Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 27. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 27. maj

Ovan sarađuje s Jarcem, Bika čeka sopstveni biznis, Blizancima potrebna distanca, Rak pokušava da se ubaci u prvi plan, Lav uživa, Devici ide posao, Vaga loše raspoložena, Škorpija ljubomoriše, Strelac želi dominaciju, Vodolija traži novu ljubav, a Ribama fali strpljenje. Ovo je horoskop za 27. maj.

OVAN

Posao: Saradnja sa jednim Jarcem je nešto što morate da postavite sebi kao cilj u narednom periodu. Upornost koju imate je odlična i nećete se pokajati za eventualne propuste, jer u suštini morate da se postavite dosta optimističnije nego inače.
Ljubav: Lažna slika vašeg emotivnog života vam upada u srž problema. Ni pod kojim uslovima ne pristajte na kompromise koji vam mogu odvući fokus sa problema oko partnerstva.
Zdravlje: Morate da se opuštate.

BIK

Posao: Saradnja sa kolegama koje ne zavređuju veću pažnju jeste vaša osuda na propast. Ne možete da se suzdržite od eventualnih kritika koje vam zagorčavaju život bez većeg smisla. Spremni ste da napustite ceo projekat i da se posvetite sopstvenom biznisu.
Ljubav: Volite jednu Škorpiju koja može da bude dosta teška za vas. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama od kojih nemate veće koristi u svom radu koji imate.
Zdravlje: Bolovi u kolenu.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko osetite veći problem i zamor tokom rada ne odustajte tek tako od svoje ideje, koja vam donosi mnogo satisfakcije u toku narednog perioda. Pokušavajte da se bar na neko vreme distancirate od nepotrebnog nerviranja.
Ljubav: Dezavuisanje od strane stare simpatije ne prihvatajte ovaj put. Možete imati problem u braku i da vam se učini da gubite tlo pod nogama.
Zdravlje: Volite da se opuštate.

RAK

Posao: Pokušaj da budete u prvom planu ovaj put neće uspeti u većoj meri. Kada je u pitanju satisfakcija na polju posla na nju ćete malo sačekati i povućićete ručnu tek kada budete bili u suštini sigurni u ono što budete radili na putu ka svom cilju.
Ljubav: Zaslužujete mnogo bolji tretman i ne pokušavajte da se skrasite na onome što trenutno imate. Vredite mnogo više i od te zamisli ne možete da odete daleko.
Zdravlje: Provodite dosta vremena u prirodi.

LAV

Posao: Ne pokušavajte da se dezavuišete nepotrebnim činjenicama koje vam nemaju veći odziv na vašem polju finansija koje vam donosi mnogo bolju soluciju za neko vreme. Pokušavajte da se dobro inkorporirate u trenutnom ambijntu.
Ljubav: Ukoliko vam se neko udvara morate da se opustite i prihvatite izazov. Ne dopuštajte prevelike izlive emotivne prirode i ne pokušavajte da svakome udovoljavate, osim samo sebi.
Zdravlje: Volite da živite velnes.

DEVICA

Posao: Kada su u pitanju poslovi vezani za polje inostranstva osećate mnogo bolji tretman trenutno i ne morate da se ustručavate od trenutnih zaduženja koje imate. Možete da se proslavite za neko vreme i u tome uživate u toku posla.
Ljubav: Pokušaj da budete najbolji ne morate da se dezavuišete onim što trenutno imate kao soluciju koju niste do sada iskoristili. Pređite u drugi segment i otvorite se prema drugim ljudima.
Zdravlje: Možete imati upalu mišiča.

VAGA

Posao: Dezavuisanje od strane kolega je nešto što ne zavređuje veću pažnju ovaj put. Možete da doživite veću satisfakciju koju ne možete da zaobiđete u narednom periodu. Pokušaj da se distancirate od problema danas može biti bezuspešan.
Ljubav: Pomalo ste loše raspoloženi u onome što trenutno imate na emotivnom planu. Ne propuštajte priliku da se zabavite sa nekim drugim osobama i da izađete u veće društvo.
Zdravlje: Nemate više glavobolje.

ŠKORPIJA

Posao: Koliko se budete uklopili u toj meri ćete imati mnogo bolju satisfakciju. Ne dopuštajte sebi nepravilnosti koje vam loše utiču na finansije. Ukoliko se budete na vreme suzdržavali neće biti većeg troška.
Ljubav: Strastvena veza sa jednim Bikom može da se nastavi u velikom svetlu. Pokušajte da se dovedete u red kada su izlivi ljubomore u pitanju.
Zdravlje: Vaš zdravstveni karton vas opominje da morate više o sebi da vodite računa.

STRELAC

Posao: Pokušaj da budete u srži interesovanja svojih kolega i samog posla koji ne moža da vam pričini zadovoljstvo bez većeg udruženog delovanja na polju angažovanja. Ne pokušavajte da računate na jednog Lava i Devicu koji žele da vam pruže mnogo jači otpor kada je u pitanju zajednički dogovor.
Ljubav: Volite da dominirate i to je vaša najveća mana. Bilo bi dobro da pokušate da se opustite u segmentu koji trenutno imate u svojoj glavi.
Zdravlje: Budite u pripravnosti kada su u pitanju sistematski pregledi.

JARAC

Posao: Vaše polje karijere nije zadovoljavajuće trenutno. Pokušaj da dosta toga izgurate na polju posla većom brzinom sve dok ne uvidite gde to grešite. Distancirajte se od problema na koje niste računali u većoj meri jer su se trenutni tranziti pomalo loše postavili na vašem polju posla.
Ljubav: Ukoliko ste se dezavuisali sa nekim nebitnim stvarima koje vas nisu emotivno zadovoljile moraćete mnogo toga da rešite u toku današnjeg dana.
Zdravlje: Niste nameravali veći odmor.

VODOLIJA

Posao: Nije sve u trenutnom poslu koji radite. Ima nešto i u onome što ste sami poželeli ali niste ispunili. Ne morate da uživate u onome što imate kada možete mnogo bolje d aprođete u periodu pred nama. Ne morate nikome da se povinujete kada su u pitanju trenutne postavke planeta koje imate.
Ljubav: Očekujte jaču ljubavnu vezu u kojoj ćete uživati. Jedna Devica je odličan izbor ovaj put. Ne brinite za nekoga od ranije. Poslušajte svoje srce.
Zdravlje: Pokušavate da se rasteretite obaveza.

RIBE

Posao: Niste dezavuisani od strane trenutnog zaduženja koje imate. Ukoliko ste malo loše raspoloženi ne morate da se trenutno loše raspoloženi u onome u čemu ste trenutno bili mnogo bolji. Budite strpljiviji u svom gledištu koje imate trenutno.
Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u novu osobu pa još ukoliko je rođena u znaku Jarca to može biti vaša sudbina i da se završi brakom.
Zdravlje: Solidno.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.