Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 21. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 21. mart

Rak kolebljiv, Škorpija i Ovan saveznici, Jarac u usponu, Vaga ima jasan cilj, Bik pred promenom, Strelac slobodnog duha, Blizanci ne odustaju, neprijatnost za Ribe, Devica neprilagođena, odličan dan za Lava, nagrade za Vodoliju. Ovo je horoskop za 21. mart.

OVAN

Posao: Vaše namere su jasne, ali nemate motiv da se to i realizuje, jer nailazite na izvesne probleme na tom putu. Škorpija je vaš odani saradnik, koji vam pruža veliku šansu i taj vetar u leđa bi mogao biti izuzetno profitabilan.

Ljubav: Očekujte poveće promene na ovom polju ukoliko ste u vezi sa jednom Vodolijom. Prilagodite se kako bi bili ispunjeniji.

Zdravlje: Pazite se stresa.

BIK

Posao: Početak perioda u koji ulazite nosi simboliku velikih promena koje vas pomalo plaše jer nećete imati priliku da na njih utčete u većoj meri. Budite fleksibilniji u ovom planetatarnom aspektu.

Ljubav: Imate jasne namere kada su određene osobe u pitanju. Dvoumite se između bivšeg partnera, ali vi sigurno ulazite u vezu sa nekim novim.

Zdravlje: Glavobolja.

BLIZANCI

Posao: Osećate da ćete imati poveći novčani gubitak jer imate nameru da investirate poveću sumu novca u novi projekat. Saradnici se slažu sa ovom odlukom. Nemate veći otpor za priliku koja vam se nudi.

Ljubav: Kada je ovaj segment u pitanju imate dovoljno dobre šanse za nešto konkretno da vam se desi. Nemate još jasan stav šta bi to bilo, ali odustajanje se ne vidi.

Zdravlje: Pluća su vam slaba strana.

RAK

Posao: Imate par neprijatelja iza leđa i ne treba da se osećate indiferentno povodom toga. Mogu da vam skrenu pažnju da su jači od vas po nekim pravilima. Budite oprezniji ovaj put.

Ljubav: U ljubavi ste dosta kolebljivi pa vam jasan stav još ne pristaje, kada je partner u pitanju.

Zdravlje: Stomak je slabiji danas.

LAV

Posao: Odličan dan kada su u pitanju poslovni aranžmani na koje ste se pomalo oslanjali kada ste bili u finansijskom škripcu. Budite otvoreniji prema saradnicima, kada su vaše namere u pitanju kako bi im bila jasnija zaduženja koja budu imali.

Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Niste ovako nešto sami tražili, koliko su se namestili dati aspekti i veliko iskušenje na koje niste u toj meri računali.

Zdravlje: Ukoliko imate povišen šećer u krvi, potreban je dodatni oprez.

DEVICA

Posao: Na poslu ste isuviše pedantni za ukus saradnika. Možete zbog te svoje osobine doći u sukob sa ostalim članovima tima na koje treba da se oslonite. Saradnja će biti na nivou ukoliko se malo više prilagodite situaciji na koju računate da je prolaznog karaktera.

Ljubav: Ukoliko ste sami imate solidnu šansu da upoznate osobu sa kojom biste mogli na duže staze ovaj put. Niste imali izbor do sada pa ga iskoristite.

Zdravlje: Pazite na digestivni trakt u onoj meri u kojoj budete imali veći unos ugljenih hidrata.

VAGA

Posao: Postavili ste jasan cilj i imate odličnu startnu poziciju. Vaš preduzetnički duh je odličan ovaj put. Imate jako dobru energiju u organizacionom delu koji je zadužen za srce vašeg poslovanja. Nemate nameru da se oslanjate na saradnike svaki put jer ste svesni da morate nešto i sami da uradite za sebe i svoju dušu.

Ljubav: Ukoliko je osoba koja vam se sviđa rođena u znaku Lava onda ste na dobitku.

Zdravlje: Imate odlične aspekte na ovom segmentu.

ŠKORPIJA

Posao: Vaše želje će biti ispunjene. Imate solidne šanse da se dočepate onog dela posla, koji vam je isuviše rentabilan nego što ste navikli. Morate se zapitati da li imate kompetencije za taj deo posla za koji čeznete da imate u svom portfoliju.

Ljubav: Strastvenost koju osećate je na većem nivou od očekivane. Partner pomalo, rutinski prilazi problematici i to je jedino što može da vas iznervira.

Zdravlje: Abdomen vam je slab.

STRELAC

Posao: Polje inostranstva se kod vas odavno smeši i ukoliko niste iskoristili ovu šansu tada, morate da se zapitate da li je to do vas ili do prilika, koje su se u tom trenutku desile. Budite realni prema sebi i ponekad priznajte grešku.

Ljubav: Vi ste slobodnog duha pa samim tim i niste za ozbiljnu vezu u ovom trenutku. Za vas se kaže da vremenom tek odrastete i to vam je na neki način urođena osobina od koje ne treba da bežite.

Zdravlje: Povišen holesterol.

JARAC

Posao: Vaša karijera ide uzlaznim tokom. Ne odbacujete ni činjenicu da možete imati i manje novčane izdatke, ali sve u svrhu vaše delatnosti koja je sezonskog karaktera, pa se ponekad osećaju manji novčani prilivi nego obično.

Ljubav: Pomalo ste škrti na emocijama pa se savetuje da otvorite srčanu čakru mesečevim kamenom kako partner ne bude uvideo da ste se pomalo distancirali i da vam nije stalo do vaše veze.

Zdravlje: Solidno.

VODOLIJA

Posao: Kao i uvek, vaša inovativnost je na nivou i možete biti angažovani na više mesta, koja vam daju mogućnost izbora kao i kvaliteta u radu. Nadajte se većim novčanim prilivima, kroz neko vreme. Neće izostati ni nagrade, koje možete da očekujete.

Ljubav: Partner vam je neko ko misli samo na sebe ovaj put. Zapitajte se da vi niste možda isti jer je neko pored vas vaše sopstveno ogledalo.

Zdravlje: Budite umereni u jelu i piću.

RIBE

Posao: Ukoliko ste trgovac i to na polju inostranstva možete imati male neprijatnosti kada su transakcije u pitanju. Zakoni su pomalo nejasni, ali nisu prilagođeni datoj poslovnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazite.

Ljubav: Pokušajte da razbijete monotoniju vaše veze tako što ćete uneti nešto novo kao izlazak na večeru određenim danima.

Zdravlje: Nemate veći problema ukoliko niste hronični bolesnik.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.