Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Blizanac - | K-013 Portal

Horoskop za 2019. godinu po podznacima: Podznak Blizanac

Ovo je godina kada će oblast vašeg najvećeg napretka biti emotivni odnos sa partnerom.

Finansije će prolaziti kroz period transformacije i oscilacije, mada ćete dobijati prilike za nove kanale zarade, ali su štednja i planiranje neophodni tokom cele godine. Zajednički život donosi novi oblik troškova, pa sa kreditom ili nekim drugim vidom pozajmice treba biti vrlo oprezan. Do marta imate prilike da se udružite i ostvarite jedan kreativan plan i želju koju imate već dugo. Oblast karijere i dalje nije stabilna pa bi bilo mudro da razmislite da li postoji odbijanje sa vaše strane da se realno sagleda postojeća situacija. Jedno su želje a drugo su mogućnosti i praktičan život.

Od proleća intenzivan pritisak i dubioznost, koja nije nalik vašoj energiji prkosi potrebi da o svemu razgovarate i neke teme za sada čuvate samo za sebe. Prava istina je da emotivna situacija jeste dobra, ali vi i dalje uporno želite da budete detinjasti i da stvari ne shvatate previše ozbiljno, pa putovanja u inostranstvo koristite kao beg od svakodnevice i priliku da još malo budete slobodni i zavodljivi. April može doneti nove poslovne projekte i iako ste vi neko kome ne manjka obaveza, sada ćete se zaista ubaciti u petu brzinu da bi sve postigli. Promene oko mesta prebivališta, kao i kupovina ili prodaja nekretnine vrlo su moguće, ali je neophodan oprez pa svakako potražite i savet prijatelja, ali i nekog stručnjaka. Možete očekivati puno uživanja, smeha i radosti sa voljenom osobom, pogotovo od juna kada može doći i do odluke o braku.

Od leta vam naročito može poći za rukom da izrazite sve svoje težnje kroz umetnost i neki zabavni vid posla, kao i da svu svoju kreativnost i domišljatost upotrebite na finansijski unosan način. Ako imate stare dugove bilo bi bolje da ih vratite do kraja godine i da se ne zadužujete dodatno. Pogotovo nemojte obećavati ono što je u startu jasno kao potpuno neizvodljivo, čak i kad bi vi to želeli i imali vremena. Kraj godine donosi stabilizaciju finansija i potpisivanje ugovora koji će osigurati redovna primanja i perspektivu za naredne godine.

Ova godina će vam iz više navrata pokazati kako je potrebno da rukovodite resursima, bilo to nekretnine ili zarada kao i kako da delite novac sa partnerom pa nemojte da vam baš ova tema pokvari kvalitetan odnos. Suština je da potpuno drugačije vidite svoju životnu priču i da isto tako naučite da osluškujete one delove sebe koji su do sada bili sakriveni i koji vam nisu toliko pobuđivali pažnju, ali oni se bude i to treba ove godine u potpunosti prepoznati, a bilo bi dobro i osvestiti. Treba samo odabrati da li ćete to raditi učeći ili opirući se lekcijama života.Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici ,Youtube nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.