Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 30. maj - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 30. maj

Ovan nije spreman na kompromise, Bik kolebljiv, Blizanac kreativan,  Rak ima probleme na radnom mestu, Lav energičan, Devici prigovori na poslu, Vaga treba da učestvuje u svom razvoju, Škorpiji dobar dan za ljubav, Strelac loše raspoložen, Jarcu sledi novo poznanstvo, Vodoliji sukob sa partnerom oko sitnica, a Ribe nastavljaju sa starim ljubavima. Ovo je horoskop za 30. maj.

OVAN

Posao: Vaše trenutno zaduženje, može teško da vam padne. Niste spremni na veće kompromise i ne želite u većoj meri da učestvujete u onome što trenutno uviđate. Želite da promenite tok stvari i da se samostalno postavite. Imaćete dovoljno energije za tako nešto.
Ljubav: Ukoliko ste sami ne očajavajte zbog trenutne situacije u onoj meri u kojoj vam se nešto već može i desiti. Ne podvlačite crtu za neku osobu koju još niste do kraja ni upoznali, a već sud donosite.
Zdravlje: Odlično.

BIK

Posao: Ukoliko vam se otvori polje inostranstva kao jedina solucija ne odbijajte ponudu iz nekog vama poznatog razloga. Moraćete da prihvatite dodatne obaveze, ukoliko mislite na poveći finansijski priliv. Ostanite dosledni svojim željama.
Ljubav: Namere partnera su jasne, ali vi ste pomalo kolebljivog stava. Budite otvoreni bar prema sebi i svojim ličnim navikama. Možda ste spremni na jači izazov, ali ne uspevate u tome u većoj meri.
Zdravlje: Vodite zdrav i  aktivan život.

BLIZANCI

Posao: Koliko se budete nadali većoj promeni u tolikom intenzitetu ćete imati poveće mogućnosti za postizanje nešto višeg statusa. Pokušajte da se snađete u trenutnim finansijskim segmentima u kojima do sada dovoljno dobro plivate.
Ljubav: Preko polja posla možete da se upoznate sa zanimljivim Lavom. Ukoliko ste slobodni, postoji mogućnost da se odlično provedete. Budite kreativni.
Zdravlje: Bolovi u zglobovima.

RAK

Posao: Prisustvo jedne osobe može da vam stvara problem na radnom mestu. Morate mnogo toga da završite, ali kao da nemate snage u većoj meri. Saturn vas podseća da morate da izvršite neke promene, kako bi došli do novca
Ljubav: Emotivni segment može da vam bude ispunjen u većoj meri ovaj put. Pokušajte da se opustite i da ne razmišljate mnogo o onome što vam se trenutno postavilo kao problem.
Zdravlje: Ukoliko imate problem sa glavoboljom, smatrajte da je to prolaznog karaktera.

LAV

Posao: Osećate danas posebnu energiju. Morate da se pripremite za sezonu koja vam može doneti nešto više entuzijazma nego inače. Pokušaji od ranije mogu da vas pomalo deprimiraju ovaj put. Ne okrećite se za nečim što vam u suštini i ne treba kao loša solucija kroz koju ste prošli.
Ljubav: Vaše emotivno stanje je srceparajuće. Morate da priznate da ste trenutno u lošoj poziciji. Neke stvari su vam pomalo nejasne trenutno, ali će sve doći na svoje mesto.
Zdravlje: Čuvajte se nazeba.

DEVICA

Posao: Ukoliko ste loše raspoloženi ne očajavajte ovaj put. Probajte da se oslobodite od prigovora koji vam dolazi bez većeg izazova. Imali ste malo lošiji period za neko vreme. Imali ste i  lošijih dana od ovoga.
Ljubav: Pokušaj da se povinujete je nešto konkretno. Ne razumete trenutnu situaciju u kojoj ste se našli. Pokušajte nešto da promenite kod sebe.
Zdravlje: Psiha vam je malo naglašena.

VAGA

Posao: Priča koju trenutno imate je nešto mnogo bolja situacija u kojoj ste se našli. Ponekad ste na većem rastojanju od sreće koju očekujete. Moguće da će se nešto jako loše desiti ukoliko ne budete učestvovali u svom ličnom razvoju.
Ljubav: Ono što vam je dato vi imate na nešto i  da računate. Dati aspekti su u redu za ono što trenutno želite u svom emotivnom životu.
Zdravlje: Čuvajte se virusnih i nfekcija.

ŠKORPIJA

Posao: Saradnja sa Devicom ili Blizancima je odlična solucija. Možete se nadati boljoj soluciji koju možete materijalizovati sa novim ugovorom koji morate da potpišete ukoliko želite da budete na boljoj poziciji.
Ljubav: Neko bi mogao da vam pruži odličnu dozu emocija, koju ste priželjkivali već neko vreme. Jedna Devica je odlična solucija, kada je u pitanju emotivna ispunjenost.
Zdravlje: Reproduktivni organi su vam loše postavljeni.

STRELAC

Posao: Pokušaj da se protežiraju vaše ideje je nešto jako specifično u vašem slučaju. Morate da se pripremite za nešto više ukoliko želite mnogo bolje za sebe. Ukoliko vam se otvori polje inostranstva morate da se dovoljno otvorite za tako nešto.
Ljubav: Ukoliko ste u vezi, izbegavajte povremene sukobe na koje ste navikli. Pomalo ste loše raspoloženi, ali je to prolaznog karaktera.
Zdravlje: Pokušavate da se oraspoložite.

JARAC

Posao: Ukoliko ste spremni na saradnju sa osobom koja vam je obećavala mnogo toga ne pokušavajte da se izvučete iz svega bez većeg angažovanja i  novčanog priliva. Morate da budete dosledni sebi i  svom radu.
Ljubav: Koliko se budete požrtvovano dali toliko ćete moći i da požanjete. Jedna osoba vas očekuje u narednom periodu kroz jače intimno spajanje ovaj put.
Zdravlje: Pazite se oštrih predmeta.

VODOLIJA

Posao: Volite da dominirate ovaj put bez izuzetka. Imate mnogo više elana kroz rad koji možete da očekujete u narednom periodu. Nije na odmet da se posvetite više svemu što ste propustili u narednom periodu. Imate mogućnost da stabilno rešite neke lične probleme.
Ljubav: Vaš emotivni život je i suviše komplikovan ovaj put. Moguće da ćete imati povremeni sukob sa partnerom oko sitnica.
Zdravlje: Solidno.

RIBE

Posao: Volite svoj posao i ne pada vam teško ono na čemu ste trenutno i angažovani. Pokušaj da se nešto više skocka trenutno nije uspeo u većoj meri koliko će biti u narednom periodu. Pokazaće se i suviše ispravno ako na vreme uočite neke greške.
Ljubav: Kada je u pitanju ljubav sa nekim od ranije to može da se nastavi i  protežira i  u ovom narednom periodu kao slučajan i zbor.
Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

(Luftika.rs)



Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.