Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 22. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 22. februar

Vodolija na svoju ruku, Jarac postavlja ciljeve, Bik u raskoraku, Rak u klinču, Ribe u svetu mašte, Lav deprimiran, Devica u rutini, Vaga kolegijalna, Škorpija na dobitku, Strelac uspavan, Blizanci privlače, a Ovan ulaže. Ovo je horoskop za danas, 22. februar.

OVAN

Posao: Osetili ste da je dobar moment za ozbiljnu igru u poslovnom smislu. Ortaci koje je odavno trebalo da angažujete, sada mogu da vam donesu solidnu zaradu. Ono što ćete vi uraditi trenutno može kasnije višestruko da vam se vrati.
Ljubav: Partner je nezadovoljan i može biti sklon manipulaciji. Ne dozvolite ovaj vid tretmana jer vi zaslužujete najbolje.
Zdravlje: Lupanje srca može postati učestalo.

BIK

Posao: Vaš vladar, Venera, može da vam postavi drugačiji tempo rada nego što ste planirali da uradite. Oseća se vaša srčanost, ali je još uvek pitanje kako ćete svoju energiju upotrebiti. Pokušajte da realno sagledate svoju novčanu situaciju.
Ljubav: Partner je neko ko je daleko od vas. Imate utisak da niste dovoljno dobri u priči koju živite. Smatrate da bi vam promena donela više emocija.
Zdravlje: Imate mali problem na psihosomatskoj osnovi.

BLIZANCI

Posao: Razigrana priroda koju trenutno imate vas neće ostaviti praznih dzepova. Budite uvereni da ste na pravom putu i da ćete pronaći svoju ličnu satisfakciju u onome čime se bavite trenutno. Zanimljivi ste okruženju na neki način pa možete privući dosta ljudi. Savetuje se rad sa klijentima u direktnoj komunikaciji.
Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je odličan izbor. Potreban vam je partner koji je u suštini odličan igrač i neko ko se ne žali za svaku sitnicu. Privlačite osobe sa naglašenim vatrenim elementom.
Zdravlje: Ne odgovara vam ambijent u kojem se trenutno nalazite.

RAK

Posao: Ne dozvolite drugim saradnicima da uzmu deo vašeg kolača. Imali ste najviše uložene energije u poslu kojim se bavite pa sledi i odlična berba, ali u slučaju ako se bude glasno čuo vaš glas. Budite drčniji u svom stavu jer ste izgrađena ličnost pa nema potrebe da se savijate tamo gde nije toliko potrebno.
Ljubav: Osoba u koju ste duže vreme zaljubljeni vam se vraća na neki način. Retrogradnost je u jeku pa se nećete dvoumiti oko trenutnog izbora koji vam se nudi. Zaljubićete se ponovo u nekoga od ranije.
Zdravlje: Pokušajte da se dovoljno odmorite.

LAV

Posao: Stav koji vi imate je na zavidnom nivou. Niko vam ne može sugerisati ili delovati drugačije od onoga kako vi postavite tok akcija. Naravno da imate i podršku jer ste u suštini timski igrač koji je samo malo više isplivao iz grupe sa svojim kompetencijama.
Ljubav: Možete biti uskraćeni za emocije koje možete da dobijete. Trenutno ste malo više deprimirani na emotivnom planu koji možete da nadomestite svojim angažovanjem.
Zdravlje: Manji nazeb.

DEVICA

Posao: Radna sredina vas ispunjava pozitivnom energijom. Budite više otvoreni kako bi upijali ono što vam je inače potrebno. Ponekad umete da se bavite rutinom više i ne uviđate da imate talenta za kreativno. Pokušajte ovaj put da promenite malo fokus.
Ljubav: Imate osećaj da vam je partner suv u emocijama i da se previše udaljava. Nemojte da dozvolite manipulaciju nad sobom jer vi ne morate da budete žrtva partnerovih neuspeha.
Zdravlje: Digestivni trakt je nešto lošije postavljen.

VAGA

Posao: Vaša nesebična priroda i kolegijalnost dolazi do izražaja. Mnoge kolege vas cene kao i prijatelji. Smatraju vas izuzetno humanom osobom. Pokušajte da se više otvorite na segment koji vam donosi novac i bolje poslovne mogućnosti jer imate izuzetne aspekte.
Ljubav: Otvorenost prema partneru vas može odvesti u pogrešan pravac. Niste imali predstavu da možete izazvati nalet ljubomore. Budite pažljivi u komunikaciji.
Zdravlje: Manji problemi sa stomakom mogu da vam donesu nevolju.

ŠKORPIJA

Posao: Polje inostranstva je već duže vreme aktivno. Pokušajte neke stvari da prelomite jer će vam se isplatiti. Vaša materijalna priroda može doći do izražaja samo u slučaju kada ste odlučniji po pitanju izbora posla kojim ćete se baviti. U suštini se bavite svim i svačim, rasipate energiju bez strateškog plana.
Ljubav: Energičnost i šarm koji vas krase. Privlačite imućne partnere bez izuzetka. Podsvesno ste tražili više novca pa ga možete dobiti kroz partnera.
Zdravlje: Loš vam je imunitet.

STRELAC

Posao: Pasivnost i umor koji osećate vam uskraćuje pravo da se upustite u partije koje bi vam donele veću zaradu. Možda uspete da se trgnete. Međutim ono što vam se sugeriše jeste da prvo napravite jedan dobar plan kojim ćete se vladati.

Ljubav: Privlači vas Vodolija jer ste stekli dobar utisak prilikom prvog pogleda. Niste mogli da izbegnete susret u svakom slučaju.

Zdravlje: Imate povišen holesterol.

JARAC

Posao: Vi ste u suštini karijerista i ne možete da podnesete put bez cilja. Niste mogli da uvidite šumu od stabla. Možete se pohvaliti trenutnom percepcijom koja će vam doneti dovoljno satisfakcije. Kolege vas cene. Podržite člnove tima kako bi vam se energija vratila u pozitivnom smislu.
Ljubav: Nemate emocija više prema osobi koja je bila vaš životni cilj. Ne morate da se pravdate, budite direktni i ne dozvolite da vas povuče u priči nečija sentimentalnost. Odavno niste u istoj priči sa partnerom.
Zdravlje: Iscrpljujete se.

VODOLIJA

Posao: Imate na umu jedan projekat. Još uvek ste kolebljivog stava, ali ne zadugo. Bićete na svoju ruku i na neki način u svom svetu. Tako vas vide drugi ljudi i možda nisu sigurni u ono šta od vas mogu da očekuju.
Ljubav: Bićete suzdržani i nećete ulaziti u rasprave. Mislite da je partner samo kriv za sve. Možda niste bili samo dovoljno prisutni u priči koju ste imali.
Zdravlje: Otporni ste.

RIBE

Posao: Ortaci vas podržavaju u nekim stvarima oko posla koji trenutno radite. Ne dozvolite da vas povuku nečiji stavovi. Treba da budete originalni i pri svom stavu malo čvršće ovaj put. Pokušajte da izbalansirate celu situaciju u korist cele grupe.
Ljubav: Maštate o osobi od ranije. Može da vam se čak i pojavi. Budite spremni na nove izazove.
Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta danas.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.