Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 28. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 28. mart

Škorpija i Lav u prijateljstvu, Bik zanesen, šansa za Vodoliju, Devica utabanom stazom, Blizanci bez motiva, Vaga zaljubljena, Rak nepažljiv, Strelac na mukama, Ribe opterećuje mašta, Ovan ne prima savete, a Jarac čeka svojih 5 minuta. Ovo je horoskop 28. mart.

OVAN

Posao: Još ste u staroj priči. Ne želite preterano da menjate ono što ste do sada radili. Predloge vašeg saradnika ovaj put nećete prihvatiti, jer smatrate da niste spremni na veće promene koje ćete planirati, ipak nešto kasnije.

Ljubav: Partner sa kojim ste trenutno u vezi može biti pomalo letargičnog raspoloženja. Ne savetuje se da se postavite drugačije od predloga koji vam se nudi sa partnerove strane.

Zdravlje: Kostobolja može biti učestala.

BIK

Posao: Ukoliko ste pomalo lošeg raspoloženja nema potrebe da očajavate. Imaćete veći motiv da se radujete trenutno onome što može da vas obraduje. Ukoliko ste od ranije pokrenuli pitanje jedne poslovne situacije, koja nije zaživela, nadajte se obnovi starog ugovora.

Ljubav: Primećujete, krišom ponašanje jednog Jarca. Naslućujete vulkan u nečijim očima, pa ste pomalo poneseni ovom energijom. Možete imati prijatno iznenađenje na polju emocija, upravo danas.

Zdravlje: Problem sa povišenim krvnim pritiskom je nešto što vam remeti dan.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko ste imali dogovor sa saradnicima, on može da padne u vodu. Saradnici su zauzeli kolebljiv stav i ne žele da se pokažu u dobrom raspoloženju. Pokušajte da zauzmete stav lidera, koji može da izgladi odnose. Diplomatsko rešenje vam donosi bolje odnose.

Ljubav: Nemate dovoljno motiva da se da se danas bavite ovom temom koliko ste spremni da se ne mešate u partnerove opaske na vaš račun.

Zdravlje: Danas ste pod tenzijom.

RAK

Posao: Neko može da vam pokvari plan. Ukoliko se budete družili sa jednom Škorpijom ne savetuje se da potpisujete ugovore sa tom osobom. Budite na starom zadatku dovoljno skoncentrisani.

Ljubav: Tajna ljubavna veza sa jednim Bikom je možda, već odavno trebalo da se okonča. Budite pažljivi koga birate za partnera.

Zdravlje: Zimogrožljivi ste.

LAV

Posao: Neprijatna iznenađenja vas ovaj put neće zaobići. Ne morate da dramite već da menjate plan koji trenutno imate. Ništa nije slučajno, pa ni sugerisanje ove promene. Bićete zahvalni kada uvidite gde sve ovo vodi.

Ljubav: Škorpija vam je odličan prijatelj. Ko zna može biti i nešto više. Pokušajte sami da saznate nečije namere.

Zdravlje: Solidno ovaj put.

DEVICA

Posao: Ispred vas je jedan izuzetan dan i nemate potrebu da se bavite temama koje vas podstiču na promenu koja bi bila dosta loša po vas i vaše finansije. Idete utabanom stazom i to je vaš najveći dar sa neba. Vaša upornost se isplatila.

Ljubav: Birate mlađe partnere i takav vam je stav već neko vreme. Pokušavate da doprete do jedne osobe, koja vam je prilično mistična.

Zdravlje: Ne preterujte sa slatkišima.

VAGA

Posao: Otvdoreno polje inostranstva vam se pozitivno smeši. Ukoliko ste se već dovoljno temeljno postavili na domaćem tržištu, postoji dobra šansa za solidnom zaradom, kada je poslovna prilika u pitanju na inostranom segmentu.

Ljubav: Zaljubljeni ste do ušiju. Partner vas podržava u svakoj vašoj nameri. Budite spokojni danas kada su emocije u pitanju. Sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Imate višak tečnosti u otganizmu.

ŠKORPIJA

Posao: Vaša stara pitanja su još uvek aktuelna. Uvideli ste da ste bili više nego zauzeti, ali i da ste sporo rešavali određene poslovne zadatke. Uglavnom ne odustajete od svog zacrtanog cilja već neko vreme. Imate zvezdu vodilju koja vam daje odličan putokaz.

Ljubav: Niste sami i to vam je trenutno najvažnije. Imate prioritet i akcenat bačen na posao, koji vas već neko vreme čeka. Bićete kompromisno raspoloženi. Partner vas prihvata, ali sa dozom gunđanja.

Zdravlje: Povremeno se odmarajte.

STRELAC

Posao: Trenutna poslovna situacija vam zadaje muke. Ukoliko budete pozajmili novac možete biti izmanipulisani od strane zelenaša koji znaju šta rade. Pokušajte sopstvenom snagom da dođete do bolje situacije na polju finansija.

Ljubav: Partner je pomalo u svom svetu. Ne možet eda doprete do osobe pored sebe, jer ste isuviše zauzeti svojim temama.

Zdravlje: Kostobolja.

JARAC

Posao: Razgovor koji očekujete može da vam otvori oči, kada je saradnja u pitanju sa osobom rođenoj u znaku Blizanca. Neko je ipak više nego inače otvoren prema vama. Budite pomalo u pasivnom položaju kada se budu donosile bitne odluke. Vaših pet minuta će doći, malo kasnije.

Ljubav: Niste smeli da budete direktni kada je vaš partner u pitanju. Morate da se pazite sopstvenih reči, koje mogu da vam naprave jako lošu vibraciju, kada su partnerski odnosi u pitanju.

Zdravlje: Pazite na krvnu sliku.

VODOLIJA

Posao: Solidni ugovori preko polja inostranstva su nešto što vas očekuje u narednom periodu. Danas ćete imati bitnu odluku kada su ovi aranžmani u pitanju. Imate odličnu šansu, koju treba da iskoristite bez većeg izgovora.

Ljubav: Pokušavate da odgovorite partneru istom merom, pa se može desiti da uđete u sukob zbog toga. Ovo je inače kratkog daha, pa nema razloga za paniku.

Zdravlje: Imate veći stres, pomalo se okrenite jogi ili meditaciji.

RIBE

Posao: Vaš stav je odličan u situaciji u kojoj se nalazite. Od vas se traži nešto više angažovanja, ali to vam ne pada teško. Saradnici su vas podržavali pa će u istom trendu pokazati solidnu energiju usmerenu na konstrktivan način. Posao koji trenutno radite je dalekosežan.

Ljubav: Niste sami i nema potrebe drugačije da mislite. Možda ste nešto posumnjali, ali to je samo vaša mašta. Realno je sasvim drugačije.

Zdravlje: Pomalo ste nervozni.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.