i obožavate svoj posao koji vas ispunjava. Nećete odustati od ideje da se stvari rešavaju u prolazu.

Ljubav: Imate osećaj slobode i niste neko ko bi se prepustio već se ovde vide kardinalnost i sama postavka planeta govori o vašem drčnijem stavu.

Zdravlje: Venera vas štiti.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ste student, ispit možete da položite ali sa dozom straha. Pokušajte da se opuštate uz povremene zvuke opuštajuće muzike za meditaciju. Ne dopustite da vam se sporedne stvari dešavaju bez vaše volje konkretno.

Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni neće biti većih problema. Oni koji su slobodni osećaju pomalo čamotinju koju ne mogu da kanališu u pozitivnu energiju.

Zdravlje: Pazite na rad štitne žlezde.

STRELAC

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom bilo bi dobro da se povremeno odlučite na investicije u većem obimu. Novac nećete još osetiti u većoj količini, ali se očekuje i nešto konkretnija slika onoga što trenutno radite. Budite uporniji u svojim namerama.

Ljubav: Ne dopustite partneru da manipuliše sa vama. Budite oprezni kada su u pitanju veći izlivi emocija jer imate izuzetno lukavog partnera.

Zdravlje: Sres na koji nailazite je nešto što vam nije strano.

JARAC

Posao: Imate veći finansijski pritisak i niste svesni koliko talenta imate za poslovnu stranu, jer se osećate dosta skučeno u onome što radite trenutno. Bićete odlični kroz neko vreme, ali sada se očekuje da se pomalo stišate u svojim namerama.

Ljubav: Partrner je pod većim pritiskom. Ne popuštate ni vi u svojim namerama, koliko ste spremni na određene tvrdoglave stavove.

Zdravlje: Cirkulacija vam je loša.

VODOLIJA

Posao: Što se polja finansija tiče, možete biti u lošoj saradnji sa  kolegama, osim sa  jednim Jarcem, koji vas podržava i ne dopušta da se o vama loše misli. Nećete dopustiti da vam se loše pripisuje zbog obaveza koje niste ispunili tuđom krivicom.

Ljubav: Možete imati sukob sa jednim Rakom na emotivnoj osnovi. Ovde neko može da bude povređen i da se sa određenom dozom oseti loše u odnosu na prethodni period. Imate osećaj krivice.

Zdravlje: Srčana čakra vam je loše postavljena.

RIBE

Posao: Nećete imati velike probleme ukoliko se budete držali ustaljene prakse, koja vam donosi dosta više satisfakcije i ne morate da se pravdate za trenutne nedostatke sistema u kome radite, jer niste vi krivi. Bićete u situaciji da birate malo bolje partije, ali bi bilo dobro da za tako nešto, upravo sačekate.

Ljubav: Na karti ljubavi nema većih iznenađenja, pa se samim tim očekujte miran dan, bez većih očekivanja na ovom segmentu.

Zdravlje: Solidno, bez većih problema.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.