Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 20. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 20. maj

Ovnu pomažu Bik i Jarac, Blizanci loše raspoloženi, Rak menja stvari na poslu, Lav ima jasan cilj, Devicu vodi jaka intuicija, Vaga voli da se pokaže, Škorpija traži fokus, Strelac lukav, Vodolija traži pomož kolega, a Ribama pomažu saradnici. Ovo je horoskop za 20. maj.

OVAN

Posao: Pokušajte da se dovoljno informišete o trenutnom stanju na polju finansija kako bi zaobišli neprijatno iskustvo. Morate biti dovoljno otvoreni u celoj situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Pomoć od osobe rođene u znaku Bika vam je zagarantovana kao i osobe rođene u znaku Jarca.
Ljubav: Koliko budete cenili svog partnera toliko se možete nadati ostvarenju na emotivnom planu. Morate biti svesni situacije u kojoj ste trenutno, jer ona u suštini nije zadovoljavajuća.
Zdravlje: Nemate veće tegobe danas.

BIK

Posao: Volite da budete na usluzi. Kolege vas ne mogu prepoznati u trenutnom ambijentu u kome s enalazite. Volite da se dajete i u tome uživate. Pazite, neko bi mogao da vas iskoristi u narednom periodu i da vas odbaci. Budite dovoljno otvoreni na polju posla i ne dopustite neželjene posledice.
Ljubav: Vaša zvezda vodilja je jasan put kojim ste krenuli. Svari mogu da vam se dešavaju dosta intuitivno danas. Morate da budete u posebnom raspoloženju jer na neke tretmane niste imuni.
Zdravlje: Posetite stomatologa.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko ste pomalo loše raspoloženi zbog trenutne situacije u kojoj se nalazite pokušajte to sa vedrije strane da pogledate u narednom periodu jer imate izuzetne aspekte, koji vam donose mnogo dobrog i ne dozvolite da se nešto iskomplikuje bez većeg razloga.
Ljubav: Vaš način rezovonovanja stvari je dosta povoljan po vas. Imate sreće što niste zamaštani. Isuviše ste realni u svojim namerama.
Zdravlje: Solidno.

RAK

Posao: Ukoliko se bavite privatnim poslom imate na umu mnogo toga da promenite. Vaš stav je nepovoljan za neke ljude pa pokušajte da budete pažljivi prilikom izjava koje imate da kažete. Ukoliko ste u prilici da se povučete iz trenutnog projekta ne radite to u spidu. Razmislite koliko je to važno za vas.
Ljubav: Vaša emotivna slika je zadovoljavajuća na nekom nivou. Morate da budete zahvalni na onome što trenutno imate inače možete biti opterećeni nebitnim segmentima vašeg života.
Zdravlje: Solarni pleksus je loše postavljen.

LAV

Posao: Imate jasan cilj koji vam se po nekom pravilu obistinio. Ne morate doslovno da se povinujete situaciji u kojoj se nalazite jer imate odličnu startnu poziciju koju morate da ispoštujete bez obzira na sve mogućnosti koje ste propustili.
Ljubav: Moraćete da se dobro informišete o osobi na koju često mislite. Morate da se uverite da je osoba dovoljno otvorena u komunikaciju u kojoj se trenutno dobro snalazite.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

DEVICA

Posao: Pokušavate da dokažete da vredite bez obzira na sitna ogovaranja, koja su po vašem mišljenju nepotrebna i nemate nameru a se upuštate u raspravu, koja vam se protežira u toku dana. Ostajete pri svom stavu bez obzira na situaciju kroz koju prolazite.
Ljubav: Emotivna strana je danas dosta nezadovoljavajuća. Morate više da se potrudite kada je partner u pitanju kao i odnos između vas. Na neki način pripadate jedno drugom.
Zdravlje: Imate jaku intuiciju

VAGA

Posao: Volite da se pokažete u najboljem svetlu. Ne morate da se upuštete u jačanje veze na poslovnom segmentu na polju inostranstva jer možete da imate poveći trošak na takse i transakcije koje možete da očekujete u narednom periodu. Danas postavite jasan temelj.
Ljubav: Bićete zadovoljni svojim emotivnim statusom. Morate mnogo više da raditi na sebi nego što ste planirali. Uviđate da vreme mnogo brže protiče nego što ste planirali.
Zdravlje: Stomak vam je slab.

ŠKORPIJA

Posao: Jedan Jarac vam izaziva dozu stresa, kome možete da se oduprete danas ukoliko uvidite da vam je energija u padu. Morate da mislite pozitivno ukoliko morate da se skoncentrišete na trenutni zadatak koji imate. Morate biti u odličnom fokusu ovaj put.
Ljubav: Pokušavate da domognete bolje partije i da pokušate da se razvedrite kada u partnerski odnosi u pitanju. Možda budete neprijatno iznenađeni onim što trenutno možete zateći u svom okruženju.
Zdravlje: Reproduktivni organi su vam slaba tačka.

STRELAC

Posao: Izuzetno ste lukavi. Služite se svojim šarmom i umete da dominirate u situaciji koju trenutno imate ispred sebe. Morate da se dovijete u trenutku ukoliko želite nešto više za sebe. Uspeh vam je zagarantovan bez izuzetka.
Ljubav: Ukoliko se osećate loše raspoloženo zbog osobe na koju često  mislite za takvo raspoloženje je trenutno zadužen Neptun koji daje poveće iluzije a ništa konkretno. Izađite iz zone komfora.
Zdravlje: Želite da se bavite fitnesom.

JARAC

Posao: Pomalo ste odsutni kada je poslovna strana u pitanju i vaša zaduženja koja imate trenutno. Ne uspevate da budete u centru pažnje i ne trebaju vam stalni nadzor kao i izgovori već doza kompromisa na kojima učite kako da se pravilno postavite.
Ljubav: Ukoliko je jedna osoba rođena u znaku Vodolije pravi izbor po vašem mišljenju nećete zažaliti. Umete da budete dovoljno otvoreni i komunikativni pa se nećete osećati loše u prisustvu simpatije.
Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba kategorija.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko ste saradnik sa IT tehnologijama nemate nameru da odustanete od zacrtanog cilja koji imate. U toku radnog dana imaćete odlične ideje, koje će se kositi sa idejama vaših šefova. Bićete povinovani idejama koje ste sami zacrtali kao bitne. Potražite pomoć od kolega koje su već prošle obuku koju vi imate.
Ljubav: Imate osećaj da vas partner dezavuiše i ne dozvoljava da se oslobodite stresa. Pokušaj da se dovijete slobodnog vremena možda padne u vodu.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

RIBE

Posao: Pokušavate da budete u boljoj poziciji nego trenutno. Morate da se uključite malo više u ono što vam se plasira kao vaš lični zadatak. Borite se za više novca, pa birate i prilike koje ne želite da propustite. Saradnici su vam od pomoći i ne morate da se osamljujete u svom poslu, koji trenutno radite.
Ljubav: Pokušavate da osvojite osobu na koju često mislite. Jedna Vodolija je pravi magnet za vaše oči. Budite dovoljno otvoreni u komunikaciji kako bi uspeli da se emotivno opustite.
Zdravlje: Ukoliko imate povišenu temperaturu, na će biti prolaznog karaktera.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.