Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 19. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 19. februar

Lava razdire sumnja, Ovan ne odustaje, Vaga učvršćuje vezu, Bik tapka u mestu, Jarac rasterećen, Ribe maštaju, Škorpije ginu za slobodu, Strelac i Vodolija u ljubavi, Blizanci skloni uspehu, Rak na dobitku, Devica isključila emocije. Ovo je horoskop za danas, 19. februar.

OVAN

Posao: Započeli ste timski posao i nećete odustati tako lako. Put kojim ste krenuli ima svoje uspone i padove. Nemate nameru da odustajete od svog trenutnog stava koji vas vodi do uspeha. Nećete ići starim stazama koje su vas vodile u suprotnom pravcu bez izuzetka.
Ljubav: Partner vas obasipa pažnjom. Nećete biti statični. Nekome ste isuviše dragi da vas neće proći želja za novim poznanstvima kao i sa sadašnjim partnerom koji širi ruke da vam prenese emociju.
Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Imate utisak da ste započeli naizgled mršavu partiju u poslovnom smislu. Možda je to samo početni način razmišljanja jer ne vidite šumu od stable. Tapkaćete neko vreme dok se ne pokaže svetlo na kraju tunela.
Ljubav: Jedna osoba vam duguje ostatak priče. Niste računali da će se pojaviti neko iz prošlosti. Bićete prijatno iznenađeni kako vreme bude prolazilo.
Zdravlje: Umete da preterate sa slatkišima.

BLIZANCI

Posao: Stav koji imate vam donosi ozbiljnu zaradu. Početak je same realizacije u koju trenutno niste sigurni, ali ideja je odlična. Možete da se dobro kotirate na tržištu koje traži inovacije upravo one koje vi sami možete da donesete. Skloni ste uspehu.
Ljubav: Imate pravo da birate između dve osobe, ali se može isto tako desiti da budete neodlučni. Potrudite se da bar ostavite dobar utisak.
Zdravlje: Budite umereni u jelu i piću.

RAK

Posao: Nadu koju vam pruža osoba rođena u znaku Riba je kratkog daha. Neprijatnosti koje možete očekivati od ove osobe se neće na početku naslutiti koliko kroz sam proces dogovora i rada. Budite svoji i ne dozvolite da vam se neko meša u situaciju u kojoj ste trenutno. Na vašem polju finansija možete očekivati poveći novčani dobitak u svakom slučaju.
Ljubav: Imali ste pravo kada ste jednu osobu okarakterisali da je isuviše blaga za vaš ukus. Ovde neko može da se oseti inferiorno, a vi to sigurno niste.
Zdravlje: Prehlada.

LAV

Posao: Špekulacije na tržištu su odlična investicija. Ne želite da propustite priliku koja vam se pruža. Imaćete na koga da se oslonite i nećete se pokajati. Ortaci su vam uvek dobro došli u situaciji koja zahteva dodatni rad. Istraživanje koje sprovodite daje vam poseban pečat.
Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Partner je tajanstven inače do te mere da ste spremni da sumnjate u najtežem slučaju u vernost. Okrivićete svakoga ko bude lično podržao suprotnu stranu.
Zdravlje: Krvni pritisak vam varira.

DEVICA

Posao: Ideje koje imate mogu da privuku još ljudi u posao kojim se bavite. Izaberaćete da radite sa partnerima koji imaju potpuno različite poglede na zadatak kojim se bavite. Neće vam biti potrebna satisfakcija koliko dobar biznis plan. Pokušavate da dostignete nešto više profita.
Ljubav: Strastveni partner ima svoje potrebe na koje vi očigledno ne reagujete. Možda ste isuviše okupirani poslom kojim se bavite. Pokušajte da se uključite na emotivnom polju.
Zdravlje: Neke navike ne menjate.

VAGA

Posao: Ako ste nekim slučajem zaslužili ugovor kojim zvanično postajete deo organizacije, može da vam se desi potpisivanje. Dugo očekujete ovako nešto pa je red da to i proslavite. Nećete morati da se ustručavate od sopstvenih ideja koje vam mogu doneti dosta veći prihod i deblji novčanik.
Ljubav: Okrećete se jačoj ljubavnoj vezi i nećete posustajati u svom stavu. Bez obzira kakvog će raspoloženja biti partner vi se nećete dvoumiti oko zvanične odluke.
Zdravlje: Bešika vam je slaba tačka.

ŠKORPIJA

Posao: Neprijatnost koju osećate može da vas iscrpljuje na nekom nivou. Bili ste zagrejani za svaki detalj i dovoljno posvećeni, ali vam se iz ove perspektive čini da ste gubitnik što se vremena tiče. Neko vam daje jako neprijatne sugestije koje vam se urezuju kao mač ali osećate da bi moglo solidno da prođe ono što ćete tek započeti.
Ljubav: Sloboda je vaša reč dana. Ne želite da se vežete ni jednog trenutka. Osećate da veza još nije u toj meri zrela da nešto više osetite.
Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

STRELAC

Posao: Imate puno pravo da se osećate srećno. Iznenađenjima nikada kraja i vi ste spremni da ih dočekate sa širokim osmehom. Ovako nešto meže dovoljno dugo da potraje da se može u tom slučaju reći da ste na pravom putu sopstvenog uspeha.
Ljubav: Vodolija je kandidat koji vam je izuzetno dobro postavljen. Imate odlučnost i stav i to se oseti bez izuzetka. Partner vas podržava.
Zdravlje: Krvna slika je lošije naglašena.

JARAC

Posao: Ono što vam sleduje kroz polje finansija je za sada blokirano. Niste se dovoljno upustili u raspravu, pa se nešto konkretno nije ni desilo. Morate da budete dovoljno obavešteni u celu problematiku kako bi ovaj problem rešili. Imaćete pomoć od osobe rođene u znaku Device.
Ljubav: Emotivno ste rasterećeni. Donosite razborite odluke sa dovoljno dobrim rezonom. Možda je partner isuviše uporan da vas osvaja i obasipa poljupcima kao i pažnjom, vi ste u svakom slučaju dovoljni sami sebi.
Zdravlje: Cirkulacija vam je kritična.

VODOLIJA

Posao: Reči koje ste uputili određenoj osobi se blokiraju i ne mogu da se dalje prolongiraju. Imate osećaj da tapkate u mestu i da se vaš glas ne čuje dovoljno daleko. Blizanci su osobe koje jako dobro manipulišu vašim potrebama. Budite skromniji u svom nastupu.
Ljubav: Karmička ljubavna veza koja još uvek postoji na vašoj karti ljubavi se dovodi do apsurda. Ovde se ne vide u toj meri emocije koliko sećanja koja se naziru u jačoj meri.
Zdravlje: Kolena su vam slaba tačka.

RIBE

Posao: Aktivnosti koje obavljate su još uvek na nivou rutine. Nemate nameru još uvek nešto da menjate u većoj meri. Osim da radite po starom klišeu koji vam donosi bar neki vid zarade na koji ste navikli. Nećete ulaziti u konflikte sa drugom stranom problema, već ćete pokušati kompromisima da se dovede u red situacija u kojoj se nalazite.
Ljubav: Poruka koju ste greškom dobili je samo probudila vašu maštu. Niste smeli da se povinujete jeftinoj reklami kojoj ste bili odličan plen. Ostajete još uvek praznog srca.
Zdravlje: Nemate ozbiljne tegobe.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.