Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 25. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 25. februar

Devica srlja u opasnu vezu, Škorpija u transformaciji, Ovan u igri bez takta, dan spokoja za Vodoliju, prijatelji pomažu Vagama, Bik u uzlaznoj putanji, Strelac u začaranom krugu, Blizanci privlače pogrešne, Jarac odlučan da uspe, Rak skoncentrisan na profit, Ribe prinuđene na disciplinu, a Lava guši partner. Ovo je horoskop za danas, 25. februar.

OVAN

Posao: Vaša energija može da smeta drugim ljudima u vašoj poslovnoj sredini. Možda niste svesni da bi bilo dobro da se ponekad ugrizete za jezik pre nego što nešto budete hteli da kažete.
Ljubav: Vaša igra rečima može da napravi loše vibracije prema partneru koji je na neki način iskreniji od vas. Druga strana se oseća malo slabije u igri koju započinjete bez većeg takta.
Zdravlje: Osećate da ste zdravi samo kada radite ili kada se trošite.

BIK

Posao: Vaš posao, trenutno, može da vam pruži mnogo više satisfakcije nego obično. Pokušajte da donesete dobre ciljeve za put  karijere koja je pozitivno postavljena u vašem polju rada.
Ljubav: Imate dobre šanse da iz jedne prijateljske priče pređete konkretno i na emotivnu. Partner može biti dosta mladolik u odnosu na godine koje ima.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

BLIZANCI

Posao: Ako ste student koji ne može da položi ispit iz nekog razloga, ne treba da očajavate. Položaj Merkura obećava odličnu prođu pa ono što bi vi trebalo da uradite jeste da se opustite i ponovo izađete na ispit koji vam neće predstavljati veliki problem.
Ljubav: Privlačite osobe koje vole novac. U pitanju su velike materijalisti, ali i paraziti koji žive na račun svojih roditellja ili iz nekih sličnih izvora.
Zdravlje: Ako imate neku problematičnu situaciju ona može da pređe u akutno stanje.

RAK

Posao: Usmereni ste na privatni posao. Ne želite u suštini da se bavite nečim što vam ne donosi profit. Samim tim ovo je dan kada sami sebe testirate u vezi onoga što ćete u narednom periodu da radite.
Ljubav: Milsite o partneru od ranije. Ta priča se nije još završila i vi sami to uviđate. Sledi vam iznenadni susret i razrešenje situacije.
Zdravlje: Obratite pažnju na cirkulaciju.

LAV

Posao: Možete dobiti pozamašnu sumu novca. Ovo važi naročito za one koji su u radu sa klijentima. Ono što vam se plasira kao šansa je nešto što je ipak prolaznog karaktera pa nemojte da ulazite u priču sa preduzetništvom ukoliko to do sada niste radili jer postoji doza rizika.
Ljubav: Na ovom polju ćete imati prilično gušenje od strane partnera jer može da vam pričinjava neku vrstu nezadovoljstva koju sam oseća upravo. Nemojte da dopustite da se ovo nastavi u lošem kontekstu.
Zdravlje: Imate psihički pritisak.

DEVICA

Posao: Možete imati više izvora prihoda. Novac vam se višestruko povećava bez izuzetka. Oni koji su u novčanoj nepogodnosti mogu da računaju na pomoć prijatelja. U svakom slučaju nemate razlo za paniku.
Ljubav: Zaljubljeni ste u osobu koja može biti povezana sa kriminalom. Niste mogli da birate razumom koliko srcem. Pazite se naglih preokreta u vašem emotivnom životu.
Zdravlje: Problem sa kolenima i cirkulacijom.

VAGA

Posao: U suštini, imate podršku mase ljudi. Naročito je prisutna kod žena. Ljudi u vašem okruženju su uvideli da ne možete ipak sami da se snađete pa su dosta široke ruke. Aktivno vam je polje  prijatelja koji vam nesebično pomažu preko polja posla.
Ljubav: Ako ste slobodni, možete se brzo zaljubiti u mlađu osobu po godinama. Privlače vas izuzetno ekscentrični partneri. Budite, u svakom slučaju, spremni na mali izazov.
Zdravlje: Problematično vam je srce.

ŠKORPIJA

Posao: Još uvek se oseća vaša lična transformacija. Ne želite da priznate da ste još pod pritiskom i da se teško odlučujete na promenu i akciju. Aktivno vam je polje posla, ali kroz jedan veći pritisak.
Ljubav: Vaš pretpostavljeni  može biti neko ko će dati sve od sebe da vas šarmira. Intuitivno odlučujete sami o razvoju samog događaja.
Zdravlje: Potrebno vam je opuštanje.

STRELAC

Posao: Preko partnera i ugovora dolazite konkretno do zarade. Niste se dovoljno udaljili od nečega što se zove rutina. Moraćete da se trgnete iz začaranog kruga. Situacija na momente neće biti baš prijatna. Sprenemite se na iznenađenja.
Ljubav: Karmička ljubavna priča je nešto što ne možete tek tako da zaboravite. Dug mora da se vrati na neki način. Intuitivno osećate da je deo misije odavno počeo.
Zdravlje: Pazite na cirkulaciju.

JARAC

Posao: Uporni ste  da uspete na putu svoje karijere bez izuzetka. Podrška vam u suštini i ne treba već mali predah. Imali ste dovoljno problematičnu situaciju koju niste mogli tek tako da iznesete, sada ste se izvukli i nemate nameru da posustajete.
Ljubav: Partner može biti materijalne prirode. Emocije koje vam pruža su pod znakom pitanja. Nećete biti uskraćeni za ono što vam pripada u suštini.
Zdravlje: Manji nazeb.

VODOLIJA

Posao: Izuzetno dobro se osećate pa možete da odahnete u vezi problema koje trenutno imate. U suštini vas neće opterećivati u toj meri. Dan pred vama je spokojan bez izuzetka. Okruženi ste pozitivnim i ekscentričnim ljudima. Lepo se zabavite makar to bila i radna sredina.
Ljubav: Mlađa osoba je još uvek prisutna u vašem srcu. Vaše misli su usmerene u pravcu onoga ko vas na neki način pomalo iritira. Možete priznati da ste se zaljubili.
Zdravlje: Srčana aritmija

RIBE

Posao: Imate osećaj da mnoge stvari u svom životu morate da zaokružite. Došlo je vreme kada ste u fokusu koji od vas zahteva disciplinu na neki način. Problem je u tome što se vi povremeno opirete ovim činjenicama pa sami kreirate sopstveni put svog uspeha.
Ljubav: Partner je dosta okrenut dobitku koji može da dolazi u većem obimu. Osećate da ste jedan deo srca zamrzli. Ovakav partner vam je do sada već pričinio dovoljno štete.
Zdravlje: U suštini nemate većih problema.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.