Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 26. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 26. maj

Ovan aktivan, Bik vežba, Blizanci raspoloženi, Rak pod pritiskom, Lavu naklonjene planete, Devicu zavodi Škorpija, Vagu muče stari problemi, Strelcu treba odmora, Jarac efikasan, Vodoliji vreme za novu ljubav, a Ribe ne muče problemi.Ovo je horoskop za 26.maj.

OVAN

Posao: Poslovna strana u kojoj se trenutno nalazite je odlična i nema potrebe da menjate nešto što vam se još uvek ne dopada kao solucija, koja vam se protežira. Imate odlične ideje ovaj put.
Ljubav: Ne morate da dramite ukoliko se desi da vas odbije osoba na koju često mislite. Morate da se povinujete trenutnoj situaciji u kojoj se trenutno nalazite.
Zdravlje: Vodite aktivan život.

BIK

Posao: Imaćete odličnu poslovnu ponudu od koje ćete moći dovoljno dugo da živite. Ideje koje ste imali su mnogo bolje nego trenutne. Volećete da se dajete bez većeg izgovora na polju posla nego obično.
Ljubav: Imate odličan odnos sa partnerom ukoliko ste u vezi sa osobom rođenoj u zemljanom znaku. Volite da dajete više nego što dobijate i ne morate da se povučete ukoliko uvidite da ste preterali.
Zdravlje: Volite da vežbate.

BLIZANCI

Posao: Isuviše ste sposobni u komunikaciji koju sprovodite u svom poslovnom okruženju. Loše situacije kroz koje st eprošli su trenutno prolaznog karaktera. Imate nameru da se rasteretite od trenutne situacije u kojoj plivate već neko vreme.
Ljubav: Pokušaćete da staru simpatiju probudite u sebi ovaj put. Ukoliko se radilo o jednom Lavu ili drugom Blizancu možete imati leptiriće u stomaku.
Zdravlje: Bićete odlično raspoloženi.

RAK

Posao: Pokušavate da uspete u onome što trenutno radite. Morate da nađete način da se dobro postavite u priči koja vam se dešavabaš danas kako bi uspeli da budete u odličnom okruženju duže vreme.
Ljubav: Vaša emotivna strana je zadovoljavajuća ovaj put i nema potrebe da dramite oko trenutnih partnerovih prohteva. Imate odličan stav koji vam pomaže da izdržite pritisak koji vam se trenutno dešava.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.


LAV

Posao: Nije prvi put da neko može da vas podstiče na poslovni rast koji ste odavno već izgubili iz vida. Morate da se povinujete datoj činjenici da je sve prolaznog karaktera i da se spremite na trenutni skok u svojoj karijeri.
Ljubav: Ukoliko ste sve pokušali da zavedete jednu osobu a nije vam uspelo, ovaj put imate apsolutnu podršku planeta, koje vas podstiču u nameri koju ste imali od ranije.
Zdravlje: Digestivni trakt je lošiji segment.

DEVICA

Posao: Pokušavate da zaradite dovoljno novca za svoje prohteve ali vas to i sputava u daljem radu u kome ste se dovoljno dobro inkorporirali da morate da se informišete oko pojedinih činjenica.
Ljubav: Pokušaj jedne Škorpije da vas zavede nije urodio plodom. Moraće malo više da se potrudi, jer vi ste pomalo loše raspoloženi ovaj put.
Zdravlje: Migrena.

VAGA

Posao: Ukoliko se bavite izdavaštvom obratite pažnju na osobe koje su vam saradnici jer neko može biti dovoljno neiskren ovaj put. Ne sarađujte sa onima koji su vas izneverili već jednom ali koji su spremni da se vrate u vaš posao.
Ljubav: Moraćete da se suočite sa straim problemima koje niste rešili. Devica je možda uzrok vašeg sukoba ili jedna Škorpija. Budite oprezni u komunikaciji.
Zdravlje: Proble sa bešikom, ovaj put.

ŠKORPIJA

Posao: Volite da provedete vreme u obavezama i na tom segmentu ste uvek dobro došli među kolegama. Morate da se držite pravila koje nije tek tako u vašoj glavi. Morate da se dovoljno uklopite u obaveze koje vas još očekuju.
Ljubav: Poavljate iste greške već neko vreme. Ne bavite se osobama koje ne zaslužuju vašu pažnju. Imate i rezervni plan koga možete da se držite u narednom periodu.
Zdravlje: Povremena glavobolja.

STRELAC

Posao: Pokazali ste se izuzetno dobro na polju posla i imate odličnu priliku da počnete da razmišljate o produženoj saradnji sa jednim Rakom ili Devicom. Dobićete malo više zadataka ali to ne znači da nećete uspeti da ih završite na vreme.
Ljubav: Vaš avanturistički duh je nešto što već duže vreme protežirate i uživate u tome. Moraćete da se spustite na zemlju ovaj put.
Zdravlje: Pokušajte da se odmorite.

JARAC

Posao: Volite da ste zaposleni i da radite duple smene ništa vam ne predstavlja problem. Ukoliko dobijete novu šansu na koju niste računali kao dobitnu kombinaciju morate da se dovoljno pripremite za tu soluciju već danas.
Ljubav: Želite više vremena da provedete sa osobom na koju često mislite. Bićete dovoljno u fokusu kada je emotivna strana u pitanju a samim tim i u odličnom raspoloženju.
Zdravlje: Odlično se osećate.

VODOLIJA

Posao: Vaše pravo da dobijete ono što želite je povremeno loša solucija na koju ne možete da računate kao na nešto ozbiljno. Pokušajte da se dobro informišete oko daljeg poslovanja sa jednom Škorpijom kako bi uvideli pravo stanje stvari.
Ljubav: Ukoliko ste odavno već zaljubljeni u svoju simpatiju, koja vas ne vraća emociju koju joj dajete vreme je da potražite nekoga novog ovaj put.
Zdravlje: Pazite se nazeba.

RIBE

Posao: Ukoliko se premišljate i ne znate da li treba i dalje da se okrećete za starim poslovnim prilikama možda bi bilo dobro da završite ono što ste započeli odavno već.
Ljubav: Pokušavate da doprete do svog partnera ali se povremeno povlačite iz igre koja po vašem mišljenju nema veći razlog daljeg protežiranja.
Zdravlje: Nemate veće probleme danas.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.