Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 25. januar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 25. januar

Ovan zadovoljan, tajna veza za Škorpiju i Bika, Blizanci plene optimizmom, Rak melanholičan, neprilike za Lava, promene za Devicu, zahlađenje kod Vage, uspeh čeka Strelca i Jarca, Vodolija u škripcu, razočaranje za Ribe. Ovo je horoskop za danas, 25. januar.

OVAN

Posao: Osećate određenu vrstu zadovoljstva na polju posla, naročito u radu sa ljudima. Imaćete i dovoljno motiva da putujete zbog posla i to preko polja inostranstva u zemlje koje izlaze na veće vodene površine. Komunikacija kod vas je na nivou ovaj put i kroz tu vrstu interakcije dolazite do bitnih informacija vezano za vaše finansije.
Ljubav: Na pomolu je osoba plave kose koja može biti ozbiljan kandidat da se zaljubite na prvi pogled.
Zdravlje: Možete dobiti morsku bolest.

BIK

Posao: Možete očekivati napredak u karijeri ako ste do sada dovoljno na tome radili. Niste u priču ušli slučajno, ali očekivanja mogu da vam se ostvare na nekom nivou. Podrška osoba rođenih u znaku Škorpije neće izotati na neki način.
Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Ovo naročito važi za osobe koji su u braku. Osoba koja će vas opčiniti nije ni malo naivna.
Zdravlje: Preskakanje srca.

BLIZANCI

Posao: Plenite svojim optimizmom na neki način i nemate nameru da se ne umešate u trenutna zbivanja na poslovnoj strani koja ćete imati u narednom periodu. Danas konkretno imate šansu da popričate sa kolegama i postavite temelj plana akcije koju ćete sprovesti.
Ljubav: Omiljeni ste u društvu. Na neki način dovoljno plenite da vam udvaranje neće loše pasti ovaj put.
Zdravlje: Problematični su vam disajni organi.

RAK

Posao: Osećate neku vrstu težine i melanholije. Prolazite kroz jedan lošiji dan na nekom nivou. Niste naučili da se sačuvate u ovakvi aspektima pa imate priliku da položite ovaj test ali do duše sa prisustvom Saturnovog zakona a to znači da je strpljen spašen.
Ljubav: Zaljubljeni ste u jednu osobu ali vam se čini da je to uzalud. Niste očekivali da bi neko mogao da vas odbije.
Zdravlje: Osetljiv vam je predeo oko vrata.

LAV

Posao: Imaćete neprilike na vidiku. Budite pažljivi sa novcem i biće sve u redu bez većih neprijatnosti po vas. Neko je ljubomoran na vas jer uviđa da ste lenji a ipak dobijate na nekom nivou. Novac vam skoro ništa i ne znači jer ste više filozofski tip ovaj put.
Ljubav: Možete imati rizičnu avanturu na nekom nivou. Otvoreno ste rekli jednoj osobi za vašu tajnu ljubavnu vezu.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak bi mogao da vam danas napravi problem.

DEVICA

Posao:  Imaćete dovoljno promena na koje ćete se možda teško privići jer se niste nadali da će se menjati baš jakim intenzitetom. Uran je doneo jednu vrstu revolucije na vašem polju finansija. Možete imati izuzetne novčene prilive ali isto tako i odlive. Sve je u suštini povezano sa vašim stavom da li želite da uspete ili da tapkate u mestu.
Ljubav: Ako ste u vezi možete imati sukobe sa partnerom zbog novca koji još uvek niste zaradili. Možda ste bili malo više lenji.
Zdravlje: Pazite se poledice.

VAGA

Posao: Nerealni ste bili u svojim poslovima pa sada možete da trpite posledice na neki način. Potajno ste hteli mnogo više od onoga šta ste dobili. Budite zahvalni bar na tome što trenutno imate jer više niste mogli ni da očekujete a kamoli da maštate.
Ljubav: Hladni ste u odnosima i partneru je neprijatno sa vama na neki način. Možda bi bilo dobro da se jedno vreme ne viđate.
Zdravlje: Preskakanje srca, aritmija.

ŠKORPIJA

Posao: Uvideli ste čudnu situaciju na jednom nivou i niste hteli ništa da preduzmete dok se i drugi ne uvere u slične stvari nanekom nivou. Tim je sprema za otvorenu saradnju sa dovoljno otvorenih karata na stolu koje mogu da vam donesu satisfakciju bez izuzetka.
Ljubav: Tajna ljubavna veza na koju niste računali se pojavila. Imate leptiriće u stomaku koji neće uporno da odu.
Zdravlje: Obratite pažnju na korenu čakru jer ovde postoji manja psihička blokada.

STRELAC

Posao: Polje inostranstva vas spremno čeka i ne želi odlaganje jer ste neko ko je spreman da se dovoljno odlučno pripremi na nekom nivou koji mu odgovara da započne ono za šta je uvideo da ima dovoljno vremena i novca. Stremite ogromnom uspehu.
Ljubav: Na pomolu imate karmičku ljubavnu vezu sa osobom koju ste nedavno upoznali sasvim slučajno.
Zdravlje: Povišena temperature.

JARAC

Posao: Imaćete uspešan poslovni odnos kako sa postojećim tako i sa novim partnerima. Posezaćete za dobro poznatim običajem koji nagoveštava da lepa reč i gvozdena vrata otvara. Takav stav vas može odvesti do zvezda i vi to znate pa ste utoliko pre spremni za otvorenu saradnju.
Ljubav: Nazire se jadan dovoljno romantičan odnos sa osobom suprotnog pola. Niste imuni na nečije reči.
Zdravlje: Nemate većih tegoba osim povremene glavobolje.

VODOLIJA

Posao: Možete imati prekid saradnje sa dugogodišnjim klijentima. Imate jaku konkurenciju za koju znate već neko vreme. Niste preduzeli ništa konkretno kako bi se izvukli iz situacije koja je na red došla ali na neki način dovoljno očekivano.
Ljubav: Prijatelj vam je isuviše blizak da bi se tako zvao. Imate odavno simpatije prema osobi koja je pored vas dovoljno dugo.
Zdravlje: Nemojte da se previše trošite na spravama u teretani.

RIBE

Posao: Imate dovoljno plodnu situaciju na polju finansija. Za ono za šta se odlučite bićete nagrađeni vezano kao glavnu aktivnost. Imate sve moguće alate na nekom nivou koji vam donose dovoljno dobre prihode na koje još uvek niste navikli. Novac koji pristiže još uvek stji na računu i čeka vaš naredni pokušaj kako dag a obrnete.
Ljubav: Možete doživeti razočaranje na ljubavnom polju bez najave. Ono što ste videli nema dovoljno reči kojim bi opisali vašu depresiju. Partner nije vredan vaše patnje.
Zdravlje: Niste navikli na opuštanje dok ste punom parom angažovani.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.