Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 25. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 25. mart

Ovnovima treba strpljivosti, Bik pomalo depresivan, Blizanci flertuju, Rak u iluzijama, Lav okrenut poslu, Device čeka strastvena veza, Vaga privlači pažnju, Škorpije odlične u poslu, Strelca neko čeka, Jarčevi oprezni u poslu, Vodolije puno rade, a Ribe dobijaju loše vibracije. Ovo je horoskop za 25. mart.

OVAN

Posao: Ukoliko ste pomislili da ćete lako da dođete do karte sreće, ne otežavajte sebi put ukoliko budete pomalo skeptični. Vaše želje su na mestu, ali trenutni aspekti ne pružaju veću podršku što se vašeg cilja tiče.

Ljubav: Blizanci su odlična prilika ukoliko ste sami, jer su i oni na neki način u drugom planu kada su u pitanju emocije. Od vas se traži malo više strpljenja.

Zdravlje: Imate naglašene aspekte, koji govore o slabijem grlu.

BIK

Posao: Kada ste se odlučivali čime biste se bavili, možda ste napravili loš izbor, pa upravo sebi možete zbog toga da počnete da prebacujete. Ne vredi vam takav stav sve dok se aspekti ne pretvore u veliki trigon, koji će vam doneti rešenje koje ste dugo čekali. Pokušajte da realno sagledate trenutne šanse, koje vam se nude.

Ljubav: Možete imati slučajan susret sa osobom, koja vam nešto više znači kada su konkretno emocije u pitanju. Nešto vam se može desiti i da pomislite da je to vaša sudbina.

Zdravlje: Pomalo ste depresivni.

BLIZANCI

Posao: Neko će vas povući u društvo, koje može da vam oduzima od energije dovoljno, pa utoliko ne možete da privedete kraju svoje zadatke u meri u kojoj se od vas traži. Pokušajte da se distancirate od nepotrebnih stvari koje bi vam drugi nametali.

Ljubav: Skloni ste paralelnim vezama i flertu. Ne dopuštate sebi da budete sami, pa makar to bilo protiv vašeg zakona u emotivnom segmentu.

Zdravlje: Bubrezi su vam slabiji.

RAK

Posao: Postoji nada da vam se otvori put inostranstva kada je vaš preduzetnički duh u pitanju. Ne možete mirno da donosite odluke i bilo bi dobro da se okrenete dobrim idejama kao i da se posavetujete sa kompetentnim osbama u delatnosti kojom se bavite.

Ljubav: Možda ste isuviše u iluzijama kada je određena osoba u pitanju i da ste možda zaboravili na prvi korak koji bi vam doneo mnogo više.

Zdravlje: Meditirajte povremeno.

LAV

Posao: Ukoliko ste u timu sa jednom Vodolijom, ne ulazite u rasprave i polemike jer ova osoba nema dobre namere kada je zajednički dogovor u pitanju. Oslonite se na Jarca, koji vam može pomoći u poslu kojim se bavite.

Ljubav: Nemate nameru da se emotivno rasplinite, jer ste se više obavezali oko poslovnog segmenta, koji vam mnogo više znači u ovom trenutku.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

DEVICA

Posao: Gorite da završite neki projekat pre određenog roka. Uspećete u tome ukoliko ste u timu. Ne potencirajte individualni rad ovaj put, jer sa tim stavom možete biti na povećem gubitku.

Ljubav: Ukoliko ste sami, strastvena veza na pomolu. Ne morate da zaobilazite jednog Lava koji vam može doneti više emocija nego neki drugi znak.

Zdravlje: Vitamini su vam preko potrebni.

VAGA

Posao: Kada je u pitanju poslovni početak aktivnosti na poslu gde ste angažovani koji vam može doneti više novca, ukoliko budete rutinski raspoložni, jer vam niko ne garantuje da nećete pogrešiti usled krupnih koraka na koje ste, možda bili više spremni.

Ljubav: Vaš ljubavni status zavisi od vas samih. Neko bi mogao da vas pozove na zabavu gde možete da upoznate izuzetnu osobu. Privlačite pažnju svojom pojavom.

Zdravlje: Ukoliko imate problem sa štitnom žlezdom, savetuje se dodatni oprez.

ŠKORPIJA

Posao: Isuviše ste dobri na polju posla da ste spremni da napišete studiju o onome što ste do sada uradili. Saradnici vas smatraju ekspertom na polju finansija, jer ste u suštini neko ko je sklon riziku, koji vam donosi veći profit nego površan i pasivan stav za koji provereno niste, u većoj meri privrženi.

Ljubav:  Druga škorpija je odličan izbor pa ne budite indiferentni prema osobi koja vas krišom posmatra. Preko posla se upoznajete ovaj put.

Zdravlje: Solidno.

STRELAC

Posao: Ukoliko ne želite da poboljšate svoj finansijski status trenutno budite privrženi klasičnim metodama rada na koje ste navikli do sada. Manji novac je pitanju, ali vi ste na takav tretman trenutno i računali bez izuzetka.

Ljubav:  Ne morate da izlazite i posećujete žurke ukoliko ste sami. Pored vas je osoba, koja na vas mnogo više misli nego što ste svesni.

Zdravlje: Kostobolja.

JARAC

Posao: Ponekad ste u sukobu sa svojim šefom pa se savetuje da ni ovaj put ne odvlčite svoj fokus sa bitnih poslovnih aktivnosti jer zaslužujete najbolje kada je u pitanju vaš finansijski status. Doprinosite isuviše sredini u kojoj radte. Red bi bio da vas i cene.

Ljubav:  Oni koji su zauzeti nemaju ništa posebno da ponude partneru pored sebe. U suštini se oseća jedno emotivno zatišje.

Zdravlje: Morate da obratite pažnju na krvnu sliku.

VODOLIJA

Posao: Vaš istraživački duh vam daje snagu da nastavite dalje u svom radu, koji nije mali i zahteva mnogo više rada od uobičajenog. Ne dopuštate sebi sitne propuste na koje ste rigorozni. Imate dovoljno samokontrole da se tako nešto u suštini neće desiti.

Ljubav: Preko posla očekujete solidna dešavanja na polju emocija. Niste sami u toj priči i nemate nameru da slušate nečije savete kada je vaš izbor u pitanju.

Zdravlje: Bićete u dobroj formi.

RIBE

Posao: Na poslovnom planu, neko bi mogao da bude protiv vaše ideje i da vam napravi lošu vibraciju što se daljeg rada tiče, jer niste isuviše sigurni, gde trenutna saradnja sa kolegama vodi. Pravac na kome ste trenutno nosi određenu problematiku.

Ljubav: Osoba rođena u znaku Vodolije je sklona naglim odlukama, kada su emocije u pitanju. Ne dopuštajte takav tretman, kada su vaša prava u pitanju.

Zdravlje: Višak tečnosti u organizmu.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.