Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 20. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 20. mart

Bik šampion promašaja, Jarac i Ovan zajedno opušteni, Devica naseda na glasine, Ribe robuju mašti, Škorpija magnetski privlači, Blizanci radnici meseca, Strelac avanturista visokih ciljeva, Vaga uplašena, Rak smelo gazi, Vodolija mnogo htela mnogo započela, ego sputava Lava. Ovo je horoskop za 20. mart.

OVAN

Posao: Izgledi da dobijete ono što želite su veliki. Niste neko ko će da odustane od pozitivnog ishoda, koji vam se pruža preko polja finansija. Prilivi su evidentni, pa nemate veliku brigu na ovom segmentu. Ukoliko budete imali odlične poslovne aranžmane, nemojte ih slučajno odbaciti.

Ljubav: Mislite na osobu iz prošlosti i nemate motiva da promenite trenutnu situaciju. Ukoliko se radi o jednom Jarcu možete se opustiti uz tu osobu u svakom slučaju.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

BIK

Posao: Promašili ste isuviše dobre poslovne prilike pa ste pomalo deprimirani stavom drugih ljudi koji bi hteli sličan tretman od ranije. Ukoliko ste vi šef, imate mnogo više neprijatelja nego što mislite.

Ljubav: Ukoliko, inače imate problem sa štitnom žlezdom, imaćete utisak da je to zbog nedovoljno emocija, koje vam partner nije poklonio.

Zdravlje: Obavezno posetite lekara.

BLIZANCI

Posao: Kada je u pitanju  poslovna šansa, vi ste odličan kandidat za radnika meseca. Imate moć ubeđivanja i to je vaša glavna karakteristika. Ne treba da se upuštate u raspravu, kada je poslovna prilika u pitanju, jer ste neko ko u suštini ne podnosi kritike pa ni ovaj put.

Ljubav: Kada su vaše emocije u pitanju imate stav da ste pomalo u drugom planu. Ne dozvolite da vas nečije ponašanje izvede iz takta. Partner je pomalo ratoboran.

Zdravlje: Proverite krvnu sliku.

RAK

Posao: Želeli ste mnogo više od kolega i želja vam se ispunila. Idete na drugi stepenik i tu ste se već našli kraj većeg izazova. Premostićete trenutnu situaciju, jer vi to umete. Ne tražite pomoć, jer ste navikli da se oslonite samo na sebe i svoje znanje.

Ljubav: Partner vam je pomalo odsutan. Ne odgovara vam na poruke i vi ste navikli na ovakav tretman.

Zdravlje: Odlično osim povremene nesanice.

LAV

Posao: Vaš ego je nešto na šta ne možete da računate kao nešto produktivno u sredini gde radite. Bićete u zategnutim odnosima sa ostalim kolegama. Oseća se poveća tenzija, kada je vaše prisustvo u pitanju. Nemate nameru da menjate svoje mišljenje.

Ljubav: Otežanja na polju emocija su utoliko veća ukoliko imate pored sebe osobu rođenu u znaku Jarca, jer ne umete da iskanališete energiju koju zajedno napravite u malo lošijem raspoloženju.

Zdravlje: Lupanje srca je povremeno moguće, danas.

DEVICA

Posao: Utisak na početku dana daje potpuno drugačiju sliku problema koji imate, jer ste se možda malo više oslanjali na neproverene informacije koje su po vašem mišljenju bile merodavne. Timski rad je nešto što vam se preporučuje, kada su ozbiljni projekti u pitanju.

Ljubav: Partner pored vas želi otvorenu vezu u kojoj u suštini i ne cvetaju ruže. Niste na kraj srca ali ste skloni naglim odlukama kada su u pitanju vaše emocije ovaj put.

Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

VAGA

Posao: Pomalo se plašite kada je u pitanju vaše trenutno kotiranje na polju posla. Niste imali nameru da dostavite loše radove ovaj put, koliko ste u suštini pomalo zapustili svoje rutinske poslovne aktivnosti.

Ljubav: Imate motiv da birate više mogućnosti za sebe nego inače. Neke stvari iz svog emotivnog života želite da promenite, ali za odluku je potrebno dvoje. Partner je pomalo odsutan.

Zdravlje: Anemija je kod vas najveći problem.

ŠKORPIJA

Posao: Bez obzira na vaš status morate se pomalo oslanjati i na kolege kako biste mogli da se više posvetite glavnim obavezama od kojih zavisi veći deo vaše plate. Sitnim koracima ste uspeli da se popnete do vrha pa vam teško pada savijanje kičme.

Ljubav: Strastvena priroda vašeg partnera je u suštini vaš odraz u ogledalu. Niste svesni koliko pozitivno zračiete, kada je suprotni pol u pitanju. Vaša magnetičavost ume da privlači ljubav.

Zdravlje: Čuvajte se oštrih predmeta.

STRELAC

Posao: Sve što radite to radite sa svrhom ovaj put. Imate jasan cilj svojih aktivnosti i naravno mogućnosti koje proizilaze iz toga. Zacrtali ste visoke ciljeve i oni su vam zvezda vodilja u narednom periodu.

Ljubav: Vaš avanturistički duh je pomalo zaustavljen u jednom delu kada je partnerova sugestija u pitanju. Moraćete da načinite korak unazad.

Zdravlje: Krajnici su vam slaba tačka.

JARAC

Posao: Ne umete sa kolegama da se dogovorite oko aktivnosti na koje ste spremni da ulošžite novac koji će vam doneti satisfakciju bez obzira na vaša zalaganja inače. Moraćete povremeno da se bavite manipulacijom u kolektivu kako bi došli do cilja.

Ljubav: Karmička ljubavna priča na pomolu. Ne umete da se otrgnete slučaju koji vas baca na kolena. Ne umete da procenite situaciju u kojoj se trenutno nalazite.

Zdravlje: Imaćete povišen šećer. Pazite kada je hrana u pitanju.

VODOLIJA

Posao: Jednoj soluciji je došao kraj, kada su u pitanju tajne poslovne akcije. Ne plaćate punu cenu poreza, pa ste sami sebi napravili oživljene, jako loše aspekte. Pokušajte da ove stvari rešite mirnim putem ovaj put bez veće žurbe jer ste učinili dosta toga što je već zabeleženo.

Ljubav: Ukoliko je Škorpija vaš partner ne dozvolite da vas izmanipuliše na svoj način. Pokušajte da bolje uvidite sa kim ste u vezi trenutno.

Zdravlje: Kolena su vam slaba i imate lošu cirkulaciju.

RIBE

Posao: Vaša mašta je toliko velika da ste u stanju mnogo toga da jednostavno izmislite. Nećete se odreći dela svog novca zarad nečije loše ideje, koja vas je na neki način pomalo stavila u drugi plan. Novca za sada ima, ali u manjoj količini.

Ljubav: Kolebljivost partnera vas pomalo deprimira. Ne možete doveka da prostate nečije loše postupke.

Zdravlje: Kostobolja je prisutna.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.