Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 29. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 29. maj

Ovnu treba predah, Bika motiviše porodica, Blizancima pomažu saradnici, Rak ima razumevanja, Lavu problemi u ljubavi, Devica istrajna, Vaga napeta, Škorpija čeka novac, Strelac ima priliku, Jarca muči karijera, Vodoliji potrebna pomoć, a Ribama stiže novac. Ovo je hroskop za 29.maj.

OVAN

Posao: Volite svoj posao i ne pada vam teško ni po neka nova obaveza. Samim tim možete da očekujete odličnu poslovnu priliku nakoju do sada niste obrćali pažnju. Neko je pratio vaš rad i vreme je da vas obavesti o ponudi, koju ima kada ste vi u pitanju.
Ljubav: Emotivni život može da trpi zbog poslovne prikike koju trenuto imate kao primarni cilj. Danas ste okupirani mnogim stvarima koje vam ne ostavljaju prostor za nešto više emotivne slobode.
Zdravlje: Predah od obaveza vam je jako potreban.

BIK

Posao: Motiv koji imate kada je vaša lična zarada u pitanju jeste vaša porodica. Imate za koga da radite malo više i da se opustite u ambijentu koji vam je dat kao veći izazov. Pokušajte da se dobro informišete oko obaveza koje vas očekuju u narednom periodu.
Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u jednu Škorpiju pokušajte da ostanete dosledni prvo svojim obavezama, pa tek ukoliko ima vremena bićete u boljoj prilici da se pokažete i na emotivnom planu.
Zdravlje: Proverite vašu krvni sliku.

BLIZANCI

Posao: Ukoliko se do sada niste izborili sa svojim obavezama, pokušajte da primenite mal drugačiji metod rada. Pomoć od saradnika imate i na to možete da računate u svakom slučaju. Možda vaš lični način predstavljanja konkretnog posla još nije na zavidnom nivou kako vam Merkur poručuje.
Ljubav: Kada su emocije u pitanju i nova osoba u koju ste se pomalo zaljubili, ne propuštajte priliku da se opustite u razgovoru koji vam prija u svakom slučaju.
Zdravlje: Nemate veće tegobe danas.

RAK

Posao: Ukoliko želite da se bavite privatnim poslom vaše finansije su n a odličnom putu da porastu. Bićete zadovoljni onim što imate za neko vreme. Ukoliko uvidite povremene propuste ne očajavate jer sve ima svoju cenu pa i vaš marljivi rad ovaj put.
Ljubav: Kada su u pitanju povremene greške u koraku, koje pravite u narednom periodu će se pokazati kao jedan konstruktivan rad, ipak. Partner vas uglavnom razume.
Zdravlje: Povremena glavobolja.

LAV

Posao: Niste jedini u lošem poslovnom segmentu trenutno. Situacija nije sjajna i to se već na prvi pogled uviđa. Morate da se povremeno opuštatekako bi uhvatili odličan zalet iz pozicije koj avam odgovara. Niste još svesni izlaza iz nepovoljnog perioda ali od će zasigurno doći.
Ljubav: Mali problemi su uvertira za kasnije nešto veću problematiku, kada je vaš odnos sa partnerom u pitanju. Nije loša solucija da se povremeno okrenete sebi i uvidite gde grešite.
Zdravlje: Lupanje srca.

DEVICA

Posao: Ukoliko počnete da radite sa većom analitikom nego obično, nešto može da se produži kada su vaše aktivnosti u pitanju i da vam zada veće muke oko postizanja ličnih rezultata na vreme. Pokušajte da se ne zadržavate dovoljno dugo na pojedinim segmentima kako bi dobili na vremenu.
Ljubav: Vaša istrajnost na emotivnom segmentu je dosta upečatljiva. Želite da zadržite partnera po svaku cenu bez obzira na okolnosti. Partner je možda jak daleko od vas.
Zdravlje: Pazite šta jedete.

VAGA

Posao: Niste jedini koji trenutno prolazi jako loše, kroz situaciju na poslovnom segmentu. Ne morate da se dezavuišete nepotrebnim stvarima, jer vam one predstavljaju otežanja, kada su vaše lične obaveze u pitanju. Imate dovoljno prostora da razmislite čemu sve ovo vodi.
Ljubav: Vaš emotivni segment je povremeno zabrinjavajući. Ne možete da se skoncentrišete oko bitnih stvari u vašem poslovnom okruženju, jer osećate veći pritisak od strane kolega koje su navikle da ćete im uvek biti na usluzi. Nemate dovoljno vremena za sebe.
Zdravlje: Nervna napetost.

ŠKORPIJA

Posao: Zarada koju očekujete ovaj put može biti čak polovična. Deo isplate ćete malo da sačekate. Ne dramite oko trenutne situacije jer niste jedini koji prolaze kroz slične košmare. Volite izazove pa i ovo shvatite kao jednu lekciju više.
Ljubav: Kada su emocije u pitanju, uviđate da vas je partner pomalo zaboravio ovaj put. Vaša energija je sve manja i ne možete da se izborite za svoje mesto pod sunce.
Zdravlje: Pokušajte da meditirate.

STRELAC

Posao: Uvideli ste solidnu priliku, koju naravno nećete ispustiti iz vida. Morate da se postavite čvršće i rezultati neće izostati. Pokušaj da se izborite za nešto bolju soluciju je zadovoljavajuće, ali ne zaboravite da povremeno gubite elan sa pogrešnim osobama u komunikaciji.
Ljubav: Nije na odmet da se povremeno privučete osobi na koju često mislite. Bićete u pripravnosti, kada su pojedine situacije u pitanju i ne dozvolite da se nešto loše desi, kada ste vi u pitanju u onoj meri u kojoj ne želite.
Zdravlje: Pokušajte da se dovoljno fokusirate na ono što želite.

JARAC

Posao: Polje karijere je nešto što vas deprimira u većoj meri i ne želite sebi da priznate povremeni poraz. Svesni ste da nešto morate da promenite u većoj meri. Ukoliko uvidite da je sve u redu za neko vreme, znajte da ste na pravom putu.
Ljubav: Vaša emotivna strananije zadovoljavajuća jer vi ste neko ko ne uviđa dovoljno daleko kako stvari izgledaju iz partnerovog ugla. Pokušajte da razumete situaciju u kojoj se trenutno nalazite.
Zdravlje: Vaša cirkulacija je još uvek lošija strana.

VODOLIJA

Posao: Ukoliko ne znate kojim tempom da započnete svoj sopstveni biznis bićete u prilici da se konsultujete oko bitnih pitanja sa stručnjakom iz oblasti kojom se bavite. Loša solucija je ukoliko odbijete saradnju sa ovom osobom. Neko bi mogao mnogo da vam pomogne ali samo ukoliko vi to želite.
Ljubav: Vaš emotivni segment je trenutno zadovoljavajući bez većeg problema. Morate da se opustite uz osobu na koju često mislite bez većeg izgovora. U pitanju je neko koga ne smete da izgubite zbog sopstvene nepažnje.
Zdravlje: Volite da  živite po velnes principu.

RIBE

Posao: Ukoliko sarađujete sa strancima moguće da ćete imati izuzteno solidnu zaradu ovaj put. Računajte na poveći finansijski priliv i na odličnu podršku vašeg poslovnog partnera. Imate odličnu ponudu pa ćete na njoj raditi u narednom periodu.
Ljubav: Ukoliko ste se zaljubili u jednu Škorpiju, savetuje vam se da budete oprezni u komunikaciji, jer imate dosta intuituvnu simpatiju koja razume svaki vaš pokušaj ukoliko budete nešto hteli da sakrijete.
Zdravlje: Psiha vam je naglašena.

(Luftika.rs)Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.