Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Dnevni horoskop za 31. mart - | K-013 Portal

Dnevni horoskop za 31. mart

Bik premija za Ovna, kod Blizanca nema kompromisa, Rak individualac, Lav kreativan, Devica sklona promenama, Jarac podrška Vagi, Škorpiji dolazi novac, Strelca prati sreća, Vodolija na dve stolice sedi, a Ribe pod stresom. Ovo je horoskop za 31. mart

OVAN

Posao: Pokušavate da se drugačije postavite kada su u pitanju poslovne aktivnosti, koje ste do sada imali. Pomalo ste u drugom planu kada su u pitanju viši status i moć koju neko drugi ima. Ne morate da očajavate, doćiće i vaših pet minuta.

Ljubav: Kada su u pitanju emocije može nešto značajno da vam se desi. Osoba rođena u znaku Bika je prava premija. Ne morate da se dvoumite, kada treba da se odlučite.

Zdravlje: Kostobolja je vaša loša strana.

BIK

Posao: Pomalo ste plašljivi, kada su u pitanju vaši poslovni potezi. Imate odličan stav ali lošu razradu iz opravdanih razloga. Pokušavate da rešite taj problem ali on bude pomalo nepremostiv. Za sada budite pasivniji u svojim namerama. Bolje poteze očekujte za nekoliko dana.

Ljubav: Ukoliko ste sami nemate nameru da se povinujete situaciji. Bićete dovoljno raspoloženi za jedan izlazak koji vam može doneti sasvim slučajno poznanstvo sa osobom rođenioj u znaku Lava.

Zdravlje: Budite fizički aktivni.

BLIZANCI

Posao: Niste spremni na kompromis. Biće vam pomalo teško kada su međuljudski odnosi u pitanju jer volite da sve blista. Vaša nestalna priroda pothranjuje znatiželju koju imate trenutno. Pokušavate da doprete do određenih osoba u vašem kolektivu.

Ljubav: Preko polja posla vam se smeši jedna avantura. Imali ste dovoljno dobar razlog da se potrudite oko sitnica koje su vam izuzetno važne.

Zdravlje: Predeo oko pluća vam je slab.

RAK

Posao: Iznenađenja koja možete da očekujete na polju posla su izuzetno pozitivna. Ne morate da se dvoumite oko trenutne dileme sa kolegama, kada je raspodela posla u pitanju. U suštini nastupate kao individualac, koji zna šta hoće u poslu.

Ljubav: Trenutno ste raspoloženi za nešto više u odnosu na ono što imate. Moraćete da sačekate na trenutnu situaciju koja vam se protežira pomalo imperativno i po nekom redosledu postići ono što vam pripada.

Zdravlje: Stomak je pomalo problematičan.

LAV

Posao: Vaša kreativnost dolazi do izražaja, kada je novi projekat u pitanju. Niste računali na veće pohvale ovog tipa, koliko ste u suštini zadovoljni svojim radom. Pokušavate da doprete što dalje u svom radu a svakako možete da očekujete i poveći novac, koji vam u suštini ne znači mnogo.

Ljubav: Velika ljubavna slika koju imate je na neki način kliše koji živite već duže vreme. Partner ne naslućuje neku promenu kao ni vi. Provodite se solidno bez većih trzavica.

Zdravlje: Pomalo ste navikli na sitne probleme oko glavobolje.

DEVICA

Posao: U suštini ste neko ko bi voleo da radi dodatno posao sa kamatama. Ne morate da se iscrpljujete u aktivnostima koje vam ne doprinose ničemu značajnom. Bićete pomalo u drugom planu kada su u pitanju finansijska raspodela u matičnoj firmi. Skloni ste promenama.

Ljubav: Izuzetno ste raspoloženi za nešto više sa osobom suprotnog pola. Nećete se povlačiti iz igre sve do momenta ako uvidite da ste preterali u stavu, koji protežirate.

Zdravlje: Digestivni trakt je pomalo loš.

VAGA

Posao: Jarac vam pruža neizmernu podršku, kada su u pitanju trenutne finansijske ponude koje bi pokušali da uradite za sopstveni dzep. Ne propuštajte priliku koja vam se nudi trenutno, jer ovi apekti da se ponove mnogo kasnije. Pokušajte u prvom krugu da dobijete dovoljno toga što vam pripada.

Ljubav: Još ste površni u emocijama. Isključivo možete biti misaoni tip koji ne popušta u svojoj nameri da uspe naročito na polju posla. Ukoliko imate partnera može da se desi da pomalo na njega zaboravljate.

Zdravlje: Glavobolja.

ŠKORPIJA

Posao: Imate dovoljno dobre aspekte koji podržavaju vašu kartu novca. Imate otvoreno polje inostranstva koje vas podiže na novi nivo koji vas podržava za nove poslovne priče. Ukoliko ste početnik imaćete dovoljno dobar stav kada su novčane transakcije u pitanju.

Ljubav: Partner vas posmatra i uviđa vaše drsko ponašanje. Ne želi da vam se nađe na putu kada ste u lošem raspoloženju. Ne možete da izbegnete Marsa, koji vas magnetiše.

Zdravlje: Povišen krvni pritisak.

STRELAC

Posao: Imate danas početničku sreću, kada su u pitanju šanse koju možete da unovčite, kada je u pitanju proširenje posla. Niste navikli da  delite ono što zaradite, ali ćete morati da činite kompromise. Ne morate isuviše da se dajete kada je timski rad u pitanju ali se traži da budete korektni.

Ljubav: Na nekom nivou, vaš partner je u pravu. Vi ste pomalo paranoični kada su u pitanju emocije koje u suštini ne dobijate. Budite pribrani ako budete čuli glasine, koje vam u suštioni trenutno prave lošu vibraciju.

Zdravlje: Povišen holesterol u krvi.

JARAC

Posao: Kolegijalnost koju osećate je nešto što morate da poštujete. Ne možete sami da uspete u koracima, koje pravite na poslovnoj lestvici, koliko se od vas traži da se dobro svaki od njih odmri pre novog nivoa. Uspeh je zagarantovan, naročito ako ste u timu.

Ljubav: Imali ste dovoljno dobar razlog da se odvojite od partnera, koji vas ne zaslužuje. Nije bio uz vas kada je trebalo, pa ste se pomalo u svom stavu distancirali. Tako vam u suštini mnogo više prija.

Zdravlje: Kolena su vam slaba.

VODOLIJA

Posao: Vaš IT stav vas vodi u potpuno novi pravac. Uvodite novu tehnologiju koja će vam se isplatiti u poslu koji vodite. Ne odustajete od ideje, koju ste željni da sprovodite ni na uštrb kolega, koji su protiv te ideje. Ne morate da se brinete jer ste pomalo loše raspoloženi samo kada su u pitanju brze planete.

Ljubav: U segmentu emocija ste pomalo čudni. Želite da sedite na dve stolice što vam se u suštini ne preporučuje, jer možete izuzetno loše da prođete.

Zdravlje: Stres je nešto što vam zadaje mnogo muka.

RIBE

Posao: Na poslu možete danas da očekujete manji stres na koji niste imuni u većoj meri. Budite svoji, kada su u pitanju tuđi stavovi, jer vi ste neko ko će dobro da pliva, pa čak i kada je mutna voda u pitanju. Bićete zaštićeni od neprijatnosti, koje vam slede. Neko će vas zaštititi.

Ljubav: Niste sami i to vam je najvažnije. Imate na koga da se oslonite, kada vam je najteže. tako ste u suštini i sami hteli pa nemate na šta da se požalite.

Zdravlje: Problem sa tečnošću u organizmu.

Izvor: Luftika.rsPratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.