Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 27. februar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 27. februar

Ovan na porodičnom danu, Bik blizu opasnosti, Blizanci pred testom, Rak blizu rešenja, tajna ljubav za Lava, Devica prepuštena sebi, Vaga zaljubljena, Škorpija otvara put uspeha, vreme naplate za Strelca, Jarac strpljiv, vetar u jedra za Vodoliju, bez promene kod Riba. Ovo je horoskop za danas, 27. februar.

OVAN

Posao: Karta Merkura donosi jedno prijatno iznenađenje pa se možete opustiti u okviru porodičnog doma bar na kratko. Vesti koje budu stigle mogu da reše deo vaših poslovnih problema. Ovo se već ranije, dešavalo pa ste u suštini veteran.
Ljubav: Pojaviće vam se neko od ranije ali ovaj put u sasvim novom izdanju. Do komunikacije će doći slučajno. Budite spremni na prijatno iznenađenje.
Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba.

BIK

Posao: Imate dovoljno nagoveštaja za opasnosti, koje mogu da se dese na vašem polju posla, ali to će biti sprečeno, jer ste pod uticajem benefičnih planeta. Ugovor koji ste silno želeli, može da dođe u razmatranje. Dobro se informišite u vezi toga, jer je neko spreman da vas sabotira.
Ljubav: Škorpija bi mogla biti izuzetno dobra priča, jer može da se dogodi brak. Ne verujte osobi rođenoj u znaku Lava, jer nije dovoljno iskrena.
Zdravlje: Čuvajte srce.

BLIZANCI

Posao: Otežanja na polju posla koja ćete imati mogu da vas nauče kako ne treba da radite. Nalazite se pred jednim velikim testom, koji ćete položiti sa uspehom ovaj put.
Ljubav: Iako imate dovoljno simpatija, nešto vam još uvek nedostaje. Osoba koja bi mogla da vam odgovara je neko ko je rođen u znaku Device.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

RAK

Posao: Sukob mišljenja među kolegama ne može da se izbegne. Ono što je dobro, jeste da ćete doći do značajnog rešenja za većinu problema. U suštini biće dosta konstruktivnih rešenja koje ste timski priželjkivali.
Ljubav: Ono što poželite, može danas da vam se u suštini ispuni. Osoba koja je u vašoj neposrednoj blizini vam je dala tajni znak da joj priđete.
Zdravlje: Nesanica.

LAV

Posao: Pazite da vas danas neko ne pokrade. Možete imati isuviše deficitaran bilans kase, pa se savetuje da pažljivo birate način ulaganja u nove investicije. Oni koji traže zaposlenje, mogu biti ishitreni u odlukama koje nisu dovoljno proverene.
Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Imate sreću da naiđete na osobu koja vas može doslovno osvežiti.
Zdravlje: Nemate većih problema.

DEVICA

Posao: Neko može da vam blokira račune u banci. Pazite kome se poveravate jer i sami osećate da imate dovoljno neprijatelja koji žele vašu ostavku. Pomoć od strane kolega je isuviše nepoverljiva stvar. Oslonite se samo na sebe.
Ljubav: Karmička ljubavna veza je nešto što može u svakom slučaju da vam se desi. Vratite dug. To je u suštini vaš najbolji izlaz Iz ljubavnih problema koje možete da imate.
Zdravlje: Stomak vam je osetljiv.

VAGA

Posao: Ideje koje ste hteli da sprovedete su naišle na loš prijem ostalih članova jer niste obratili pažnju na pojedinosti. Pokušavate da se prilagodite ali bezuspešno se borite  za tako nešto. Morate da se izborite sa svojim ličnim željama kako bi donosili kvalitetnije odluke.
Ljubav: Zaljubljeni ste u jednu Škorpiju. Ne dozvolite da se partner okrene i ode bez većeg razloga osim vaše nezainteresovanosti na prvi pogled.
Zdravlje: Povremeno merite krvni pritisak.

ŠKORPIJA

Posao: Situacija koju ste imali se postepeno poravlja u vašu korist. Budite sigurni u nečije ideje koje mogu da vam otvore put uspeha. Budite otvoreni prema kolegama kako bi uspeli da se popnete jedan stepenik vise u ime celog tima.
Ljubav: Partner vam poklanja dovoljno pažnje ali ste sami dosta vise okrenuti poslovnoj situaciji nego emotivnoj. Povremeno se okrenite potrebama nekoga pored vas.
Zdravlje: Osetljivi ste na promenu vremena.

STRELAC

Posao: Imali ste šansu da obezbedite dva izvora prihoda, pa je vreme došlo za naplatu. Niste jedini u prilici koju očekujete. Podelite novac na ravne časti sa kolegama koji su učestvovali jednako dobro kao i vi.
Ljubav: Partner bi mogao biti doslovno ljubomoran. Ne brinite zbog novonastale situacije jer vi niste krivac u ovoj situaciji koliko je problem partnerov karakter.
Zdravlje: Možete imati povišen holesterol.

JARAC

Posao: Možda danas i niste baš najsrećnije ruke ali ste sigurno dobar strateg. Donećete značajne odluke koje ćete kasnije izuzetno naplatiti. Dovoljno ste strpljivi pa vam ništa ne pada tako teško.
Ljubav: Izuzetan period pred vama koji mpže da vam dovede jako zanimljivu osobu. Budite dovoljno komunikativni.
Zdravlje: Nemate ozbiljnijih problema na polju zdravlja.

VODOLIJA

Posao: Imaćete odličan dan pred nama. Bićete okruženi pozitivnim ljudima i nećete se puno baviti temom novca. Na neki način će vam sam doći. Budite spokojni jer su se dovoljno dobre energije udružile na nebu u vašu korist.
Ljubav: Možda ste isuviše hladni za osobu pored vas. Vreme je da rasčistite oko partnerstva koje vas pomalo guši.
Zdravlje: Cirkulacija vam ova put nije loša.

RIBE

Posao: Polje inostranstva je još uvek nedovoljno otvoreno  bez jasnih argumenata da se ovo može realno očekivati. Budite spokojni jer vaše vreme tek dolazi. Nećete imati izgovor kao ni veće prohteve po pitanju finansija.
Ljubav: Nemate većih promena u odnosu na ono što trenutno možete da očekujete na polju ljubavi. Zauzeti će još uvek osati u istoj priči bez većih turbulencija kroz komunikaciju.
Zdravlje: Pad imuniteta.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.