Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 29. januar - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 29. januar

Vodolija u carstvu iluzije, ljubavni brodolom za Škorpiju, Blizanci brzopleti, Bik uzdrman, Ovan pada u vatru, Lav i Rak u savršenom spoju, Devica hladna, podrška za Vagu, glavobolja za Strelca, intuicija vodi Jarca, a Ribe zaljubljene. Ovo je horoskop za danas, 29. januar.

OVAN

Posao: Dovoljno ste komunikativni pa neće biti problema da se dogovorite sa svojim kolegama kako da se timski završi neki posao koji ste ranije započeli. Nije na odmet da se malo više uključite na eventualne detalje koje će vam doneti malo više novca ovaj put.
Ljubav: Na neki način ste izrevoltirani i nema svrhe da se raspravljate dodatno oko situacije koju ste već dovoljno apsolvirali. Ne dopustite sebi da padnte u vatru.
Zdravlje: Pazite se iznenadnih povreda.

BIK

Posao: Neko vam je odlična podrška ali sve košta tako da se ne dvoumite nego se dobro raspitajte šta je to trenutno prioritet drugoj strani kako bi mogli dovoljno dobro da se iskombinuje vaša ideja i nečija finansijska strana kako bi sve ispalo u savršenom redu. Fokus ćete imati svakako i nemate brige.
Ljubav: Emocije su vam poprilično uzdrmane. Osoba na koju ste dugo mislili može da vas na neki način pogrešno shvati da se greške i dalje ponavljaju jer imate dovoljno retrogradnosti u polju ljubavi.
Zdravlje: Imate dovoljno elana.

BLIZANCI

Posao: Vaša brzopletost može na neki način da vas dovoljno košta jer imate ideje koje su na neki način kratkoročne i nemate nameru nešto da promnite. Budite strpljiviji ili do posla prepustite svojim saradnicima kako nebi došlo do neprijatne situacije. Finansije su još koliko toliko u redu.
Ljubav: Plava osoba iz vašeg okruženja može biti izuzetna prilika na koju i niste baš računali.
Zdravlje: Izbegavajte preteranu fizičku aktivnost.

RAK

Posao: U poslu ste pravi mag. Neko je primetio vaš talenat i želi saradnju sa vama. Naravno ovo ćete i lepo da naplatite na nekom pristojnom nivou. Neko će biti u celoj priči sa vama i nećete biti bez podrške kadra na koji možete da računate. Imaćte dovoljno razloga da se dovoljno dobro probijete za nešto više kako bi i vaš novčanik bio puniji.
Ljubav: Osoba rođena u znaku Lava je dovoljno sa vama u priči da se ne treba dvoumiti. Izaći ćete na jednu večeru kako bi se bolje upoznali.
Zdravlje: Osetljiv vam je stomak na vodu.

LAV

Posao: Moglo bi se reći da ste pravi lider u svom poslu, ali morate da sačekate pravo vreme da krenete u dobrom pravcu na neki način. Izabraćete pu potpuno individualno bez većih problema i bez nekih prepreka osim što je kod vas sve po pitanju vremena malo lošije organizovano.
Ljubav: Rak vam je izuzetno privržen. Imate dovoljno dobar razlog da se provedete i prošetate sa osobom koja to zaslužuje.
Zdravlje: Više vremena provodite na otvorenom.

DEVICA

Posao: Želite sopstveni uspeh na nekom nivou koji ste dovoljno gradili pa možete očekivati mnogo više. Želje nisu problem i nemate nameru da se povučete bez velikog razloga. Na neki način ste dovoljno dobri u onome što ste naumili da proširite pa se radujte svom uspehu. Novca će biti svakako pa i za ulaganje.
Ljubav: Niste sami i to vam je navažnije. Neko bi hteo više ali se to neće sa vaše strane desiti, jer ne želite da budete inicijator cele priče. Nije na odmet da se malo prilagodite i da se ne distancirate.
Zdravlje: Imate jaku volju koja vas leči na neki način.

VAGA

Posao: Niste sami u celoj priči i imate odličnu podršku ljudi u okruženju na koje ste i računali da će vam pomoći. Bilo bi dobro da se malo više pripremite i edukujete u tome što vam se sprema kao iznenađenje na koje niste računali. Budite uvek uz one koji će vam pomoći.
Ljubav: Osoba na koju mislite nije vredna vaše pažnje pa se savetuje da se okrenete drugoj oobi na neki način. Nemojte da trošite energiju na nebitne stvari.
Zdravlje: Na neki način ste zaštićeni.

ŠKORPIJA

Posao: Imate utisak već duže vreme da se stvari odvijaju u vašu korit i nemate nameru da menjate ritam koji trenutno postoji. Osećate da možete planinu da pokrenete tako da su vam i očekivanja u istom ritmu. Na neki način ste dobro došli i u veće društvo pa samim tim izadjite kako bi se lepo proveli a sa druge strane i poslovno dogovorili.
Ljubav: Ruže su vam ovaj put doslovno uvenule. Ne očajavajte za tim jer sve ima svoje zašto i ritam kroz koji prolazi. Da je bilo dobro potrajalo bi.
Zdravlje: Možete biti skloni depresiji.

STRELAC

Posao: Oni koji nisu našli posao imaju dobru priliku da nešto promene po tom pitanju. Nisu vam stari prijatelji baš od pomoći u celoj priči pa se savetuje da se ipak sami oslonite na sebe. Nećete imati preterano novca  ali ni ovako nije loše. Imaćete šansu, a na vama je da poslušate sebe i unutrašnji glas koji vam nešto poručuje u pozitivnom smislu.
Ljubav: Niste jedini koji je poželeo promenu. Možda ste i sami krivi za neke propuštene prilike. Bili ste isuviše gordi.
Zdravlje: Manja glavobolja može da vam pokvari dan.

JARAC

Posao: Posao koji radite ne zavređuje veliku pažnju pa samim tim ni velika očekivanja. Imate dovoljno vremena da se posvetite nečemu novom na šta možete da utičete u pravom smislu i da kreirate sopstveni život onako kako vi to zamislite. Nemojte se dvoumitii pratite svoju intuiciju koja će vam pokazati pravi put.
Ljubav: Na ovom polju ste još uvek u poziciji u kojoj ne želite da budete sa razlogom. Imate motiv da promenite mnogo, toga ali još uvek ništa.
Zdravlje: Solidno, bez veće promene.

VODOLIJA

Posao: Imate odličnu ideju ali neko vas demorališe na tom putu i ne želi da učestvuje u raspravi oko toga šta je to dobro a šta loše. Vaši šefovi imaju jak ego i ne dopuštaju vam da se na neki način pokažete u pravom svetlu na koji ste navikli. Bilo bi dobro da ne učestvujete u tome toliko koliko bi trebalo da se distancirate od loših vibracija.
Ljubav: Neko je prepoznao emociju u vama i to ga je podsetilo na nešto od ranije. Možete biti zaljubljeni na nivou Neptuna i iluzija koje vam donose samo lepo mišljenje, ali ne i nešto konkretno na ovom segmentu.
Zdravlje: Imate problema sa vidom.

RIBE

Posao: Dovoljno ste uporni da vam nije teško ni da pokažete ono najblje što znate. Biće bolje ako ste fokusirani samo na jednu stvar jer se u suprotnom oseća velika kolebljivost koja vam neće doneti neki vid satisfakcije svakako.
Ljubav: Zaljubljeni ste i niste nesrećni ni drugi u priči. Ovo je nešto što ste odavno očekivali da se desi a tek sada dolazi do punog izražaja.
Zdravlje: Osetljiv vam je predeo oko grudnog koša.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.