Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 27. decembar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 27. decembar

Šta kaže horoskop za današnji dan? Saznajte u nastavku teksta...

OVAN

POSAO: Ukoliko se bavite privatnim poslom, tokom današnjeg dana vam se mogu pojaviti neki novi problemi. Potrudite se da ništa ne shvatate prebiše kritično i da ne paničite.

LJUBAV: Moguće su svađe sa voljenom osobom koja vam zamera dosta toga. Sada ni sami ne znate šta želite... Dajte sebi vremena da se neki utisci slegnu i da donesete nove odluke.

ZDRAVLJE: Grudni koš vam je prilično osetljiv. Moguće je da ćete imati manje probleme sa zdravljem tokom današnjeg dana. Potrudite se da vodite računa o svom zdravlju.

BIK

POSAO: Današnji dan vam može doneti neke probleme u kontaktu sa saradnicima, pa povedite računa o tome. Pred vama je faza u kojoj je neophodo da nađete neki pristojniji pristup.

LJUBAV: Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja nije sasvim slobodna ali vas jako privlači. Nalazite se u prilično velikom iskušenju. Moguće je da ste na pragu tajne veze.

ZDRAVLJE: Sinusi su vam osetljivi. Pred vama je period u kojem ćete imati manja otežanja na polju zdravlja. Povedite računa o poteškoćama koje vas prate i posavetujte se sa lekarom.

BLIZANCI

POSAO: Mogući su manji troškovi ali veće probleme i promene na poslovnom planu ne biste trebali da imate. Potrudite se da date sve od sebe kako biste ostvarili pomak.

LJUBAV: Želite da budete sigurni u obećanja koje vam daje vaš partner i od njega tražite neki vid potvrde. Moguće je da zbog loših iskustava iz prošlosti nemate dovoljno poverenja.

ZDRAVLJE: Mogući su problemi sa štitnom žlezdom. Pred vama je period u kojem ćete imati hormonalne smetnje koje bi mogle da vas opterećuju. Važno je da idete na redovne kontrole.

RAK

POSAO: Nepovoljan vam je dan za bilo kakve rizike. Okrenite se običnim, rutinskim poslovima i nemojte da ulazite u nove projekte. Sačekajte da se stvore povoljniji uslovi za tako nešto.

LJUBAV: Potrebna vam je neka nova veza koja će vam doneti više sreće i ljubavi u život. Jedino tako ćete uspeti da se regenerišete. Dajte sebi vremena da nekoga stvarno iskreno zavolite.

ZDRAVLJE: Moguć je nizak pritisak i malaksalost. Današnji dan vam nije preterano povoljan za polje zdravlja pa možete imati razne poteškoće. Izbegavajte preterano naprezanje i stres.

LAV

POSAO: Zabrinuti ste za svoje radno mesto ali ne biste trebali da budete jer vas ne očekuju neke veće promene. Pred vama je faza u kojoj ćete imati nestabilnosti i preokrete na ovom polju.

LJUBAV: Moguće je da idealizujete neku osobu iz vaše prošlosti samo zato što sada niste sa njom i jer ste zaboravili na njene mane. Preporuka je da se ipak okrenete novim ljubavima.

ZDRAVLJE: Moguća je nesanica i uznemirenost. Pred vama je nepovoljan period tokom kojeg ćete imati manje probleme na polju zdravlja. Važno je da idete na redovne lekarske kontrole.

DEVICA

POSAO: Nećete biti preterano zadovoljni dešavanjima koja se tokom današnjeg dana mogu pokrenuti. Posao vam sada ne ide kako ste zamislili i to vas na neki način frustrira.

LJUBAV: Neka osoba koju ste upoznali preko zajedničkih prijatelja ima potrebu da dođe do bližeg kontakta sa vama. Pružite joj priliku da se bolje upoznate sa njom i bićete iznenađeni.

ZDRAVLJE: Nervni sistem vam je osetljiv. Pred vama je period u kojem ćete imati manje poteškoće vezane za polje zdravlja i bilo bi dobro da se posavetujete sa doktorom.

VAGA

POSAO: Očekuju vas manji nesporazumi ali ne biste trebali da očekujete značajne probleme na poslu danas. Svaka situacija koja vas zadesi bi mogla lako da se reši ako se posvetite tome.

LJUBAV: Nema novih dešavanja sa vašim partnerom. Za sada vam situacija ostaje nepromenjena ali ne zadugo... Potrudite se da date sve od sebe kako biste ovaj period prevazišli.

ZDRAVLJE: Leđa su vam osetljiva i možete imati probleme sa kičmom. Nemojte da podižete težak teret i potrudite se da generalno budete obazriviji prema sebi i svom zdravlju.

ŠKORPIJA

POSAO: Previše očekujete od jedne osobe koja ipak nije toliko moćna koliko želi da izgleda da jeste... Nemojte da se oslanjate na tuđa obećanja i uradite ono što možete sami.

LJUBAV: Pomalo ste usamljeni ali to ne želite nikome da priznate. Ljubav će vam uskoro pokucati na vrata, kada najmanje budete očekivali. Nemojte da se brinete za stanje na ovom polju.

ZDRAVLJE: Izbegavajte alkohol. Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme na polju zdravlja, a jetra vam je veoma naglašena kao slaba tačka.

STRELAC

POSAO: Očekuju vas problemi na poslovnom planu i biće vam potrebno mnogo energije da se izborite sa tim. Potrudite se da se maksimalno skoncetrišete na vaše poslovne rezultate.

LJUBAV: Nesigurni ste i odnos sa voljenom osobom vam sve više predstavlja opterećenje, a sve manje izvor ljubavi. Potrudite se da date sve od sebe kako bi našli ono što je najbolje za vas.

ZDRAVLJE: Urogenitalni trakt vam je osetljiv. Podložni ste upalama, infekcijama ali bolestima koje se prenose polnim putem. Važno je da po svim ovim pitanjima budete jako obazrivi.

JARAC

POSAO: Nije povoljan dan za sklapanje novog poslovnog ugovora pa nemojte da forsirate bilo kakvo pokretanje. Potrudite se da budete zadovoljni time što je stanje stabilno.

LJUBAV: Posvećeni ste svm partneru iako ste svesni toga da on nije idealan. Kada oboje imate zreo stav, do kompromisa može da se dođe. Prepustite se uzajamnim osećanjima i nežnostima.

ZDRAVLJE: Skloni ste alergijama i možete biti prilično osetljivi. Polje zdravlja vam sada nije dobro postavljeno i važno je da generalno vodite više računa o sebi u ovom periodu.

VODOLIJA

POSAO: Očekuju vas manje trzavice i nesporazumi na poslovnom planu ali ćete na kraju uspeti da ih prevaziđete. Potrudite se da u svim okolnostima zadržite dovoljno smiren stav.

LJUBAV: Na polju ljubavi je stanje vrlo promenljivo. Moguće je da se dvoumite između dve različite osobe koje vam se dopadaju. Dajte sebi vremena kako bi doneli pravu odluku.

ZDRAVLJE: Koža vam je sklona iritacijama. Posavetujte se sa vašim dermatologom oko toga na koji način da ublažite tegobe ali i kako biste mogli da utičete na prevenciju istih.

RIBE

POSAO: Imaćete prilično naporan dan ali kada budete sve obaveze priveli kraju, shvatićete da je vredelo. Uradite sve ono što je do vas i bićete zadovoljni okolnostima u kojima se nađete.

LJUBAV: Niste u prilici da pokažete svoja osećanja prema osobi koja vam se dopada ali uskoro ćete imati bolje stanje na ovom planu. Moguće je da vam je teško da krijete svoja osećanja.

ZDRAVLJE: Moguć je pad imuniteta i trebali biste generalno da budete obazriviji po pitanju zdravlja danas. možete da budete podložni brojnim problemima, virusima i upalama.

(Astrousluge.com)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.