Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 27. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 27. mart

Lav veruje partneru, Ribe ulaze u tajnu vezu, Ovan pokušava da dopre do nečijeg srca, Jarac rešava sudbinske stvari, Blizanci se troše, Bik oseća zadovoljstvo, Devica upoznaje nekog, Rak se dodvorava partneru, Vodolija ne sluša druge, Vaga ostaje dosledna, Škorpija ima depresivan stav, Strelac upoznaje nekog. Ovo je horoskop za 27. mart

OVAN

Posao: Ukoliko ste u poslu, koji zahteva dodatno prikupljanje informacija možete se nadati dodatnoj zaradi, jer ste pomalo u poziciji, koja vam donosi bolji status od većine. Iskoristite šansu koja vam se plasira, kako biste mogli da unovčite na solidan način vaše radne aktivnosti.

Ljubav: Partner je pomalo zauzet sopstvenim temama. Pokušavate da doprete do nečijeg srca, ali ste pomalo u drugom planu kada je vaš emotivni status u pitanju.

Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Vaša ambiciozna crta je nešto na šta računate u narednom perodu. Saradnici vas podržavaju i nemate nameru da odustaješ od zacrtane namere. Imate dovoljno prostora da se raskomotite kada je u pitanju investicija u kojoj se odlično snalazite.

Ljubav: Osećate se zadovoljno pored osobe sa kojom ste već duže vreme u jakoj vezi. Niste u zavidnoj situaciji kada je u pitanju ova nova osoba što se odnosi na one koje koji su trenutno slobodni.

Zdravlje: Bubrezi su u malo lošijem stanju.

BLIZANCI

Posao:  Kada su vaše ideje u pitanju nemate nameru da čekate neki novi momenat. Imali ste dovoljno propuštenih šansi, koje su vas mimoišle u konkretizaciji. Niste se još usudili u nekom meri da uradite ono što trentno želite. Imaćete potpunu podršku svog mentora, ovaj put.

Ljubav: Pokušavate da nađete zajednički jezik kada su partnerske stvari u pitanju. Ne morate da se trošite na segmentu, koji vam ne donosi ništa posebno osim loše ideje, koju bi mogli da donesete.

Zdravlje: Popravljate krvnu sliku.

RAK

Posao: Vaš preduzetnički duh vas navodi da se pokrenete na nekoliko segmenata koji vam donosi novčanu satisfakciju koju ste već duže vreme priželjkivali. Pokušajte da se povremeno informišite oko aktivnosti koje ćete uraditi u narednom periodu koji vas podstiče na bolje partije.

Ljubav: Ne morate da se dodvoravate partneru za svaku sitnicu. Imali ste dovoljno dobar razlog da se upustite u raspravu, kada su vaša prava u pitanju.

Zdravlje: Opuštajte se.

LAV

Posao: Imate veliko poverenje u svoje saradnike. Planovi za buduće akcije su vam na mestu i ne morate da se dvoumite oko budžeta, koji vam se nudi trenutno kada su  investicije u pitanju. Ne morate dase plašite rizika koji je neminovan, ali je u manjem intenzitetu ovaj put.

Ljubav: Imate dovoljno razloga da verujete svom partneru i da se opustite u prijatnom ambijentu. Nadajte se izlasku u dvoje na večeru, koja vas može opet spojiti na prijatan način.

Zdravlje: Srčani mišić vam je pomalo loše postavljen.

DEVICA

Posao: Nemate razloga za nešto više u svom poslovnom krugu ljudi osim ako ste u pokušaju da uvedete nešto novo i potpuno novi kriterijum. Možda je ovo na neki način tek tranzitni period brzih planeta koje vam daju mnogo bolje šanse kada su u pitanju bolje partije na koje računate kao na dobitnu kombinaciju.

Ljubav: Ukoliko ste sami nemate nameru da se osamljujete uvek. Možete biti u jednom emotivnom zanosu koji vam može doneti solidno poznanstvo sa novom osobom.

Zdravlje: Pokušajte da se pomalo opuštate.

VAGA

Posao: Saradnici uviđaju da ste u odličnoj formi kada su poslovni zadaci u pitanju. Ne morate da se pravdate za eventualne greške, ukoliko se podrazumeva da možete imati određenu normu, kada su takve stvari u pitanju. Odlična kombinacija sa Ovnom je dosta dobra za vaše finansije.

Ljubav: Kada je upitanju vaš privatni život u pitanju, ne morate da se toliko dajete ako je neki problem u pitanju sa nekim ukućanima. Budite dosledni sebi i svojim potrebama.

Zdravlje: Digestivni trakt vam je loše postavljen.

ŠKORPIJA

Posao: Pokušavate da se domognete boljih partija i ne morate da se pravdate pred većinom saradnika. U suštini ste neko ko prikuplja informacije sa više strana kako biste pokušali da nađete odlično rešenje za svoj trenutni status.

Ljubav: Depresivan stav koji imate kada su novi prijatelji u pitanju je nešto što vas navodi na promenu. Što se ljubavnog statusa tiče može biti dosta promenljiv kada su stav partnera u pitanju kao i vaše raspoloženje.

Zdravlje: Solarni pleksus vam je lošiji.

STRELAC

Posao: Slobodno insistirajte na novim poslovnim aranžmanima, koji vam donose dodatni finansijski priliv. Problem se uviđa kada je u pitanju nečiji kolebljiv stav u pitanju. Ne pokušavajte da se prilagođavate onome što trenutno radite koliko bi bilo dobro da insistirate na pomalo pasivnom stavu.

Ljubav: Neko nov vam se pojavljuje na ljubavnom segmentu. To može biti jedan Jarac ili Lav, koji može da vam donese prijatno raspoloženje.

Zdravlje: Kostobolja.

JARAC

Posao: Otežanja preko polja posla vam doprinose novim idejama, jer stvari ne stoje baš najbolje kada su u pitanju povremeni pokušaju da se finansijski stabilizujete. Neko bi mogao da vam pomogne, ali vaš tvrdokoran stav ne dopušta da se povinujete nečijim idejama.

Ljubav: Ukoliko ste sami nećete očajavati, jer vam se inače dopada jedna osoba koja ima tradicionalan pristup braku. Sudbinski vam se stvari rešavaju.

Zdravlje: Cirkulacija vam je slaba tačka.

VODOLIJA

Posao: Prihvatili ste tradicionalne metode u svom radu. Neko bi vas posavetovao da to nije pravi izbor jer ste upućeni na kolebljivo tržište, koje može da vas počisti kada je vaš sitni biznis u pitanju. Poslušajte savet osoba koje su prošle kroz sličan stav po pitanju poslovne situacije.

Ljubav: Neko je uz vas i onda kada vam je najgore. Nemate puno izbora osim, ako se ne povinujete okolnostima koje vam se pružaju.

Zdravlje: Kolena su vam slaba tačka.

RIBE

Posao: Možda budete na tajnom zadatku u poslovnoj sredini u kojoj se trenutno nalazite. Ne morate da se zamarate sitnicama, koje vam odvlače pažnju. Niko nije savršen kada su u pitanju poslovni aranžmani koje trenutno radite ali se oseća odlična poslovna situacija.

Ljubav: Tajna ljubavna veza na pomolu. Imate dovoljno dobre aspekte dase nešto konkretno realizuje u vašu korist kada su vaše emocije u pitanju.

Zdravlje: Šećer u krvi može biti povišen.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.