Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 20. januar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 20. januar

Opuštanje za Devicu, Škorpija pada u vatru, Vaga pasivna, Bik u žurbi, Blizanci u haosu, a Strelac odličan strateg. Ovo je horoskop za danas. 20.01.2016.godine.

OVAN

Posao: Imate odličan stav u vezi sa jednim projektom koji se nazire u vašim aktivnostima. Dovoljno ste u celoj priči pa se očekuju i odlični rezultati. Niste neko ko će da pobegne od obaveza jer ste u samoj žiži interesovanja. Nije na odmet da se ponekad povučete iz priče, jer ste neko ko je već dovoljno u tome učestvovao da treba da pustite one mlađe u igru.
Ljubav: Partnera smatrate malo više čudnim i niste neko ko će da poveruje u sitne laži po pitanju vernosti. Niste slepi i dovoljno toga uviđate da vam je ponekad muka od svega.
Zdravlje: Pazite na svoje živce.

BIK

Posao: Niko nije imun na vaše primedbe jer ste skloni velikoj kritici. Ovo može nekome da remeti celu poslovnu aktivnost na nekom nivou. Možete steći velike neprijatelje i ne savetuje se da menjate mišljenje u odnosu na prethodni period. Budite više kolegijalni.
Ljubav: Ne žurite sa planovima na planu ljubavi. Ishitrene odluke mogu da vas dovedu do jedne jako loše situacije.
Zdravlje: Obratite pažnju na zalogaje tj. smanjite ih.

BLIZANCI

Posao: Malo ste u haosu koji nikako da prođe. Neko vam je od šefova naredio da radite više nego obično i to vam svakako teško pada. Navikli ste na drugačiji tretman i sve shvatate dovoljno teško i neprilagođeno vašem ličnom režimu. Pokušajte da se uklopite na vreme.
Ljubav: Partner vam ne ispunjava želje i nema nameru da vas posluša. Možda ste upravo vi možda krivi za celu situaciju koja se naslućuje izmedju vas.
Zdravlje: Moguće blaže psihičko rastrojstvo.

RAK

Posao: Imate dovoljno razloga da se zapitate da li je posao koji obavljate dovoljno ispunjavajući za vas, jer ste uvideli bolje mogućnosti na nekom drugom mestu. Možda ste odlučili da se više fokusirate na nešto novo ovaj put. Ne želite da se zamarate poslovima koji su za početnike a vi to sigurno niste.
Ljubav: Osećate nešto u vezi sa vašim partnerom da nije u redu. Možda ste se u poslednje vreme dovoljno udaljili da počinje da sumnja u vas.
Zdravlje: Pazite se iznenađenja

LAV

Posao: Pozicija koju trenutno imate traži dodatnu hrabrost za neki posao koji vam se otvara. Moguće da ćete imati više razloga za saradnju kroz polje inostranstva jer su ovaj put klijenti stranog porekla i nemaju nameru da vas propuste. Dovoljno ste kvalitetni u celoj priči da se nešto može u tom duhu i realizovati.
Ljubav: Neko vas dovoljno simpatiše da ćete imati dovoljno rzloga da se spremite za jedan izlazak u provod. Očekujte poziv.
Zdravlje: Nemate većih problema sa srcem u odnosu na prethodni period.

DEVICA

Posao: Ne dozvolite da vam neko razbije koncepciju rada bez nekog većeg razloga. Nije na odmet da se dobro raspitate među kolegama ko bi mogao  realno da vam bude asistent jer veći deo posla nećete moći tek tako da završite. Slobodno se upustite u izazove u vezi posla koji imate.
Ljubav: Imate dovoljno razloga da se opustite uz osobu koja je uz vas. Neko će vas pozitivno iznenaditi.
Zdravlje: Posetite stomatologa.

VAGA

Posao: Diplomatski ste se dovoljno dobro postavili da ćete moći iskoristiti pozitivnu energiju ne nekom nivou koji odavno priželjkujete. Iskoristite vreme za dodatno skupljanje informacija koje će vam dati vetar u leđa na neki način. Nećete se dvoumiti u vezi ove sitacije koja vam se plasira kako bi akcije sproveli na pozitivan način.
Ljubav: Vaša pasivnost ume da smeta partneru na neki način. Možda partner samo ne razume koliko obaveza imate.
Zdravlje: Čuvajte se psihičkog sloma.

ŠKORPIJA

Posao: Jedna vest vas je dovoljno namagnetisala da umete da padate u vatru bez većih razloga. Imate dovoljno neprijatelja koji vas okružuju na jednom nivou koji ste odavno prozreli. Nije na odmet da povremeno popričate o celoj situaciji sa kolegama jer ste i vi ponekad bili dovoljno impulsivni u nekim momentima.
Ljubav: Niste jedini koji može da se oseća malo distancirano od partnera. Vaše obaveze su učinile svoje pa ste na ivici raskida.
Zdravlje: Ne nervirajte se.

STRELAC

Posao: Odličan ste strateg i to je vaša najveća vrlina. Umete sa ljudima i tu ste najbolji. Neko će vas zamoliti da budete više na mestima, u vašoj radnoj organizaciji,  gde se očekuje gostoprimljiv pristup sa strankama koje vam znače u poslu koji obavljate.
Ljubav: Imaćete priliku da upoznate osobu koja će vam značiti u emotivnom smislu jer ste neko ko ume da otvori svoje srce.
Zdravlje: Ponekad se odmorite.

JARAC

Posao: Na nekom nivou gledate samo svoj posao. Nemate nameru da se posavetujete sa drugima. Ostali stiču utisak da ste neko ko je država za sebe i neko ko je malo više tvrdoglav u celoj priči. Vaše kolege su možda u pravu ovaj put jer na nekom nivou ćete ipak morati da budete spremni na neku promenu.
Ljubav: Ako ste slobodni možete upoznati zanimljivu osobu ali sve zavisi od vašeg raspoloženja šta će se dešavati kasnije.
Zdravlje: Imate osetljiv predeo oko srca i pluća pa posebno obratite pažnju na ove segmente.

VODOLIJA

Posao: Niste možda uvideli koliko vredite, ali to drugi ljudi mogu da iskoriste. Ne budite dovoljno naivni da im pružite takvu priliku. U suštini bilo bi dobro da se oslonite na nekoga ko zavređuje vašu pažnju i neko na koga možete da se oslonite. Bićete iznenađenji nečijom reakciom.
Ljubav: Savet je ako ste slobodni da izađete i da se provedete jer vi to zaslužujete.
Zdravlje: Bez većih problema.

RIBE

Posao: Nakon onoga što ste do sada iskusili kroz praksu uviđate šta bi to bilo dobro za promenu da uradite. Umete sa novcem pa se ovde očekuje dodatni finansijski priliv koji ste odavno zaslužili. Nećete se pokajati ako počnete da obavljate posao na drugačiji način.
Ljubav: Nemate razloga za brigu jer je partner uz vas i nema nameru da se distancira.
Zdravlje: Povremena glavobolja.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.