Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 21. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 21. maj

Ovnu pomažu Bik i Jarac, Blizanci ne razumeju partnera, Raka čeka iznenađenje, Lav i Devica u ljubavi, Vaga ima izraženu intuiciju, Škorpiju muče finansije, Strelac u ljubavi sa Vodolijom, a Ribe osećaju veliko rasterećenje. Ovo je horoskop za 21.maj.

OVAN

Posao: Možda imate dovoljno dobar stav kada su finansije u pitanju. Umete da dobijete mnogo više nego što ste očekivali. Pomoć od jednog Jarca ili Bika možete očekivati bez izgovora. Umete da se privučete i potražite ono što vam pripada. Vaš poslovni segment nije loš.
Ljubav: Morate da se dovoljno dobro otvorite prema osobi na koju često mislite. Jedan strelac je odlična solucija za vas pa se prepustite čarima ljubavi prema osobi na koju često mislite.
Zdravlje: Odlično ovaj put.

BIK

Posao: Pokušaj da se domognete bolje poslovne šanse može da padne u vodu, jer nemate osnovu za ono što vam se trenutno čini kao odlična solucija. Isuviše prepreka za nešto što vam se učinilo kao odlična šansa je na pomolu ovaj put.
Ljubav: Vaš stav je pomalo loš kada su vaše zajedničke priče sa partnerom u pitanju. Imate sjajnu mogućnost da se pomirite ukoliko ste imali razmirice. Ne odustajte od činjenice da možete da uspete u emotivnom životu.
Zdravlje: Nemate velike probleme na polju zdravlja.

BLIZANCI

Posao: Volite da se dajete u svom poslovnom segmentu i nećete se dvoumiti čak ni da budete dovoljno u srži zajedničkog interesovanja u kome se povremeno čini da ste na dohvat ruke vašeg uspeha. Ne očajavajte ukoliko se u prvi mah ne ispune vaše želje.
Ljubav: Ukoliko ste sami možete biti prijatno iznenađeni onim što trenutno uviđate. Pokušajte da se otvorite dovoljno dobro, pa ćete i u tom segmentu dosta dobro i proći.
Zdravlje: Pazite se većih zalogaja.

RAK

Posao: Iznenađenje koje možete da imate je nešto što možete da očekujete bez rezerve. Imali ste dovoljno vremena da se predomislite ali vi to nećete učiniti ni pod pritiskom koji osećat eveć duže vreme. Ukoliko dođe do promene možete da budete loše po vas.
Ljubav: Imate dovoljno dobar razlog da se sa lakoćom približite osobi na koju mislite. U suštini ste na pravom putu i ne dozvolite da se vaše ideje protežiraju na pogrešan način.
Zdravlje: Budite odgovorni prema svom telu.

LAV

Posao: Možete da imate otvorno polje inostranstva i da se nađete u većem čudu kada je u pitanju vaša finansijska situacija u pitanju. Ne morate da se dvoumite oko trenutnog troška za put koji se otvara u bližoj budućnosti na koji ćete svakako ići.
Ljubav: Pokušavate da se domognete bolje šanse i da se dobro informišete oko zajedničkih želja koje vam se polako ispunjavaju. Jedna Devica nije loša kombinacija u vašem ljubavnom segmentu.
Zdravlje: Srčana čakra vam je loša.

DEVICA

Posao: Pomoć od jednog Lava očekujte bez problema. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim situacijama koje vam odvlače pažnju sa polja posla i fokusa koji vam treba. Ne odustajte od one solucije koja je dobitnička varijanta.
Ljubav: Pomisao na jednu Devicu vam stvara loše vibracije. Morate da se dovoljno dobro snađete za ono što vam trenutno predstoji jer neke emocije vam se neće ispuniti.
Zdravlje: Digestivni trakt vam je naglašen na loš način.

VAGA

Posao: Stav koji ste zauzeli nije odgovarajući i nemate nameru da ga promenite. Budite uvereni da svoj unutrašnji glas treba da poslušate jer imate jako izraženu intuiciju koja vam pomaže da nađete pravo rešenje za sebe.
Ljubav: Pokušajte da se otvorite prema novim emotivnim šansama na koje ste možda burno reagovali pri prvoj pomisli od koje ne možete da se otrgnete.
Zdravlje: Pazite se teške hrane.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko imate manje finansijske dugove ne morate da se odričete svog dela kolača koji vam pripada ukoliko se bude desila raspodela zajedničkog dobitka, naročito ukoliko se radi o ortačkom preduzeću. Ne morate da se povlačite još uvek iz svog zanosa koji trenutno imate.
Ljubav: Budite spremni na date okolnosti i ne dozvolite da vas neko dezavuiše nepotrebnim stvarima koje vam ne donose nešto spektakularno.
Zdravlje: Reproduktivni organi su vam loše postavljeni.

STRELAC

Posao: Vaša ravnodušnost je ovaj put gubitnička solucija na koju nist eračunali. Morate da se povinujete datoj soluciji na koju nist eračunali kao na kombinaciju koja vam donosi dosta satisfakcije, ali u drugom krugu i dosta patnje. Ne očajavajte trenutno u onome šta trenutno imate.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Vodoliju morate da se prilagodite datoj situaciji, koja vas je snašla i u kojoj se do sada dovoljno dobro otvarate na polju emocija.
Zdravlje: Uviđate promenu na sebi.

JARAC

Posao: Vaša odgovornost je nešto što je kao zvezda vodilja vašeg ličnog uspeha. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima koje vam se dostavljaju kao izazov koji morate da prođete u narednom periodu.
Ljubav: Možete mnogo toga sebi da priuštite jer nema potrebe da se skoncentrišete na nešto što vas ne sputava u nameri koju imate a to je da budete srećni. Pokušavate da se otvorite sa osobom pored sebe i u tome ćete uspeti.
Zdravlje: Obratite pažnju na cirkulaciju.

VODOLIJA

posao:Ukoliko tražite posao moraćete da se dovoljno dobroskoncentrišete u onome što trenutno želite da nađete kao izlaznu kartu onoga što trenutno imate kao zadatak. Bićete dovoljno dezavuisani u onome što trenutno radite ukoliko se ne okrenete novim idejama. Ovo važi za one koji su u radnom odnosu trenutno.
Ljubav: Morate da se prilagodite situaciji u kojoj se trenutno nalazite. Moarte de se prilagodite partneru i da  ostanete pri svom stavu ukoliko želite mnogo toga sebi da pripišete kao bolju soluciju.
Zdravlje: Povedite računa o svojim zubima.

RIBE

Posao: Imali ste dovoljno dobar poslovni stav koji morate da sprovedete u narednom periodu kroz jedan razvojni put iz prethodnog perioda. Ne pokušavajte da se opuštate u situaciju koja vas povremeno odvlači od odličnog fokusa koji imate trenutno na određenom zadatku.
Ljubav: Volite da dominirate u odnosu sa partnerom i ne želite da izađete iz zone komfora. Bićete dovoljno obavešteni o trenutnom partnerovom emotivnom stanju koje nije baš zadovoljavajuće.
Zdravlje: Osećate veliko rasterećenje.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.