Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 19. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 19. mart

Ovnovi u staroj priči, pozitivno okruženje za Bikove, Blizanci strogi u poslu, Rak u lošem raspoloženju, Lav u lošem odnosu sa kolegama, ostvarenje ciljeva za Devicu, Vaga danas brzo odlučuje, spore promene kod Škorpije, Strelac ima zamoran posao, Jarac čvrst u svojim stavovima, Vodolija obožavana, a Ribama stiže novac iz inostranstva. Ovo je horoskop za 19. mart

OVAN

Posao: Ponovo ste u staroj priči i vi tako želite. Ne morate da se pravdate ako dođete u sukob zbog neopravdanih izostataka jer se podrazumeva da propusta mora biti. Na vama je ceo zadatak i solidno ćete ga završavati.

Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u Jarca možete biti pomalo razočarani. Osećate nečiju indiferentnost i niste spremni da povučete veliki kamen za sobom.

Zdravlje: Glavobolja.

BIK

Posao: Imate motiv da neke rutinske stvari promenite, bar na kratko ovaj put, pa makar bilo loše postavljena planeta koja je zadužena za vaše trenutno raspoloženje. Bićete bar okruženi pozitivnim ljudima.

Ljubav: Osoba koja je u vašoj blizini nije daleko ni od vašeg srca. Bićete u odličnoj formi, pa se provedite lepo na jednom izlasku u šetnju ili džoging.

Zdravlje: Odlično.

BLIZANCI

Posao: Isuviše ste strogi kada je u pitanju rad koji vam se protežira. Imate imperativan stav skoro naredbodavajući pa se kolegama čini da ste pomalo neiskreni i da niste u svom fazonu. Imate šansu da neke stvari dovedete u red.

Ljubav: Emocije su pomalo u padu kod vas. Može da se desi da zavaravate sami sebe, kada je u pitanju osoba pored vas, jer ste već odavno uvideli da od ove veze nema neke nade.

Zdravlje: Ukoliko imate dijabetes, savetuje se stroga kontrola.

RAK

Posao: Imali ste veću želju ranije kada su u pitanju finansije koje očekujete. Nećete biti loši što se novčanika tiče već ćete biti pomalo razočarani vašim trenutnim raspoloženjem.

Ljubav: Jedna Škorpija je odlična nada kada je u pitanju vaš emotivni status ukoliko ste slobodni. Oni zauzeti mogu biti skloni površnom flertu.

Zdravlje: Pokušajte da se prodrmate.

LAV

Posao: Imate pomalo loš stav kada je u pitanju odnos sa kolegama. Možete da budete ljubomorni na nečiji uspeh. Ne dopustite ovoj emociji da vas nadvlada jer je u suštini pogubna kada su u pitanju kolegijalnost i timski rad.

Ljubav: Isuviše ste u iluzijama, kada je jedna osoba u pitanju, nego što ćete nešto realno da uradite po tom pitanju.

Zdravlje: Imate nagle promene raspoloženja.

DEVICA

Posao: Imate mogućnost da dostignete sopstveni cilj, koji će vam se brzo ostvariti. Nećete morati decenoju da čekate na polju posla, ukoliko baš danas budete poradili bar na tome, da napišete na papir ono što želite da postignete.

Ljubav: Danas ste više misaoni tip nego što ćete se baviti temama emocija i vašim trenutnim statusom.

Zdravlje: Odmarajte se povremeno.

VAGA

Posao: Isuviše lako dolazite do novca, pa samim tim se ovde vidi i brz oporavak vašeg džepa, koji je pomalo prazan. Nećete morati puno da radite, koliko se ovde uviđa da ćete morati isuviše brzo donositi odluke.

Ljubav: Emocije prema jednom Biku ništa ne može da promeni. Vi ste i dalje zaljubljeni u istu ovu osobu i toga ste naravno svesni. Ne možete na ovom polju nešto specijalno da promenite koliko ćete morati da se strpite.

Zdravlje: Lupanje srca.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ste planirali nešto da promenite baš danas to može ići sporije nego što ste očekivali. Morate da se strpite kada su veći poslovni poduhvati u pitanju. Što se novca tiče nećete u nekoj meri oskudevati.

Ljubav: Pored vas je jedna osoba koja konstantno misli na to da joj priđete, ali još ste na nekom rastojanju, koje nikome ne donosi nešto posebno.

Zdravlje: Osetljiv vam je predeo oko vrata.

STRELAC

Posao: Imate pomalo zamoran posao koji trenutno samo odrađujete. U suštini ste neko ko ne voli rutinu i pomalo ste u lošoj poziciji da želite nešto više. Pokušajte da se zadovoljite sa trenutnom situacijom.

Ljubav: Partner je pomalo težak kada su emocije u pitanju. Ne morate da se zbog toga brinete u toj meri jer se ovde uviđa neka vrsta prioriteta. Partner je samo malo više zauzet.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

JARAC

Posao: Nemate nameru da tek tako menjate svoje stavove zbog nekih novih trendova. Imali ste dovoljno iskustva iza sebe da ste uočili da se nešto ponavlja u ciklusima i da nije svaki dan toliko loš.

Ljubav: Pomalo vas partner plaši svojom pojavom. Uviđate da ste u nekom začaranom krugu koji vas povlači dublje u problem.

Zdravlje: Kosti su vam slaba strana.

VODOLIJA

Posao: Vaš stav nije zadovoljavajući i vi uviđate da ste pomalo na distance od problema i konkretno od radnih aktivnosti. Pomalo ste tužni i imate potrebu da izađete iz klišea u kome se trenutno nalazite.

Ljubav: Neko vas obožava. Vi to u suštini ne uviđate u toj meri. Bićete podstaknuti time za neko vreme.

Zdravlje: Problem sa stomakom.

RIBE

Posao: Na polju posla imate odličan status, a naročito ukoliko je to inostranstvo koje vam donosi solidan novac. Nećete oskudevati što se novčanika tiče pa se možda uviđa i vaš stav da su nove investicije potrebne.

Ljubav: Partner je neko na koga se možete osloniti u svakom slučaju. Ne treba da odustanete od ovako dobre priče.

Zdravlje: Uradite jedan sistematski pregled.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.