Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 26. januar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 26. januar

Svet Raka se ruši, gubitak za Vodoliju, Ribe rastrojene, Jarac u problemima, Strelac tera po svom, kod Vage emocije blede, Škorpija zaljubljena, Devica uči, Lava vreba dovoljno neprijatelja, Bik trenira ego, Blizanci plene, a Ovan tvrdoglavo srlja. Ovo je horoskop za danas, 26. januar.

OVAN

Posao: Finansijski ste dovoljno jaki da možete birati teren za nove pobede na neki način. Ulozi koje budete imali, mogu vam doneti dovoljno novca za početak. Niste jedini u priči, pa se podrazumeva da bi ulog trebalo da podelite na jednake časti. Neko je u timu dovoljno snalažljiv da dobije ipak više.
Ljubav: Ako se ne budete otvorili možete imati problem na emocionalnom planu. Budite iskreni i recite šta ste naumili kako bi vas partner razumeo.
Zdravlje: Imate sklonost prema infekcijama.

BIK

Posao: Ako ste nešto propustili nemojte da krivite stav osoba iz vašeg okruženja i da trenirate sopstveni ego na neprijatan način. Oprostite sebi za neke stvari jer vam se smeši odličan aspekt na polju finansija koji vas opominje da od negodovanja i odbijanja saradnje nema ništa na putu ka cilju.
Ljubav: Imate dovoljno iskušenja na ovom segment da je došlo vreme da se povučete iz igre dok ne bude kasno.
Zdravlje: Možete imati probadanje u grudima.

BLIZANCI

Posao: Pokušajte da balansirate između želja i stvarnosti sa druge strane kako nebiste doneli nepromišljenu odluku zbog koje bi mogli kasnije da žalite. Ovako doneta odluka može doneti dodatno neslaganje u porodici na neki način zbog budžeta koji ste potrošili.
Ljubav: Neko je ozbiljno zagrejan za vas i vi to rado primećujete. Niste još dovoljno fokusirani na temu ljubavi pa očekujte nešto kasnije nečiji poziv.
Zdravlje: Problemi sa virusnim infekcijama.

RAK

Posao: Pritisak koji je prisutan kod vašeg polja finansija donosi malu nervozu jer ne znate kada će da prođe. Sve što ste gradili počinje da se ruši, a vi tu ne možete baš ništa. Ništa nije slučajno, a ovo je verovatno posledica neke vaše nemarnosti.
Ljubav: Ako ste sami nemojte da očajavate i pravite dramu oko toga. Pojavće se već neko ali samo ako budete pribrani.
Zdravlje: Prekontrolišite štitnu žlezdu.

LAV

Posao: Neka povoljna situacija koja je bila biće pomalo zaustavljena. Imate dovoljno neprijatelja u okružnju da ćete poželeti da se predate i radite na nekom drugom mestu. Vaša odluka je od velike važnosti za vas jer ste neko ko zaslužuje mnogo više u svom životu.
Ljubav: Ako ste u braku možete imati razmirice sa partnerom oko nečije nevernosti. Vi imate običaj sve da poričete na nekom nivou.
Zdravlje: Kontrolišite krvni pritisak.

DEVICA

Posao: Očekujete dodatne promene koje će vas navesti da se više edukujete u oblasti kojom se bavite. Uviđate da možete mnogo više, ali ova put nije na odmet da usporite neke stvari dok god se dodatno ne informišete na tom polju koje može da vam donese jedan vid glavobolje zbog propuštenih stvari.
Ljubav: Možete da upoznate osobu plave kose i plavih očiju koja će vam se otvoreno diviti. Nemojte da pokazujete nezainteresovanost već odgovorite na ovaj živopisni flert.
Zdravlje: Imate loše aspekte kada su oštri predmeti u pitanju.

VAGA

Posao: Naučili ste jednu lekciju više pa vam neće biti teško da okrenete jedan list napred i počnete bez predrasuda da stičete nove kontakte i ljude u timu koji imaju sličan interes kao i vi sami. Bićete dovoljno angažovani da uspeh neće izostati.
Ljubav: Niste vi krivi ako su vam emocije nestale. Imate šanse da se opustite ali ako partner bude strpljiv sa vama.
Zdravlje: Imate otežano disanje.

ŠKORPIJA

Posao: Danas plovite mirnom lukom. Većih dešavanja na polju novca neće biti jer ste neko ko je dovoljno dobar za svoje lične interese da se neće upustiti u nešto što ga remeti na nekom nivou. Ono koji su uz vas dobro poznaju operacije koje sprovodite u narednom period tako da nema velike priče oko toga šta ko treba da radi.
Ljubav: Dovoljno ste zaljubljeni da nemate predrasude o partneru. Ono što vam u trenutku prija vi ćete to i uraditi bez izuzetka.
Zdravlje: Na nekom nivou ste dovoljno dobro izgurali prethodni period u odnosu na benefičnu energiju koju trenutno imate.

STRELAC

Posao: Potrebno je da sačekate neki period, ali vi kao da ovo ne čujete i idete po sopstvenim pravilima kroz celu priču. Bićete dovoljno dobro uvučeni u celu priču kako bi mogli i dodatno da se angažujete zbog vremena koje vam je preostalo ali Saturn ne dozvoljava takav tretman.
Ljubav: Na neke stvari niste računali u toj meri kojom ste spremni da na kraći period rešite dovoljno stvari odjednom kako bi mirno dočekali poljubac.
Zdravlje: Imaćete migrenu.

JARAC

Posao: Možete izgubiti bitnog partnera ali ne i vašom krivicom. Budite oprezni kada dajete izjave za ljude u kruženju. Neko vam i nije dovoljno naklonjen da bi vas podržao. Možda imate dovoljno rivala da biste pokušli sami da se borite sa svima oko vas.
Ljubav: Posebno ćete osetiti jednu benefičnu energiju a naročito ukoliko ste osoba ženskog pola.
Zdravlje: Solidno.

VODOLIJA

Posao: Pozamljujete novac kako bi uložili i to je potez koji odlično razumeju predstavnici vašeg znaka. Bez rizika nećete ni imati profita pa se vladate ovom logikom bez izuzetka. Tražićete i dodatnu pomoć od osoba iz tima kako bi što pre stali na noge.
Ljubav: Možete biti na gubitku ako ne odigrate partiju na pravi način. Partner traži da budete dovoljno iskreni.
Zdravlje: Vežbe smanjite na minimum kako nebiste imali problem sa kolenima.

RIBE

Posao: Ulaganje novca će vam doneti sigurnu budućnost i nemate vremena za rasprave koje ne donose ništa novo. Imate malo više naglašenu psihu da vam se čini da vam treba desna ruka u polu. Vodolija je odličan saradnik pa je uključite u akciju.
Ljubav: Ako ste slobodni bilo bi dobro da se distancirate od priče vezano za emocije. Nemate dovoljno dobre aspekte kojim bi rešavali problem ove vrste.
Zdravlje: Napeti ste.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.