Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 23. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 23. maj

Lav nema vremena, Ovan ima energije, Ribe polažu ispite, Bik očekuje novac, Blizanci se nadaju odličnoj zaradi, Devica nema novca, Jarac na dobrom putu, Vodolija ide u inostranstvo, Rak očajava, Vaga pasivna, Strelac se okreće novim stvarima, Škorpija ima novi izazov. Ovo je horoskop za 23 maj.

OVAN

Posao: Imate energije za bolje stvari u svom poslovnom segmentu nego ranije. Moraćete se povremeno prilagođavati i sve dok ne osetite mnogo bolju satisfakciju kroz koju prolazite u narednom periodu.
Ljubav: Problem na polju ljubavi sa jednom Devicom je na neki način odlična solucija da na vreme prekinete apsurdnu vezu u kojoj se ne osećate baš najbolje.
Zdravlje: Povremeno se opuštajte.

BIK

Posao: Priliv novca možete očekivati u svakom slučaju, jer vi ste to zaslužili u svakom slučaju. Neko bi mogao da prepozna vaš talenat i da vas angažuje na poslu koji je mnogo bolji od trenutnog koji imate.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednog Raka to može biti dobitna kombinacija. Vaše emocije su iskrene ovaj put.
Zdravlje: Živite pravi velnes

BLIZANCI

Posao: Vaša poslovna slika je ovaj put zadovoljavajuća u svakom slučaju. Nadajte se odličnoj zaradi, jer ste dovoljno novca uložili u ono što ste voleli da uradite sa svojim finansijskim statusom.
Ljubav: Ukoliko ste u braku nemate veće trzavice. Oni koji su slobodni morate da se potrudite da svoj emotivni segment dovedete u red.
Zdravlje: Vodite solidno aktivan život.

RAK

Posao: Ukoliko uviđate da se neke stvari ne dešavaju onako kako ste zamislili ne očajavajte zbog prilika koje ste propustili, biće i boljih dana u svakom slučaju. Neke prilike će se već postići.
Ljubav: Kada je u pitanju vaše emotivno stanje ne morate da se dezavuišete nepotrebnim komentarima od strane partnera koji vam se dopada.
Zdravlje: Pojačajte fizičku aktivnost.

LAV

Posao: Ukoliko vam saradnici prave veći problem budite spremni na mali reoranizaciju u kojoj će svako znati koji je deo posla konkretno vaš, a koji pripada drugima u vašem trenutnom timu.
Ljubav: Ukoliko vam se dopada jedna Vaga moraćete se dovoljno potruditi kako bi šarmirali ovu osobu. Nemate dovoljno vremena za nešto više, trenutno.
Zdravlje: Osećate se odlično.

DEVICA

Posao: Ukoliko su novčani dobici izostali ovaj put, morate da napravite novu strategiju za koju niste bili spremni do pre neki dan. Moraćete da se zabavite trenutnim propustima i da se konkretno bazirate na ono što volite da radite.
Ljubav: Kada su u pitanju emocije vaše simpatije, moraćete da se uklopite dovoljno u segment koji potencirate.
Zdravlje: Problemi na polju zdravlja prolaze za sada.

VAGA

Posao: Ukoliko ste uvideli da nemate dovoljno novca ne morate da očajavate jer u suštini morate da budete u odličnom raspoloženju da bi privuklii ono što vam se dopada trenutno i ono na čemu imate fokus.
Ljubav: Nemate nikoga još uvek i savetuje vam se da prihvatite pasivni položaj koji trenutno zauzimate kao primarnu emociju
Zdravlje: Manji nazeb.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša finansijska situacija je u mnogo boljem stanju nego prošli put. Imate mnogo više sreće Iine morate da odgovarate na svaki komentar, jer u suštini morate da napravite jasan pravac kojim biste se vodili.
Ljubav: Jedan Bik bi mogao biti pravi izazov za vas. Ukoliko ste sami možete da budete spremni na novi izazov.
Zdravlje: Krvni pritisak vam varira.

STRELAC

Posao: Ukoliko očekujete poklon ili da vam neko vrati zajam nećete morati dugo da čekate ovaj put. Imate više sreće i nećete je tek tako ispustiti. Duže vreme ste čekali na ovaj povoljan period.
Ljubav: Vaša emotivna strana je ovaj put nezadovoljavajuća i vi to dobro uviđate. Morate da se okrenete novim stvarima ovaj put.
Zdravlje: Nemate veći problem na polju zdravlja.

JARAC

Posao: Vaša karijera je na dobrom putu. Pokušajte da se ne dezavuišete nepotrebnim segmentima koji vam ne donose ništa posebno ovaj put. Pokušajte da se držite starog programa.
Ljubav: Komplikovana situacija koju ste imali u prethodnom periodu je prolaznog karaktera trenutno. Bićete zadovoljni svojim stavom.
Zdravlje: Problem sa raspiratornim infekcijama.

VODOLIJA

Posao: Pokušaj da odete u inostranstvo može da vam se ostvari i to na duže vreme. Ne odustajete od ideje koja vam se čini bar na prvi pogled kao jako polodna zato ćete svoje vreme posvetiti svojim obavezama ili pretežno.
Ljubav: Volite da se rasteretite od obaveza, ali se ne operećujte nebitnim stvarima koje vas dezavuišu. Skoncentrišite se na trenutnu situaciju.
Zdravlje: Moguće da ćete imati povišenu temperature.

RIBE

Posao: Ukoliko st student, polaganje ispita vam može ići mnogo bolje nego inače. Profesori za vas imaju razumevanja i to možete iskoristiti na najbolji mogući način. Nemate nameru da budete u pasivnom položaju.
Ljubav: Moguće da ćete imati manju raspravu sa partnerom oko podele imovine. Ne budite na kraj srca ovaj put.
Zdravlje: Pazite se infekcije, danas.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.