Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 24. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 24. maj

Ovan bi više novca, Bik pun elana, Blizanci odlično, odličan spoj Raka i Strelca, Lav nije vreme za ljubav, Devici treba odmor, Vagu muči nesanica, Škorpiju čekaju izazovi, Jarac profitira na polju inostrastva, Vodoliju čeka premija, a Ribe čeka dobar dan. Ovo je horoskop za 24. maj.

OVAN

Posao: Imate u glavi mnogo veći novac nego inače. Spremni ste da ga zaradite u narednom periodu a danas ćete postaviti jasan temelj. Pokušaćete sa nekoliko saradnika da dođete do značajnog rešenja u zajedničku korist bez rezerve. Nećete se povlačiti sve dok ne uvidite da morate.
Ljubav: Ukoliko ste zaljubljeni u jednu Devicu pokušaćete da se dogovorite oko zajedničkog rešenja na koje ste morali da računate da je možda lošija solucija trenutno što ne mora da znači da će se tako i dalje nastaviti.
Zdravlje: Pokušavate da se rasteretite obaveza.

BIK

Posao: Kada su u pitanju trenutni tranziti prolazite u bolje partije i ne morate da se dezavuišete nebitnim situacijama koje su vas uznemiravale do sada. Pokušaj da se što pre rasteretite trenutne situacije ćete i uspeti. Imate dosta rasterećenu situaciju u kojoj ćete se dosta dobro snaći.
Ljubav: Vaša emotivna strana je pomalo nezrela. Morate da obratite pažnju kome se otvarate i šta ste trenutno obećali, jer to može da se desi da ne ispunite. Bavite se više poslovnom stranom ovaj put.
Zdravlje: Imaćete elana danas.

BLIZANCI

Posao: Možda ste isuviše dobro trenutno da ste poželeli veću promenu. Pokušajte da se dovoljno dobro informišete šta da delate i kako da napravite odličnu soluciju za vaše dalje akcije. Morate da budete dovoljno prisutni na satancima koje ne želite u većoj meri.
Ljubav: Ukoliko ste se okrenuli partneru od ranije ne dozvolite da vas ovaj put dezavuiše osoba na koju ste nekada mislili. Pokušajte da se ne okrećete prolaznim stvarima.
Zdravlje: Pokušajte da izbegavate brzu hranu.

RAK

Posao: Neko vam nudi posao iz snova. Ukoliko ne možete da poverujete šta se dešava trenutno, znajte da su loši aspekti prošli i da nemate potrebu da se vraćate na stvari od ranije. Spremni ste da pokrenete nove ideje. Saradnici vas podržavaju u svakom slučaju.
Ljubav: Odličan spoj sa jednim Strelcem je nešto što vam se preporučuje. Ukoliko ste sami iskoristite period ispred sebe i  ne dopustite da vam prilika propadne.
Zdravlje: Imaćete rasterećenje u odnosu na ono šta ste preživeli.

LAV

Posao: Pokušaj da budete najbolji do sada nije uspeo u većoj meri. Niste sami u tome i ne morate da dramite zbog pokušaja, kojim ste započeli svoj put. Niste sami i ne morate da očajavate zbog trenutne situacije na koju niste baš navikli, ali je bar prolaznog karaktera.
Ljubav: Ne želite da se bavite ovom temom sve dok ne budete bili sigurni u partnerova osećanja. Morate da se potrudite ali ne i danas. Ukoliko ste sami, utom bolje.
Zdravlje: Povremena vrtoglavica.

DEVICA

Posao: Volite da širite svoje ideje, koje su na neki način dosta povoljnije za sve u vašem timu. Ne igrajte solo igre, koje vam ne dopuštaju veći komfor ovaj put. Morate da budete odličan saradnik i da pokušate da se domognete mnogo boljih partija koje obećavaju.
Ljubav: Niste sami  i ne morate da se dezavuišete nepotrebnim igrama partnera koji vas ne poštuje. Imali ste i gorih dana iza sebe. Ne dopustite pogrešnoj osobi da vas dezavuiše na neki način.
Zdravlje: Pokušavate da se odmorite.

VAGA

Posao: Moraćete da se strpite, jer ono što vam je obećano vi to morate da sačuvate kao sreću, koju nećete zaobići i od koje ćete moći mnogo više da zaradite za neko vreme. Morate da ostanete dosledni trenutnog zadatka kao i da se skoncentrišete na ono što vam se protežira kao obaveza.
Ljubav: Imate osličnog partnera koji nije slučajno sa vama. Niste se dovoljno dobro uklapali neko vreme ali ono što se od vas očekuje jeste povremena loša priča od ljubomornih ljudi u vašem okruženju.
Zdravlje: Nesanica.

ŠKORPIJA

Posao: Ukoliko ste spremni na nove špekulacije i transakcije sa novcem ne dopustite sebi trenutni luksuz gde ćete uložiti mnogo više novca nego što ste planirali. Pokupite ostatke i čuvajte je za neko bolje vreme. Ne očekujte ništa posebno sve dok ne uvidite mnogo bolju šansu na projektu kojim se bavite.
Ljubav: Kada su u prilici da vas nešto pitaju ne dopuštajte sebi zatvoren stav kroz koji prolazite potpuno neopaženo ovaj put. Morate da budete spremni na nove izazove.
Zdravlje: Naglašen osećaj nadraženosti stomaka.

STRELAC

Posao: Pokušaj da budete u formi i da pokažete mnogo više ne možete da se oslobodite Saturna, koji vas pritiska bez izuzetka. Niste spremni još za veću promenu i ne dopuštajte sebi veći luksuz trenutno. Pokušajte da budete u skladu sa trenutnom energijom koju imate.
Ljubav: Vaša emotivna strana je dosta zadovoljavajuća. Ukoliko ste sami možete da upoznate dosta zanimljivu osobu rođenu u znaku Raka. Mada i jedan Bik nije loša solucija.
Zdravlje: Povremene glavobolje.

JARAC

Posao: Kada su u pitanju poslovi vezani za inostranstvo vi u tome sigurno mnogo prednjačite i ne morate da se dezavuišete sitnim poslovnim ponudama od kojih ne možete da zaradite dovoljno pa ni upola koliko možete. Ne dopustite sebi da vas nešto ovaj put okrene u drugom pravcu koji nije zadovoljavajući.
Ljubav: Kada su emocije u pitanju ne želite da se bavite partnerom i odnosima, bar ne danas. Morate da ostanete u pripravnosti, kada je vaš poslovni segment u pitanju u onoj meri u kojoj je potrebno.
Zdravlje: Volite da živite velnes.

VODOLIJA

Posao: Volite neobična zanimanja, pa ukoliko ste slobodni, očekujte mnogo bolju soluciju za neko vreme. Imaćete šansu da se zaposlite u solidnim uslovima za početak. Nećete biti skromni ali u suštini možete da očekujete premiju za neko vreme.
Ljubav: Ukoliko ste emotivno nezadovoljni ne očajavajte jer za tako nešto nema potrebe. Sve je prolaznog karaktera pa i vaš emotivni plan ukoliko ga imate.
Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

RIBE

Posao: Pokušavate da izađete iz zatvorenog kruga u koji ste upali bez rezerve i na neki način postali kratkih rukakava. Imaćete malu finansijsku intervenciju sa pozajmicom od koje ćete moći nešto da uradite ovaj put. Niste sami u sosu u kome ste se našli.
Ljubav: Možete imati dosta uzbudljiv dan koji nećete zaboraviti. Pokušaj da se domognete bolje solucije je nešto što ćete protežirati neko vreme.
Zdravlje: Solidno.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.