Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 26. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 26. mart

Ovan razočaran, Bik žrtva, povređena sujeta Blizancima, Rakovi opušteni, Lavu više novca, partner podržava Devicu, Vaga u dobrom periodu, Škorpija napeta, Strelac pakuje kofere, Jarac u kešu, Vodolija pod stresom, a Ribe čekaju bolji dani. Ovo horoskop za 26. mart.

OVAN

Posao: Vaš trenutni cilj vas vodi u pogrešnom pravcu, jer imate motiv da se mnogo iscrpite. Budite malo fleksibilniji kada je u pitanju vaša radna sredina. Neko od vaših kolega vam može pomoći bez izuzetka.

Ljubav: Osoba pored vas je sklona flertu, pa ste pomalo razočarani u ono što uviđate. Ne dopuštajte sebi da vas neko manipuliše. Presecite neke stvari na vreme.

Zdravlje: Povišen pritisak.

BIK

Posao: Možda uviđate isuviše rutine kada su poslovi koji radite u pitanju. Ne dopuštate sebi veći komfor, jer ste spremni da se odreknete nekih stvari zbog sopstvene porodice. Prihvatate ulogu žrtve ovaj put.

Ljubav: Partner vas podržava kada su vaša očekivanja u pitanju. Umete da se postavite na pravi način u trenucima, koji vam mnogo znače kada ste zajedno.

Zdravlje: Nemate veće tegobe.

BLIZANCI

Posao: U suštini ste neko ko brzo sprovodi svoje želje u stvarnost. Put kojim ste krenuli vam donosi neku vrstu satisfakcije u smislu da ono što poželite možete i da ostvarite. Niste na gubitku ukoliko pomalo usporite sa donošenjem odluke kada su akcije u pitanju.

Ljubav: Ukoliko vam se sviđa jedna Škorpija, pazite se oštrih reči upućenih toj osobi jer možete da budete povređeni kada je vaša sujeta u pitanju.

Zdravlje: Nemate više razloga za brigu kada je vaše zdravlje u pitanju.

RAK

Posao: Imate dosta zamršenu situaciju na polju posla i ne dozvoljavate da vam se neko meša u segment gde ste do skoro važili za pravog eksperta. Imaćete povremeno ukalupljenu situaciju zbog Sturna koji ne dozvoljava da se elegantno i opušteno ponašate.

Ljubav: Ukoliko vam je stalo do neke osobe ne dopustite da vam vreme prođe bez konkretnog cilja ovaj put. Budite otvoreni u priči.

Zdravlje: Solarni pleksus vam je loše postavljen.

LAV

Posao: Zagarantovano bolji period na polju finansija vam je nešto što već osećate kada je u pitanju nova strategija koju sprovodite. Bićete podstaknuti novim idejama i nećete izostajati kad su novi poslovni zahtevi u pitanju.

Ljubav: Bili ste u pravu kada ste uvideli loše mane svog partnera. U stanju ste dosta toga da oprostite.

Zdravlje: Solidno.

DEVICA

Posao: Vaše radne navike moraju da se promene ukoliko želite da se prilagodite novim tržišnim uslovima. Sami uviđate da su vam metode rada isuviše klasične i da ste na gubitku kada je finansijska situacija u pitanju.

Ljubav: Ukoliko imate pored sebe nekoga ko je vredan vaše pažnje ne morate da se povlačite iz igre na koju možete da računate. Partner vam je odlična podrška u svakom slučaju.

Zdravlje: Unosite previše šećera.

VAGA

Posao: Kada je u pitanju vaša finansijska situacija može se reći da će doći do sitne redukcije na osnovu čega ćete morati da se pozabavite ovim segmentom u onom smislu u kome se ne dovodi u pitanje vaša sigurnost.

Ljubav: Škorpija je neko ko ume da vas opčini. Ponudiće vam nešto više, kada su konkretno emocije u pitanju. Imate izuzetno dobar period pred sobom.

Zdravlje: Dobro se obucite.

ŠKORPIJA

Posao: Otežanja na polju posla su se odrazila na vašu zaradu koju trenutno imate. Ne dozvoljavate sebi pritisak i na to svakako imate pravo, ali vaše odluke pomalo kasne i ne možete da se opustite kada obećano nije ispunjeno.

Ljubav: Jarac je neko ko vam pridaje muke i ne može da vas prati jer ima pomalo rigidne stavove. Niste krivi zato što vam je partner pomalo tradicionalan.

Zdravlje: Opuštajte se jer ste pomalo napeti.

STRELAC

Posao: Volite da putujete, pa ste zastali kod jednog kraćeg izleta u neku obližnju državu. Ne budite na kraj srca kada su vam šanse pružene. Imate mnogo više nego drugi ljudi pa budite zahvalni na onome što vam se pruža.

Ljubav: Niste optimista kada je vaš ljubavni život u pitanju. Partner ne ispunjava vaše želje i ne želi da vas posećuje. Imate osećaj da je vašoj vezi došao kraj.

Zdravlje: Promenljivo raspoloženje.

JARAC

Posao: Polje karijere garantuje solidne novčane prilive na koje u svakom slučaju možete da računate. Uspeh na ovom terenu retko koji znak poseduje. Bićete skloni samokritičnosti koja ne vodi ničemu nego jednoj ličnoj entropiji.

Ljubav: Ljubavni jadi koje ste imali trenutno prolaze i vi se pomalo hladite. Stav prema partneru nije zadovoljavajući koliko je bitno da raščistite mnogo toga upravo danas.

Zdravlje: Cirkulacija vam je loša strana.

VODOLIJA

Posao: Vaš istraživački duh je nešto na šta ostali članovi vašeg kluba ne mogu da računaju kao čvrst stav već više kao obećanje. Imajte na umu da se sve svodi na konkretan rad na koji morate da prionete u svakom slučaju.

Ljubav: Ne morate da obećavate partneru da ćete se videti, jer može da se desi da budete pod pritiskom. Možete imati čak neprijatno iznenađenje.

Zdravlje: Čuvajte se stresa.

RIBE

Posao: Motiv kojim ste krenuli da radite trenutno vam nosi solidnu šansu da ponekad možete da odahnete kada su u pitanju konkretne stvari. Ne morate da se petljate sa poslovima koji vam ne leže i ne doprinose radu koji nema svrhu kod novčane situacije.

Ljubav: Ukoliko ste dužoj vezi očekujte povremene nalete besa partneara koji je navikao da manipuliše i da sve bude po njegovom. Biće boljih dana.

Zdravlje: Povremena glavobolja.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.