Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 18. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 18. april

Ovan odsutan, Bik u poslovnim problemima, Blizanac zadovoljan, Raku treba više discipline, Lav bespotrebno drami, Devicu nervira partner, Vagi slede novi izazovi, Škorpija ljubomorna, Strelac se menja, Jarac ima finansijske probleme, Vodolija bez energije, a Ribe nagle u svojim odlukama. Ovo horoskop za 18. april.

OVAN

Posao: Kolege ponekad uviđaju da ste pomalo odsutni i da nemate baš nameru da se menjate. Vaš krut stav vam ne donosi mnogo dobru satisfakciju. Budite otvoreniji prema saradnicima, koji su spremni da vas ponekad posavetuju.
Ljubav: Imate mnogo toga da kažete svom partneru ovaj put. Bes i ljubomoru ćete zaobići u širokom krugu. Predstoji vam ozbiljan razgovor.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak držite pod kontrolom.

BIK

Posao: Vaš vladar Venera ima mnogo toga da vam poruči, kada je u pitanju poslovni savet. Nećete morati da vraćate dug u većoj meri, već ćete imati mnogo ozbiljan problem sa promenom koja vam je zaista potrebna.
Ljubav: Nećete biti u lošoj poziciji, kada su emocije u pitanju. Partner vam je ovaj put velika podrška. Ukoliko niste u vezi, pokušajte više da se družite.
Zdravlje: Imate problem sa groznicom.

BLIZANCI

Posao: Imate mnogo više obaveza i od vas se zahteva veća disciplina ovaj put. Imali ste dovoljno vremena da se posvetite ozbiljnim problemima, pa ćete i ovaj put nastaviti u istom trendu.
Ljubav: Niste sami i to vam nosi satisfakciju koju osećate. Možda vam se neko bude otvoreno udvarao, ali vi ostajete pri svom stavu koji nećete tek tako promeniti.
Zdravlje: Vaše zdravlje nije ugroženo.

RAK

Posao: Ponekad vam je potrebno samo malo više discipline. Niste loši u svom radu, koliko ste se pomalo zapustili u rutini koju ste imali običaj da svedete na minimum. Brže ste radili svoje zadatke. Ne odugovlačite bar danas.
Ljubav: Venera vam poručuje da se pomalo zabavite i da ne pokušavate da se izvučete iz igre koju ste sami osmislili. Partner čeka na vaš potez.
Zdravlje: Povedite računa o gornjoj vilici.

LAV

Posao: Ne morate da dramite ukoliko uvidite da vam poslovni partneri nisu baš od pomoći. Možete mnogo toga i sami da završite. Ne pokušavajte da terate ljude da rade za vas, podnesite i vi danas malu žrtvu. Na taj način će vas i drugi više ceniti.
Ljubav: Pomalo vas iritira stav partnera koji ne možete da objasnite. Ne pokušavajte nikog danas da menjate osim sebe.
Zdravlje: Vaše zdravlje je prilično dobro danas.

DEVICA

Posao: Pomalo vas iritira poslovni partner kada su zajednička prava u pitanju. Smatrate da je neko isuviše nepošten i da gleda sam svoj džep ovaj put. Niste se dovoljno potrudili da na vreme donesete jasnu odluku. Pokušajte danas to da uradite.
Ljubav: Niste skloni većim promenama, pa ste i sami uvideli da ste stvari odvijaju u pogrešnom pravcu. Pomalo vas partner iritira svojim stavom.
Zdravlje: Savetuje se jedan sistematski pregled.

VAGA

Posao: Niste se zadržavali na nebitnim programima. U suštini bi morali da se dobro informišete, kada su novi aranžmani u pitanju. Imate odličan plan, ali sprovođenje istog zahteva mnogo više rada, kako na sebi toliko i na projektu.
Ljubav: Pomalo vas partner posmatra i uviđa velike promene na vama. Budite spremni na nove izazove.
Zdravlje: Solidno ovaj put.

ŠKORPIJA

Posao: Imate čime da se pohvalite, pa se ne uviđa doza pesimizma koji ste ranije imali. Odlično ste se izborili za svoja prava i ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama od ranije.
Ljubav: Oseća se doza ljubomore ovaj put. Neko bi mogao da vam se osveti za dug od ranije. Budite otvoreniji, kada su u pitanju nečije emocije i pružite mnogo više.
Zdravlje: Posetite fitnes centar.

STRELAC

Posao: Kada je stara saradnja u pitanju sa osobom rođenom u znaku Bika, može da dođe do komunikacije opet. Budite pomalo otvoreni za nešto novo, ali ne treba tek tako da odbacujete kolege sa kojima ste bili u dobrom poslovnom odnosu.
Ljubav: Niste se pokajali oko promene koju ste u prethodnom periodu uradili. Spremni ste mnogo toga da promenite ovaj put bez većeg izgovora.
Zdravlje: Pomalo ste usporeni.

JARAC

Posao: Niste sami u sosu u kome ste se našli. Imate osećaj da je novca sve manje u kasi i da vam sledi pomalo loš dan sa saradnicima. Potreban vam je finansijski savetnik koji će vas izvući iz trenutnih problema.
Ljubav: Bitne odluke ćete morati da donesete ovaj put. Partner je pomalo radikalan u svom ponašanju i ne morate uvek da se dezavuišete nepotrebnim izjavama, koje vam u suštini ne prijaju.
Zdravlje: Ne volite da se bavite temom zdravlja.

VODOLIJA

Posao: Niste se nadali ovako dobrom ugovoru jer neko je u malo lošijoj poziciji zbog dogovora, koji nisu ispoštovani. Pomalo vas iritira nečije ponašanje u vašoj poslovnoj sredini ali ne zadugo.
Ljubav: Vaš status je pomalo lošiji u odnosu na prethodni period. Ne morate da dopuštate partneru da vas dezavuiše i krči put kojim ćete sami proći. Pokušajte da se dogovorite oko bitnih detalja vašeg emotivnog života.
Zdravlje: Treba vam više energije.

RIBE

Posao: Kada su u pitanju poslovi preko granice, imate šta da ponudite. Kada je privatni posao u pitanju očekujte malo veću ekspanziju, jer svoje ideje možete dobro da naplatite.
Ljubav: Otvoreno udvaranje prihvatate, ali ne zadugo. Nemate vremena da se uvek vrtite oko istih tema. Bićete pomalo nagli u svojim odlukama.
Zdravlje: Ne želite da priznate sebi da vam je potreban po neki vitamin.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.