Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 28. april - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 28. april

Ovnovima satisfakcija, Biku dan za opuštanje, Blizancima pomaže Vodolija, Raku vreme za prilagođavanje, Lava intrigira Deviga, Vagu iritira partner, poslovna prilika za Škorpiju, Strelac ne sme da propusti priliku, profit za Jarca, a Ribama je vreme za promene. Ovo je horoskop za 28. april.

OVAN

Posao: Vaše zalaganje na polju posla može da vam donese mnogo bolju satisfakciju za neko vreme. Budite požrtvovani i ne pokušavajte da se opuštate usled nečijih kritika. Ne morate da se oslanjate na saradnike.
Ljubav: Imali ste mnogo toga da kažete partneru ovaj put, ali ste naišli na zid i odbijanje koje vam pričinjava nezadovoljstvo.
Zdravlje: Solidno.

BIK

Posao: Finansije su vam danas loše postavljene. Aspekti vam poručuju mnogo bolji tretman za neko vreme. Trenutno se ne savetuje veće investiranje u projekat, koji vam donosi mnogo više satisfakcije iz vaše tačke gledišta.
Ljubav: Morate da se prilagođavate partneru koji je pomalo tvrdoglav. Niste sami i to vam je najvažnije u ovom trenutku.
Zdravlje: Opuštajte se danas.

BLIZANCI

Posao: Nemate puno vremena da rešite mnogo toga ovaj put ali imate stav koji vas vodi do mnogo bolje poslovne aktivnosti koju ćete sprovoditi u narednom periodu. Vodolija vam je na usluzi jer ima osećaj za vaše probleme.
Ljubav: Ono što ste trenutno zamislili može da vam se u neku ruku i ostvari. Pokušavate mnogo toga da rešite i ne morate da se ustručavate da tražite i nešto više od partnera.
Zdravlje: Pluća su vam loša strana.

RAK

Posao: Niste morali da pristajete na kompromis, kada je u pitanju molba prijatelja da uradite dodatni deo posla. Nade koje ste imali da ćete mnogo toga završiti su ovaj put pale u vodu.
Ljubav: Poimalo vas mrači partnerov stav, kada je emotivni život u pitanju. Niste spremni na promenu koja se inicira, jer aspekti poručuju dodatno prilagođavanje ovaj put.
Zdravlje: Mogući problem sa jetrom.

LAV

Posao: Možda trenutno ne uviđate u kom pravcu vas vodi put kojim ste krenuli. Pokušajte da se udružite sa jednim Jarcem kada su u pitanju plasmani, koje ćete očekivati za naredni period.
Ljubav: Kada su u pitanju emocije nije vam loš dan. Jedna Devica vas intrigira. Sledi vam prijatno opuštanje.
Zdravlje: Srčana aritmija.

DEVICA

Posao: Ukoliko ste pod trenutnim pritiskom ne očajavajte, jer vam sledi bolji period kada možete očekivati mnogo bolje radno mesto koje traži dozu kreativnosti. Saradnja sa Vagom je danas uspešna.
Ljubav: Niste sami trenutno i to je vaše najveće zadovoljstvo. Imate šta da ponudite paru pored sebe u svakom slučaju.
Zdravlje: Oprez hroničnim bolesnicima.

VAGA

Posao: Aspekti koje trenutno imate govore o poslovnoj satisfakciji na duže staze. Možete imati po koji izazov kada su novi segment u pitanju jer uviđete da možete mnogo toga postići na nekom drugom random okruženju.
Ljubav: Partner vas pomalo iritira i ne želi da vas podrži. Pokušaj da se oslobodite pritiska, koji osećate je trenutno neuspešan.
Zdravlje: Nemate danas veći problema.

ŠKORPIJA

Posao: Vaš uspeh zavisi od nekoliko faktora. Morate biti spremni na novi izazov, jer nije sve u novcu na koji mislite. Bićete podstaknuti novim idejama, koje vam donose odličnu poslovnu priliku.
Ljubav: Osećate se odlično pored partnera koji vam je najveća podrška. Pokušajte da budete otvoreniji za nove izazove jer vam sledi opuštanje.
Zdravlje: Vrtoglavica.

STRELAC

Posao: Sposobnosti koje vi imate malo ko ih posedje. Bićete kandidat za viši status. Niste se možda još spremili za ovakav izazov. Važno je da ne propustite priliku, koja vam se nudi. Možete očekivati više novca ovaj put.
Ljubav: Pokušavate da se pokažete u najboljem svetlu pred osobama suprotnog pola. Možda nemate toliko sreće ovaj put, ali ne brinite. Planete vam obećavaju dobar provod.
Zdravlje: Pazite se u saobraćaju.

JARAC

Posao: Kada je vaša karijera u pitanju, imaćete ključne zadatke, koji će vam doneti više profita. Vaša vrlina je u tome što ste istrajni u svojim namerama bez obzira na prepreke koje ćete imati.
Ljubav: Danas vam emocije ne trebaju u većoj meri. Imate dosta obaveza na poslovnom planu da ne stižete da se opustite.
Zdravlje: Imate povišenu temperaturu.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko ste IT stručnjak ne očajavajte ukoliko niste zaposleni. Oni koji traže novo poslovno okruženje, danas mogu biti mnogo više u toj priči. Sledi vam prijatno iznenađenje. Pomoć od prijatelja vam je na usluzi.
Ljubav: Ljubavni problem na pomolu. Vaša simpatija je sa drugom osobom i ne možete da oprostite sebi loš izbor, ovaj put.
Zdravlje: Problem u donjem stomaku.

RIBE

Posao: Poslovni aranžmani su nešto što ste već odavno priželjkivali. Umorili ste se od silnih obaveza, koje su podsticali vašu rutinu. Vreme je za veće promene ovaj put. Nadređeni žele vaš uspeh. Oslonite se na neke ljude iz vašeg departmana.
Ljubav: Ukoliko ste u braku nemate nameru da očajavate, ukoliko uvidite da partner ne obraća pažnju na vas. Možete se osećati spokojno, ukoliko se bavite svojim temama.
Zdravlje: Stres.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.