Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 23. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 23. februar

Strelac miljenik, Ovan pod teretom, Vodolija požrtvovana, Bik pod sumnjom, Ribe u minus fazi, Škorpija napreduje, Blizanci okupirani poslom, Vaga realna, Rak sentimentalan, Lav igra na iskustvo, a Jarac pomaže Devici. Ovo je horoskop za danas, 23. februar

OVAN

Posao: Povremeno se brinete kako će sve da se završi. Ne možete da se opustite ni na tren. Pokušajte deo problema da podelite kako bi vam bilo lakše. Ne
dozvolite da vas obaveze opterete bez većeg razloga. Budite u pripravnosti kada su u pitanju manje greške koje ćete morati da ispravite.
Ljubav: Partner vas podržava u stavu koji trenutno imate ali vi ste sami problematični u iskazivanju emocija. Pokušajte da budete tolerantniji.
Zdravlje: Vaše zdravstveno stanje se poboljšava.

BIK

Posao: Isuviše ste zauzeti svojim idejama da ste pomislili da je vreme da se malo odmorite. Ono što vas najviše brine jeste da ste pritisnuti rokovima sa jedne strane ali i sa svojim prohtevima sa druge. Ne budite lakoverni u priči koja vam se nudi.
Ljubav: Priča od ranije može da vam donese problem sa sadašnjim partnerom. Ljubomora je evidentna, jer niste smeli da se izjašnjavate na način koji je bio loše prihvaćen od strane vašeg partnera.
Zdravlje: Migrene su vam učestale.

BLIZANCI

Posao: Saradnici su se pobunili za ono što ste trenutno postavili kao cilj. Budite mudriji pa pokušajte da preokrenete situaciju u svoju korist kako bi izbegli loše vibracije. Neko vam je otvoreno neprijatelj u celoj priči. Osluškujte svoju intuiciju ovaj put.
Ljubav: Emocije vam ne nedostaju u toj meri kao kod partnera. Potrudite se da šarmirate osobu pored sebe svojim stavom. Možda ste se samo više bavili svojom poslovnom stranom nego emotivnom.
Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

RAK

Posao: Ako se kojim slučajem bavite privatnim biznisom imaćete mogućnost da se proširite na oblasti koje vam donose više novca. Budite dovoljno strpljivi na ovom putu kako bi uspeli da dobijete ono što priželjkujete. Ne ustručavajte se da pokušate da napravite dobar plan vaših aktivnosti.
Ljubav: Sentimentalna priroda koja vas krasi može da privuče osećajnog i brižnog partnera. Ne odustajte na prvu loptu ako vam se nešto i ne dopadne.
Zdravlje: Problematična vam je bešika.

LAV

Posao: Imate dovoljno iskustva u onome šta radite trenutno. Podrška i vaš stav su se pokazali kao dodatna kombinacija vašeg uspeha. Ne budite kruti u donošenju bitnih odluka kako bi vaš cilj bio postignut. Pun pogodak pravi okruženje koje vam može biti od velike pomoći.
Ljubav: Na ovom planu je bitno kako se postavite. Ne dozvolite partnerovo ponašanje koje vam ponekad smeta do te mere da pokušavate da se okrenete za drugom osobom i sa njom krenete u novu priču.
Zdravlje: Čuvajte se gripa.

DEVICA

Posao: Pomoć od osobe rođene u znaku Jarca neće izostati. Budite zahvalni na tome. Saradnja će biti obostrana bez izuzetka, pa možete očekivati jako prijatne trenutke koji vode jednoj pobedi koju ste dugo čekali. Aspekti su odlični kada su u pitanju takmičenja u sportu u kome ste već duže vreme.
Ljubav: Sami ste i ne priželjkujete nekog partnera trenutno jer se nećete još uvek upuštati u konkretne stvari koje su vezane za intimni deo života. Oni koji su u braku mogu biti daleki u odnosu na svog partnera.
Zdravlje: Imate oscilacije pritiska.

VAGA

Posao: Vaša realna strana vam diktira tempo kojim se namećete u grupi. Bićete u suštini dosta realni, ali i u neku ruku direktni u svojim odlukama. Nekome ovo može da smeta jer je od vas dobijao nešto drugačiju energiju kojom ste se vladali. Ponekad možete sami sebe da prevaziđete.
Ljubav: Imate dosta požrtvovanog partnera pa se ne upuštate u razgovore koji ne vode ničemu, jer ste mišljenja da partneru oduzimate dragoceno vreme koje je voljan da potroši na random mestu. Bićete dovoljno strpljivi.
Zdravlje: Isuviše se brinete.

ŠKORPIJA

Posao: Nova poslovna mogućnost vam otvara vrata za privatni biznis. Ovo ste dovoljno dugo čekali da ćete se opredeliti veoma brzo na ovom segmentu šta bi to trebalo još da se uvede kao pravilo i način vašeg budućeg posla.
Ljubav: Partner koji je pored vas može da vam pruži podršku i sigurnost koju osećate. Nećete se odreći ovakvog tretmana. Oni slobodni će malo da sačekaju na svoju priliku.
Zdravlje: Proveravajte nivo šećera u krvi.

STRELAC

Posao: Bićete iznenađeni stavom osobe koja vam mnogo znači u poslovnom smislu. Niste zaboravili šta je neko i ranije za vas učinio pa nećete ni sada. Odužićete se na jedan pristojan način koji može da vam obezbedi čak i veći plasman nego inače. Nečiji ste miljenik.
Ljubav: Partner od ranije je ponovo aktuelan na vašem polju ljubavi. Bićete pozitivno iznenađeni. Nećete skidati osmeh sa lica danas.
Zdravlje: Odmarajte se.

JARAC

Posao:  Oskudica u novcu je nešto što ste i očekivali u odnosu na vaše ulaganje u prethodnm periodu. Budite realni  i pokušajte da se opuštate kada osetite poslovni pritisak. Budite realno prisutni u onome što radite pa se neće desiti eventualni propusti.
Ljubav: Vaš stav da posedujete može dosta da smeta stalnom partneru. Budite fleksibilniji u komunikaciji i ne dozvolite da vam se neko meša u vezu. Imate dovoljno neprijatelja koji su dovoljno upleteni u situaciju koja je vezana za vaš ljubavni život.
Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

VODOLIJA

Posao: Osećate veliku požrtvovanost prema osobama u svom okruženju. Ne dozvolite da se granica pređe jer umete ponekad u svojoj empatiji da preterate. Ne dozvolite da vam razni ljudi prolaze kroz prostor gde živite i radite jer ste skloni malo lošijim energijama po aspektima koji vas upozoravaju da budete pažljiviji.
Ljubav: Niste se iscpili emotivno i nemate nameru da se kajete za ono što niste uradili. Partner je neko ko može biti nezadovoljan zbog sopstvenh problema više nego zbog vašeg stava.
Zdravlje: Iscrpljujete se bez većeg osnova.

RIBE

Posao: Neko bi mogao da vam sugeriše da se popravite u aktivnostima koje sprovodite. Vi kao da vešto izbegavate da uradite po pravilima pa se samim tim dolazi do konflikta. Budite bez brige, ovo su samo kratki planetarni aspekti koji magnetišu deo vaših problematičnih ličnih planeta koje vam nose malo lošije raspoloženje.
Ljubav: Budite zahvalni partneru na emocijama koje vam pruža. Možda ste i zaboravili kako to izgleda pa ste se na neki način malo odvojili u svoju samoću. Ne dozvolite da se ovo ponavlja.
Zdravlje: Pazite na količinu tečnosti koje unosite.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.